עבור לתוכן

מישהו יודע איפה אפשר לקנות לוחץ מולקס (לספק כח, מולקס ומאווררים) ?

Featured Replies

פורסם

זה הכלי במידה AWG 18-26. לקחתי מהאתר MODDIY. אתר מעולה אגב, פשוט לא בא לי להזמין מהאינטרנט כי אני בטוח שמלא חנויות פה בארץ מחזיקות את זה במלאי.view_image__90701_zoom.jpg

אני צריך גם כבלים לספק כח, מישהו יודע כמה גייג' צריך ? וגם למאווררים, אין לי מושג איזה גייג' צריך.

וגם פינים כמובן, למולקס POWER, ספק כח ומאווררים. החלטתי להכין כבלים שלמים למחשב תפורים בדיוק למידות שאני רוצה.

ועוד דבר, איפה אפש להשיג סליבינג לכבלים ? לא פאראקורד. סוג כזה:

TOdML__29887_zoom__49677_zoom.jpg

פורסם

בקשר לדברים הראשונים איני יודע אך אני יודע על אתר שמוכר סליבינג עם משלוח לארץ, אני אישית לא קניתי ממנו אך אני מתכנן לקנות ומישהוא המליץ לי עליו אז אם אתה רוצה הנה הלינק:

http://www.moddiy.com/categories/Cable-Sleeving/

פורסם
  • מחבר

חחחח כן משם לקחתי את התמונות. זה אתר מצויין, המחירים סה"כ הוגנים אבל פה שם הם קצת נסחפים. עשיתי משם 3 הזמנות והכל הגיע פרפקט. הם אמנם טיפונת חיפפו באיזה כבל שקניתי מהם אבל חוץ מזה באמת שירות ומוצרים מעולים.

פורסם

אני לוחץ את הדברים האלה אם פלאייר ומלחים - לא היו בעיות עד עכשו... אבל לחיצה אם הכלי המתאים יותר אמינה מהלחמה

הסליבינג לפחות בחוטים הדקים נראה לי כמו פאראקורד מבחוץ - יתכן שניתן לפרק סתם פאראקורד רגיל ולהשתמש אם השכבה החיצונית לסליבינג

פורסם
  • מחבר

פלייר זה השיטה ה"חאפרית" קצת עדיף את הלוחץ. :)

אני לא רוצה להשתמש בפאראקורד. הוא נצמד בצורה מציקה לסקוצ' ונהרס מהר.

פורסם

פלאייר לבד הוא חאפרי, אבל ניתן להלחים את המקום כדיי לקבל חיבור סביר

פורסם

הכלים האלו (המקוריים) עולים הון, אז אני גם ממליץ לך לנסות על לוחץ ג'נרי לבצע את העבודה.

זה לא שווה לקנות את הכלי הזה בשביל שימוש אחד.

פורסם
  • מחבר

עולה 150 כולל משלוח דרך האתר MODDIY. פשוט אני מעדיף לקנות בארץ.

זה לא יקר מדי לדעתי וזה בטוח ישמש אותי גם בעתיד לפרוייקטים נוספים.

פורסם

150 זה מחיר טוב אם הכלי מגיע מיצרן נורמלי.

מצאתי את זה לדוגמא ב ebay

http://www.ebay.com/itm/1-x-Tab-Connector-Heavy-Duty-Coax-Crimping-Tool-for-Hobby-Servo-Tamyia-JST-Con-/170847989400?pt=BI_Electrical_Equipment_Tools&hash=item27c7556e98#ht_2271wt_952

אבל אף אחד לא מבטיח שהוא באמת יתאים לקונקטור של המולקס, צריך לבדוק איזה סוג פין זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים