פורסם 2012 במאי 3113 שנים גם אצלי אותו סיפור - הוריד את הגרסה, ניסה להתקין, נכשל ועכשיו אי אפשר לעדכן שוב דרך KIES או דרך FOTAגם אני באורנג
פורסם 2012 במאי 3113 שנים פלאפון רכשה חלק מהמכשירים שלא דרך סאני על מנת לחסוך בעלויות, אך בעקבות פניית TheMarker מסתבר שלקוחות מכשירים אלה לא יוכלו לעדכן גרסה לאנדרואיד 4.0 דרך האוויר
פורסם 2012 ביוני 113 שנים פלאפון רכשה חלק מהמכשירים שלא דרך סאני על מנת לחסוך בעלויות, אך בעקבות פניית TheMarker מסתבר שלקוחות מכשירים אלה לא יוכלו לעדכן גרסה לאנדרואיד 4.0 דרך האווירמה שלא הפריע לה להמשיך למכור אותם במחיר הזוי.
פורסם 2012 ביוני 113 שנים התרשמות ראשוניתאם היה למכשיר ROOT אז הוא כנראה נעלם אחרי השדרוגנאכלה לי הבטריה, לפני העדכון היה לי 90 ואחרי העדכון 20המפעילות מנצלות את ההזדמנות לדחוף לך למסך הראשי הרבה שרותים שאתה לא מעוניין בהםהמהירות לא מי יודע מה, אולי זה הולך להשתנות אבל המכשיר מגמגם ויש דברים שנתקעים ואחר כך משתחרריםלא הכל תואם, הייתי צריך להעיף את האנטי וירוס
פורסם 2012 ביוני 213 שנים עידכנתי דרך ה- KIES לרום של אורנג' והמכשיר מאוד מגמגם בגלילה ואפילו בפעולות בסיסיות כמו הקלדה.או בקיצור- תתקינו CM9 ותקבלו 100% מהמכשיר שלכם.
פורסם 2012 ביוני 313 שנים ממש לא צריך CM בשביל להנות מהמכשיר, בטח שלא 100% ממנו, מימלא CM לא נותן 100% מהמכשיר.רוב הגרסאות של ICS החל מגירסת LP8 עובדות טוב, הטאץ' והגלילה השתפרו פלאים, המכשיר עובד חלק.אפשר לא להתעסק בכלל עם עדכוני FOTA או KIES. אפשר לצרוב עצמאית דרך ODIN, זה יחסית פשוט, רק צריך לעשות הכל בדיוק לפי המדריך. ממליץ לבקר פה
פורסם 2012 ביוני 313 שנים העדכון הזה הוא כשלוןכל הזריזות של ה-SGS2 נעלמה ובסה"כ מבחינת המשתמש אין יתרון בשדרוג
פורסם 2012 ביוני 413 שנים בגלל זה מתקינים רום מקוסטם... אפילו רומים שהם "סטוק" יותר טובים מ-סטוק אורגינלי של חברות הסלולר... על קצה המזלג, יש לך את הרום של פיילוטX ו firefds, את NEAT ROM, את wanamlite (על שלל גירסאותיו כולל זאת שמבוססת על הרום של אורנג' אבל נקייה משטויות) ויש עוד... אז נכון שלא הכל היה "ורוד" מהגירסא הראשונה של ICS שיצאה אבל יצאו עדכונים רבים מאז והמצב הוא טוב מאוד כרגע... אפילו בלי לשחק עם קרנלים וכד', לא נתקלתי באיזו בעית סוללה, טאץ' או מהירות. אני כרגע עם הרום של firefds בגירסה LPD (מקווה שהוא יוציא את LPF או LPG בקרוב) עם ערכת נושא של TIGER שמשלבת את המוד של JKAY לICS... פשוט חלומי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.