עבור לתוכן

שאלה לגבי מסך LCD...

Featured Replies

פורסם

טוב קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים כולל את המסך הזה, אבל יש בו משהו אחד שמעצבן אותי

כל פעם שהתצוגה משתנה, כלומר מדוס לווינדוס מווידוס למשחק וכו' , יש בצד ימין למעטה של המסך סמל של רמקול (סמל מכובה אצלי כי אני לא משתמש ברמקול של המסך...) לאיזה שתי שניות ואז נעלם. עכשיו, זה לא כזה מעצבן אבל עדיין יהיה נחמד אם יש דרך שהוא לא יראה את הסמל הזה כל הזמן... מישהו יכול לומר לי אם אפשר לעשות את זה ואיך?

דרך אגב, המסך עצמו מעולה, נראה טוב, הצבעים מדהימים יחסית למסך הקודם שלי ועד עכשיו שיחקתי ב Enemy Teritory ו Call of Duty ולא הרגשתי בכלל איטיות של המסך, אפילו לא קצת!

עוד דבר מגניב אבל אני חושב שזה במסכי LCD בכלל, ב Call of Duty יש משימות שאתה רואה את השמש, אז זה באמת מסנוור להסתכל אליה!! במסכי CRT אי אפשר לעשות דבר כזה :P

פורסם

הסנוור... :cwm23: זה מה שאני שונא במסכי LCD. להשתמש במסך כזה זה ממש כמו להסתכל בתוך מנורת פלורוסנט

נראה לי שעניין הרמקול הוא משהו ספציפי למסך הזה לכן הפתרון (אם קיים) חייב להיות בתפריטים של המסך. בטח בחוברת זה מוזכר

פורסם

להשתמש במסך כזה זה ממש כמו להסתכל בתוך מנורת פלורוסנט

אתה מתכוון שזה בדיוק אותו דבר....

פורסם

יסנוור כמה שיותר, עדיין לא יסב לאותו הכאב העיניים והמאמץ הנובע מהמסונג שלי ב100 הרץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים