עבור לתוכן

מחשב לשימושים ביתיים(סרטים,עבודה משרדית) ב - 3K

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני מחפש לקנות מחשב חדש שישמש אותי לכמה שנים טובות קדימה .

השימושים העיקריים של המחשב יהיו לטובת עבודה משרדית(אופיס) לצפייה בסרטים(באיכות הכי גבוה שקיימת היום!) ומדי פעם לתכנות.

המחשבים שהיו לי עד היום היו מבוססי אינטל(מעבד ולוח אם) ושרדו אצלי המון שנים, לכן יש לי איזה נטייה ללכת על "בטוח" לכיוון אינטל אבל אני לא פוסל אפשרויות אחרות.

1. מה התקציב המקסימאלי? בין 3K-3.5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעייה לנצל 3K ולנסות לא להגיע ל 3.5K אלא אם זה כולל שיפורים איכותיים

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,HD,גלישה ברשת עם חלונות מרובים,תכנות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך ב - מקלדת , עכבר , רמקולים(חשוב לי שיהיו איכותיים) אין צורך במסך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ותוכנות אחרות אין צורך . הרכבה אפשר לכלול

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין חנות ספציפית . אני מעדיף לבצע את הרכישה באינטרנט ואם בכל זאת אז אני גר באיזור הדרום(באר-שבע)

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה)אני מעדיף שהמחשב יתמוך בכל החיבורים/טכנולוגיות/התקנים הכי חדשים שיש , אני לא משדרג את המחשב כל יום ואני מעדיף להשקיע עכשיו

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא חשוב במיוחד

תודה על העזרה שלכם :xyxthumbs:

פורסם

שקט וחזק הרבה מעל לצורך:

הרכבת מחשב כולל בדיקות

צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1

Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1

ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1

Intel Sandy Bridge Core i5 2300 Socket 1155 6MB 2.8Ghz 95W Tray, יחידות 1

ANTEC NSK4450B Midi 450Watt Black , יחידות 1

Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX Caviar Blue, יחידות 1

Keyboard K120 + עברית אנגלית Logitech Mouse M100 USB, יחידות 1

סט רמקולים Logitech Z-323 2.1, יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪3000

תכלס לשימושים שצויינו ניתן לבסס גם מערכת על I3 ו4GB זיכרון או אפילו על מעבד LLANO של AMD.

פורסם
  • מחבר

תודה על המפרט , לקחתי לצומת לבי .

מפרט נוסף שהוצע לי בתמונה המצורפת.

מה דעתכם עליו ?

יכול להיות שזה קצת OVER KILL לשימושים שציינתי אבל אני מוכן לשלם את המחיר משום שאני לא משדרג את המחשב כל יום ובנוסף לזה אני מעדיף שיהיה לי אופציות פתוחות(משחקים וכו')

פורסם

אתה ב3200 בלי ציוד היקפי, עבור תוספות שתכלס לא ממש תרגיש. עבור משחקים, לא זה טוב ולא זה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים