עבור לתוכן

הסאונד בלפטופ הפך להיות "צרוד" מה יכולה להיות הבעיה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי לפטופ מדגם: lenovo Z570 בן שנה פלוס מינוס.

יש לו כ. קול (מובנה כמובן) שלמען האמת אני ממש לא יודע איך יודעים את הדגם שלו... אז אם תוכלו לעזור לי בקטע הזה אני אשמח.

בכל אופן, בשבועיים האחרונים, ובאופן די ספונטני (לא עדכנתי דרייברים או משהו בסגנון)

קלטתי שהסאונד נעשה צרוד\שרוט, לא משנה מה אני שומע ובאיזה איכות ומאיפה, פשוט הסאונד צרוד כאילו אני שומע בפול-ווליום מרמקולים שעלו 2 שקל

הקטע ההזוי הוא, שזה לא רק הרמקולים של הלפטופ, גם אזניות, או חיבור לרמקולים איכותיים נותן את אותו הסאונד בדיוק.

עריכה: עדכון...

הורדתי genius driver ועדכנתי את כל הדרייברים שלי (בשביל הדייבר של האודיו הוא ביקש למחוק קודם את הנוכחי ולהתקין חדש)

התוצאה - אין לי דרייבר של סאונד במחשב, ניסיתי למחוק ולהתקין מספר פעמים אבל יש את התוכנת שליטה ובקרה שבאה עם הדרייבר

אבל בשורה התחתונה, הסימן של הרמקול ליד השעון, עם X אדום עליו וב device manager הוא מסומן כ disable. כמובן שניסיתי לעשות לו enable אך ללא הצלחה...

עדכון נוסף: הבוקר עשיתי שחזור מערכת,

הסאונד חזר (הדרייברים והכל) אבל עדיין הוא נשאר צרוד....

:kopfpatsch:

אוףףףף

אני עם windows 7 home premium X64 באנגלית

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה, ואיך ניתן לפתור אותה?

תודה רבה

פורסם

כרטיס קול נדפק.

בגלל שהוא מובנה, אין אפשרות להחליף אותו. וגם אין אפשרות ריאלית להחליף את הלוח.

הפתרון זה לממש אחריות, אם אפשר.

בעיקרון, יש כרטיסי קול חיצוניים שמתחברים ל-USB, אבל זה ממש לא נוח.

פורסם

יש גם כרטיסי קול פנימיים שנכנסים לחריץ PCMCIA אך הם יחסית יקרים..

פורסם

הייתה לי בעיה זהה ב Lenovo G550. פירמוט פתר את הבעיה.

פורסם

שלום .

אני לא מתפלא משום דבר כאשר אני שומע על מחשבי נייד לנובו! גם אצלי היה מחשב נייד לנובו כאשר נדפקה לו מערכת טעינה וכיוון שלא היה באחריות נאלצתי לקנות מחשב נייד חדש אשר אני כותב ממנו (HP Probook 4530s. פשוט נמאס לי כבר לשמוע על מחשבי נייד לנובו שהם ממש על הפנים. היה לי בדיוק כזה דגם G550 וכבר כעבור חצי שנה הוא היה כבר עושה בעיות! שלחתי אותו למעבדה -אזי הייתה בעיה בצלע קירור (המחשב היה נכבה באופן פתאומי) אזי כעבר כמה חודשים כשהוא לא היה באחריות נאלצתי שום דבר לשלוח אותו למעבדה ואמרו שצריך להחליף לוח אם. אני עד עכשיו לא שמעתי על הצעות של מחשבים ניידים של לנובו עם יותר משנה של אחריות (יש כאלו בכלל) אזי בכלל אני כל כך מתחרט על כסף שהשקעתי במחשב נייד ההוא. בסופו של דבר נאלצתי למכור אותו לידיד שלי. לא קונים מחשב נייד עם פחות מ-3 שנים נקודה.

מצטער לשמוע ואני מזדהה עם כל ה"קורבנות" של לנובו. מאז שקרה לי את זה לא רוצה לשמוע מהם. שלא לדבר שהשירות שהם על הפנים.

י

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם על התגובות.

אין לי זמן כח ועצבים לפרמט

אני אממש אחריות עליו (מזל שהרחבתי אותה ל3 שנים)

ושהם יפרמטו\יחליפו\יתקנו כל מה שצריך.

המון תודה לכם וחג שמח

פורסם

יש מחיצת שחזור שתחזיר את המחשב למצב שבו קבילת אותו מהחנות בכמה לחיצות כפתור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים