פורסם 2012 במאי 2413 שנים שלום חבר'ההשאלה בכותרתבשביל משחקים כמו bf3 שלא יקרטע לי על הגדרות LOWאני צריך לשדרג את המחשב?ואם כן איזה חלקים ממש צריכים שידרוג ?תודה רבה
פורסם 2012 במאי 2413 שנים אני צריך לשדרג את המחשב?אם לא ניסית לשחק במשחק, למה פתחת את העץ?אם שיחקת ואתה לא מרוצה, למה הסימן שאלה?ואם כן איזה חלקים ממש צריכים שידרוג ?אם יש צורך בשדרוג...- תעשה OC למעבד- תחליף כ.מסךמה הרזולוציה המקס' של המסך?מה הדגם המדויק של הספק?
פורסם 2012 במאי 2413 שנים מחבר אני משחק כבר תקופה מסוימתפשוט אני לא כ"כ מרוצה כי ההגדרות על lowועדיין זה לא רץ חלק ויפהבקשר לOC אין לי מושג איך עושים את זהלהחליף כרטיס מסך זה ממש נחוץ?הוא כזה גרוע?המטרה שלי היא לא להריץ הכל על אולטרה וכו'אני רוצה שיעבוד לי סביר+ על הגדרות בינוניותהרזולוציה היא 900*1600והספק הוא TR2-550 ATX 12V 2.0 של THERMALTAKEתודה
פורסם 2012 במאי 2413 שנים בקשר לOC אין לי מושג איך עושים את זהבדיוק בשביל זה יש את פורום OCלהחליף כרטיס מסך זה ממש נחוץ?הוא כזה גרוע?גרוע זה עניין של דרישות וכרגע הכרטיס לא עומד בצפיות שלך, כש ...המטרה שלי היא לא להריץ הכל על אולטרה וכו'אני רוצה שיעבוד לי סביר+ על הגדרות בינוניותתתחיל מ OC למעבד אחר כך OC לכ.מסךאם השיפור יספק אותך הרווחתאם לא - תשדרג כ.מסך ל 6870הרזולוציה היא 900*1600והספק הוא TR2-550 ATX 12V 2.0 של THERMALTAKEרצוי ספק איכותי יותר
פורסם 2012 במאי 2513 שנים מחבר דבר ראשון ממש תודה לך על העזרה דבר שני אין לי כ"כ מושג בOC כמו שאמרתי (אני אסתכל בפורום) אבל לאיזה רמות אני אמור לשפר/לשדרג/להרים (אין לי מושג מה) את המעבד + כ.מסך? ומה הבעיה בספק? חלש? תודה שוב שבת שלום וחג שמח BTW
פורסם 2012 במאי 2513 שנים אבל לאיזה רמות אני אמור לשפר/לשדרג/להרים (אין לי מושג מה) את המעבד + כ.מסך?אלה שאלות שתצטרך להפנות לפורום OC ולפורום כ.מסךומה הבעיה בספק?חלש?הוא גבולי, אם אפשר רצוי להחליף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.