עבור לתוכן

בקשה לספק 450-500W , לא יקר במיוחד .. לדעתי עד 200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

המחשב של אחותי לא מגיב ללחיצה על כפתור הדלקה , עד אז במשך כחודש היא היתה מנתקת מהחשמל לכ 10 שניות ואז מחזירה חשמל והוא היה מגיב ומתחיל לפעול.

לאור הסיפטומים האלה אני מניח שמדובר בספק כוח שהלך לעולמו (למרות שזה ספק טוב - globalwin saf eleel 450W שנקנה בזמנו מ TMS , אני מעריך שלפני כ 4 שנים )

בכל מקרה , כיום המחשב אצלה ולא מתאמץ יותר מדיי , בעיקר אינטרנט , win7 וכו' .

מה שכן , הוא מריץ כ.מסך HD4850 של powerColor .

אני רוצה להזמין את הספק הזול ביותר שיעשה את העבודה , ככל הנראה בקרוב אמכור את המחשב ואקנה חדש.

תודה רבה על העזרה חברים

עריכה : שכחתי לכתוב שכל חנות אונליין עם משלוח יכולה לעזור חוץ מ KSP

שוב תודה .

פורסם

לא יודע לפי מה קבעת שהוא ספק טוב כי לפי השם שלו (globalwin) הוא נשמע ג'נרי.

הנה הספקים ההכי טובים לתקציב נמוך:

SEASONIC ES 400W, לינק - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=6566

ANTEC VP450-P 450W, לינק - http://www.p-see.co.il/pl_product~VP-450P~8~0.htm?x=1

היתרון של הסיסוניק זה 3 שנות אחריות לעומת 2 לאנטק.

ושל האנטק הוא שמדובר בגרסת RETAIL עם באנדל מלא.

פורסם
  • מחבר

הוא ספק טוב כי באותה תקופה הרבה אנשים פה בפורום המליצו עליו... בנוסף באותה תקופה (החנות הראשונה של TMS בקריות) מכרו שם רק דברים איכותיים . אבל זו לא השאלה כרגע..

תודה רבה על ההמלצות.

שאלה ,

מה לגבי הספק הזה למשל? : http://orpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=3134730 ?

לגבי אחריות ,אפילו שנה אחת מספיקה לי לדעתי... המחשב הזה גם ככה לא הולך להשאר יותר מדיי זמן

אגב , מה זה אומר באנדל מלא?

תודה על העזרה

פורסם

תקשיב טוב אם תבחר את הספק שהבאת עכשיו תראה מה יקרה(בגלל שהוא גנרי)

לא רק שזאת גניבה לאור היום.

לא הייתי נותן עליו 100 שקל אפילו בכך שאני מסכן את המחשב שלי

זה ישרוף לך את המחשב כמעט בטוח וגם אם לא ישר אז עוד שבוע :kopfpatsch:

תיקח את הסיסוניק!

פורסם

אל תיגע ב - ZUMAX.

באנדל זה הערכה של ספק עם כל האביזרים שלו.

פורסם

זה שהוא לא מגיב לכפתור ההדלקה לא אומר בהכרח שהספק שלו מת.

פורסם

לפניי 4 שנים זה לא הרבה. באותה תקופה היו ספקים הרבה יותר טובים מ Global Win לבחור מהם

אם נחזור אחורה ל 2001, אז כן Global Win היה אוליי מבין הדברים היותר איכותיים שניתן היה למצוא

בכל מקרה הנקודה היא כזאת : כנראה שהעמסת את הספק יותר מידי והופיעו קפיצות מתח שדפקו - את הספק עצמו ו/או את הלוח

תפתח את ה Global Win ותבדוק אם יש בתוכו קבלים מנופחים + תבדוק אם יש קבלים מנופחים בלוח. אם יש בלוח, תצתרך להחליף גם את הקבלים האלה (אם לא תחליף אותם יכול לקרות למשל שהמחשב יחזור לעבוד אבל רק לזמן קצר וכו, ואוליי יקרה נזק נוסף בלוח)

