פורסם 2012 במאי 2213 שנים יש ברשותי 2 כוננים פנימיים של WDוכונן SSD של קורסייל שקניתי במכירה הקבוצתיתאני מנסה להגדיר אותו והוא לא מזהה אותו אלה רק בניתוק שני הדיסקים הקשיחיםהתקנתי עליו מערכת הפעלה ואחרי זה חיברתי את הדיסקים הקשיחים וזה לא מזהה אותומיותר לציין שבזמן ששלושת הכוננים מחוברים המחשב לא עולהאז ניתקתי את הSSD בינתיים ומחכה לעזרהתודה וערב טוב
פורסם 2012 במאי 2213 שנים כמה שאלות.במקרה שינית ל AHCI ? האם הביוס לא מזהה אותו בחיבור דיסקים נוספים? מתי שהתקנת עליו מערכת הגדרת אותו שיעלה ראשון בביוס?
פורסם 2012 במאי 2313 שנים גם לי יש משהו דומה...חיברתי את הSSD {M4 מהקבוצתית} הוא זיהה אותו התקין מנהל התקן אבל הוא לא מופיע במחשב שלי...במנהל ההתקנים הוא מופיע ואומר שהוא עובד בצורה תקינה אבל הוא לא כי אין פרטים עליו והוא לא מופיע במחשב שלי ולא רואים את גרסת הממשק ופרטים עליו
פורסם 2012 במאי 2413 שנים צריך להגדיר אותו ולפרמט כנס ללוח הבקרה כלי ניהול- ניהול מחשב - ולאמצעי אחסון...שם תגדיר אותו תן לו אות פרמט אותו והוא יופיעבהצלחה
פורסם 2012 במאי 2413 שנים מחבר הבעיה שהוא עובד כמו שצריך רק כששני הכוננים הקשיחים שלי מנותקים לגמרי מהחשמלשכולם מחוברים יחד הוא רושם לי שהאתחול נתקל בבעיה ומציע לי לתקן את הבוטאם אני בוחר באפשרות של העלה את המערכת הוא מנסה לעלות אבל עושה ריסטרט וחוזר חלילה
פורסם 2012 במאי 2413 שנים לי נשמע שיש כאן סלט של כמה אירועים.1) במקור התקנת את מערכת ההפעלה כשהביוס מוגדר לאמולציה לIDE ולא לAHCI. כשניסית לשנות לAHCI בביוס, המערכת הפעלה לא עולה. לזה יש שני פתרונות. התקנה נקיה אחרי הגדרה לAHCI. או עדכון הREG בוינדוס לפני השינוי לAHCI שמאפשר לוינדוס לעלות בAHCI אחרי השינוי.2) יכול להיות שיש בילבולציה באיזה כונן עולה קודם. כשאתה מנתק את ההרדיסקים אולי הSSD עולה, וכשהם מחוברים אולי אחר מהם עולה.
פורסם 2012 במאי 2513 שנים מחבר לפי הסדר בביוס הכונן הראשי זה ה-640 גיגהאחריו זה ה-500 גיגהלפניהם זה הכונן תקליטוריםניסיתי לשנות את הסדר אבל זה לא משתנה
פורסם 2012 במאי 2513 שנים אתה חייב להגדיר את הSSD שיעלה ראשון(אחרי הDVD אם אתה רוצה להתקין וינדוס ממנו).לשנות לAHCI.להתקין וינדוס נקי על הSSD.ואחרי סיום ההתקנה להעלות את מערכת ההפעלה מהSSD כשהוא מוגדר בביוס לעשות BOOT.אין דרך יותר פשוטה ובדוקה להסביר לך מה קורה ואיך לצאת מזה.אם אתה לא מצליח לשנות את סדר הBOOT של הכוננים בביוס, אז אתה חייב ללמוד איך עושים זאת.
פורסם 2012 במאי 2513 שנים מחבר זה בדיוק הבעייהאני מנסה לשנות וזה לא משתנהאם אני יחליף את החיבורים בין הכוננים לדעתך זה ישנה משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.