פורסם 2012 במאי 2413 שנים זה הכלי במידה AWG 18-26. לקחתי מהאתר MODDIY. אתר מעולה אגב, פשוט לא בא לי להזמין מהאינטרנט כי אני בטוח שמלא חנויות פה בארץ מחזיקות את זה במלאי. אני צריך גם כבלים לספק כח, מישהו יודע כמה גייג' צריך ? וגם למאווררים, אין לי מושג איזה גייג' צריך. וגם פינים כמובן, למולקס POWER, ספק כח ומאווררים. החלטתי להכין כבלים שלמים למחשב תפורים בדיוק למידות שאני רוצה. ועוד דבר, איפה אפש להשיג סליבינג לכבלים ? לא פאראקורד. סוג כזה:
פורסם 2012 במאי 2413 שנים בקשר לדברים הראשונים איני יודע אך אני יודע על אתר שמוכר סליבינג עם משלוח לארץ, אני אישית לא קניתי ממנו אך אני מתכנן לקנות ומישהוא המליץ לי עליו אז אם אתה רוצה הנה הלינק:http://www.moddiy.com/categories/Cable-Sleeving/
פורסם 2012 במאי 2413 שנים מחבר חחחח כן משם לקחתי את התמונות. זה אתר מצויין, המחירים סה"כ הוגנים אבל פה שם הם קצת נסחפים. עשיתי משם 3 הזמנות והכל הגיע פרפקט. הם אמנם טיפונת חיפפו באיזה כבל שקניתי מהם אבל חוץ מזה באמת שירות ומוצרים מעולים.
פורסם 2012 במאי 2413 שנים אני לוחץ את הדברים האלה אם פלאייר ומלחים - לא היו בעיות עד עכשו... אבל לחיצה אם הכלי המתאים יותר אמינה מהלחמההסליבינג לפחות בחוטים הדקים נראה לי כמו פאראקורד מבחוץ - יתכן שניתן לפרק סתם פאראקורד רגיל ולהשתמש אם השכבה החיצונית לסליבינג
פורסם 2012 במאי 2413 שנים מחבר פלייר זה השיטה ה"חאפרית" קצת עדיף את הלוחץ. אני לא רוצה להשתמש בפאראקורד. הוא נצמד בצורה מציקה לסקוצ' ונהרס מהר.
פורסם 2012 במאי 2813 שנים הכלים האלו (המקוריים) עולים הון, אז אני גם ממליץ לך לנסות על לוחץ ג'נרי לבצע את העבודה.זה לא שווה לקנות את הכלי הזה בשביל שימוש אחד.
פורסם 2012 במאי 2813 שנים מחבר עולה 150 כולל משלוח דרך האתר MODDIY. פשוט אני מעדיף לקנות בארץ.זה לא יקר מדי לדעתי וזה בטוח ישמש אותי גם בעתיד לפרוייקטים נוספים.
פורסם 2012 במאי 2913 שנים 150 זה מחיר טוב אם הכלי מגיע מיצרן נורמלי.מצאתי את זה לדוגמא ב ebayhttp://www.ebay.com/itm/1-x-Tab-Connector-Heavy-Duty-Coax-Crimping-Tool-for-Hobby-Servo-Tamyia-JST-Con-/170847989400?pt=BI_Electrical_Equipment_Tools&hash=item27c7556e98#ht_2271wt_952 אבל אף אחד לא מבטיח שהוא באמת יתאים לקונקטור של המולקס, צריך לבדוק איזה סוג פין זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.