הספק של Zumax הם גנריים, ולפחות חלק מהם לא באמת ספקים של Zumax אלא זיוף שהובא לכאן אל ידיי Tzag Elita. אבל הם (אני מכיר את הדגם ZU500W X2 שהוא הזיוף הנפוץ ביותר) גנריים סבירים - הם נותנים מתח יציב בהרבה מגנרי פשוט ומתחממים פחות - מה שאומר שהם מתאימים בהחלט למחשב אם כרטיס מסך מובנה בלוח או מינימלי ויחזיקו מחשב כזה (עד 150W) ללא בעיה הרבה שנים, וכל השליטה במאווררים וכו שיש להם זה בהחלט יתרון שאין אפילו בספקים איכותיים כל כך בסיסיים

אבל למחשב אם כרטיס מסך יותר מזה תיקח ספק מחברה מומלצת

פורסם
  • מחבר

וואו חברים ,

פשוט מזל שיש את הפורום הזה ואנשים כמוכם שעוזרים בכיף...

כי למען האמת , אם לא הייתי שואל פה הייתי בסוף קונה את ה zumax רק בגלל שהוא נראה רציני עם כפתור ה turbo fan הזה..

בכל מקרה ,

אולי באמת אעיף מבט מחר על הלוח אם ואולי אפילו אפתח את הספק בשביל לראות מה הולך שם לפני שאני מזמין ומקסימום אלך על הסיסוניק שדניס14 המליץ עליו.

בכל מקרה , תודה רבה.

אההה דרך אגב , חיפשתי קצת במייל שלי ומסתבר שה globalwin הזה הוא מסוף 2006... איך שהזמן רץ :kopfpatsch:

פורסם

החלטה נכונה.

אם תרצה עוד עזרה אל תהסס לבקש! :xyxthumbs:

פורסם

הייתי רוצה לראות את ה GlobalWin הזה. אני מכיר את החברה הזאת מהתקופה של פנטיום 2 כש "ספק איכותי" ו "ספק לא איכותי" היו שתיהם ספקים גנריים מחברות שונות

ממה שמצאתי עכשו, הדגמים של Global Win מתחילים ב TOP כלומר יתכן שהם מיוצרים אל ידיי Topower. אם כן, הם אמורים להיות באיזור של גנריים טובי, אבל עדיין יתכנו בעיות של קבלים בגלל עומס יתר

פורסם

למה אתה עדיין תקוע על הספק הזה?

הבאנו לך תחלופות טובות הרבה יותר :s05:

אני חושב לא מיצרים אותם היום וגם אם כן אני חושב שהם לא יהיו יותר טובים מגנרי.

מה אתם חושבים חברים אפילו אין מפרט של הספק באתר.

http://www.globalwin.com.tw/products/power/leleel.html

נראה אתר לא מעודכן אין להם ספקים יותר מ450 וואט

ואם תסתכלו למטה רשום 2002 חח

פורסם

קודם כל הייייי...... אני לא פותח הדיון.....

ה Global Win הוא מסקרנות שלי ולא בתור ספק מומלץ

פורסם

הה מצטער לא שמתי לב :silly:

קישרתי קישור מה אתה אומר עליו זה אתר מעודכן ב10 שנים האחרונות או שהוא סתם פועל?

פורסם
  • מחבר

הה מצטער לא שמתי לב :silly:

קישרתי קישור מה אתה אומר עליו זה אתר מעודכן ב10 שנים האחרונות או שהוא סתם פועל?

אם תסתכל טוב תראה שהאתר מאד מעודכן , יש להם מוצרים שנראים ממש טוב כמו קירור מים וכו'

ו...יש להם גם ספקים של מעל 450W פשוט לא מהסדרה הזו eleel שאני מניח שהיא ישנה כבר .

למשל http://www.globalwin.com.tw/products/power/onyx.html

לגבי ה 2002 , בדר"כ נהוג לפרסם את שנת הקמת החברה ליד סמל ה copyright ... זאת אומרת שהחברה הזו קיימת מ 2002 .

בכל מקרה , אני כמובן לא אלך עכשיו לחפש את הספק הזה במיוחד.. אני פשוט אקנה אחד מה -2 שהמליצו לי עליהם פה. אני פשוט מחכה להגיע הביתה ולפתוח את הספק והלוח אם כמו שהמליצו לי פה רק בשביל לנסות לוודא שזה אכן הספק ולא הלוח אם ואם כן אז אזמין ספק מיד.

פורסם

החברה Global Win קיימת לפחות מאמצע שנות ה 90 אוליי האתר מ 2002

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים