עבור לתוכן

מחליף ספק היום. אשמח לקבל טיפים להתקנה בטוחה.

Featured Replies

פורסם

שלום.

רכשתי ספק סיסוניק 430 8+ ברונזה.

אני הולך להתקין אותו למערכת שמופיעה בפרופיל שלי.

רציתי לדעת האם יש איזה שהם הוראות מיוחדות בחיבור ספק או שרק להחליף לחבר והכל יעבוד?

פורסם

אתה צריך להעביר את המתג ל-230V אם הוא יהיה על 110V הספק ישרף.

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה. עדיין לא ראיתי את הספק אשמח מסתמא שאמצע את המתג אבל אם תוכל למצוא תמונה של זה בקלות אשמח מאוד.

עוד טיפים? או אפילו לינק ל"מדריך להחלפת ספק"?

דרך אגב אני מקבל גם כרטיס מסך (1GB 6450 SAPPHIRE ) ביחד איתו. אבל אני מניח שלזה אין צורך בהסברים מיוחדים.

פורסם

ברוב הספקים החדשים יש מעגל פנימי שאחראי על המתח (230V/110V) ולא צריך לדאוג בקשר לזה.

הדבר הכי חשוב זה להזהר מחשמל סטטי! מאוד קל להשמיד ככה חלקים במחשב. תגע כמה שפחות ברכיבים ובלוחות של הרכיבים, תנסה לגעת יותר בפלסטיקים ואם אתה יכול לעבוד עם צמיד אנטי סטטי/כל דבר אנטי סטטי אחר זה יהיה עדיף.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

כבר היה אמור להגיע אלי.

משום מה מתעכב.

לכל בעלי האייפון למינהם, נכון קורה לכם שאתם לוחצים פעמים רווח במקלדת במחשב כדי לכתוב "." וזה לא עובד :)?

פורסם
  • מחבר

הגיע. החלפתי. עובד!

כנ"ל לגבי כרטיס מסך שהתקנתי שעובד ונותן לי את מה שרציתי NBA 2K12 (רק בהגדרות נמוכות כנראה בגלל מעבד פנטיום D :) ) ונותן לי פול HD לא צריך יותר מזה... :)

תודה רבה חבר'ה.

סתם התעניינות, הספק מתחבר לשתי מקומות בלוח אם. אחד גדול (הראשי) ואחד מרובע קטן של 4 חורים. וראיתי שיש לי בספק שתיים כאלו (שתי מרובעים קטנים שהולכים ביחד) וחיברתי אחד מהם. יש הבדל בינהם? וגם, היה שם אותו דבר של שש. למה הוא משמש?

פורסם

במחשב יש חלק אחד שפשוט לא ניתן להרוס אותו אם חשמל סטאטי גם אם רוצים, זה הספק

צריך להיזהר כשמטפלים בחומרה אחרת (חוץ מהספק) וזה מסתכם ב :

לקחת לוח שנמצא מחוץ למארז מהמתכת של החיבורים האחוריים, כרטיס מסך מהפס מתכת שמתחבר למארז

לגעת במארז בצורה רציפה כשמכניסים מעבד / קירור למעבד / זיכרון / כרטיסים

בכמה לוחות במקום המקום של 4 (ATX12V) יש מקום של 8 (EPS12V). בלוחות כאלה אתה מחבר את 2 התקעים

החיבור של 6 מיועד לכרטיסי מסך. בחלק מהספקים יש 6+2 (בדומה לאיך שיש 4+4 ללוח) לכרטיס מסך אם 8, בכל מקרה החיבור הזה מתאים רק לכרטיס מסך וה 4+4 רק ללוח

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים