עבור לתוכן

מחפש רמקולים למחשב עד 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מחפש רמקולים סבירים למחשב בסכום של עד 400 ש"ח עם עדיפות לכיוון ה300 ש"ח.

עם אפשרות לחיבור אוזניות. (HD439 Sennheiser)

לא משנה לי אם זה עם סאב או בלי, העיקר איכות הצליל. אני יודע שאני לא יכול לקבל בסכום כזה איכות בשמים, אבל בכל זאת רציתי לדעת איזה עדיף לקנות.

המחשב משמש למשחקים (cod ועוד), סרטים וגם לשמיעת מוסיקה ברקע.

מקווה שהסברתי את עצמי..

החיפושים שערכתי לא רלוונטיים (ישנים מידי).

• תגובות 46
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הפורום הזה עובד!

פורסם
  • מחבר

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745529

יש לי אותם והם מצוינים.

תודה על הסיוע!

מישהו המליץ לי על רמקולים של "מיקרולאב m880" . מה אתם אומרים על זה?

פורסם

עוד ישאר לך עודף,רמקולים מצוינים לדעתי,

Cyber Acoustics CA3602

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764631

מנסיוני ההבדלים בינו לבין הסולו 6 (המומלץ כל כך) לא גדולים (בעיקר עוצמה ומעט יותר באס בסולו 6, לא קריטי ברוב המקרים). לדעתי הבחירה הכי חכמה. כמובן ששום רמקולים סאטלייסטים למחשב (2.1 למינהם) לא יספקו את אותה האיכות שהמדפיים האלו מספקים כך שאתה מקבל איכות גבוהה מאוד יחסית למחיר שאתה משלם.

פורסם

אני עם OReeh!

פורסם

אתה צריך לשמוע את הרמקולים שציינתי,ואני בטוח שהם מעבר לרמקולים מדפיים,ביחס איכות סאונד ומחיר, לדעתי פשוט מצויינים.

פורסם

^ אני מקווה מאוד שאתה לא רציני...

פורסם

עצוב :'(

פורסם

רציני ביותר,אבל זה רק דעתי,שבת שלום לכולם.

פורסם

אז דעתך גובלת בחוסר היגיון וניסיון ומוטב שלא תטעה את פותח הת'רד.

פורסם

תסביר את עצמך,איזה ניסיון אני צריך?אני לא מטעה,רק נתתי המלצה,לדעתי הם רמקולים מצויינים,

ולא רק זה,אני חושב לקנות לי עוד זוג בנוסף,הרמקולים לדעתי ברמה גבוהה,רק דעתי,אני לא חולק

על אף אחד,תשמע אותם לפני שאתה מדבר שטויות.

פורסם

^ זה לא משנה אחי לי יש רמקולים למחשב של קריאייטיב משנת 2004 שקניתי ב-100 שקל (סאבופר ו-2 טוויטרים) ואני מרים איתם את כל הבלוק עם 70% מהעוצמה שלהם... הכל תלוי באיכות הסאונד

פורסם

שום סט רמקולים סאטלייסטי לא יכול להתעלות באיכות שלו על על זוג מדפיים איכותי. זה ששמעת אותם והם נראים לך ברמה גבוהה זה טוב ויפה, זה לא אומר שהם הצעקה האחרונה באיכות הסאונד. ניסית מדפיים? ניסית דגמים אחרים? בבקשה אל תמליץ על עיוור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים