עבור לתוכן

סאני הודיעה על שחרור הICS לגלקסי 2

Featured Replies

פורסם

בסלקום בינתיים זה לא נותן כלום.

• תגובות 41
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אצלי אותו סיפור - הוריד את הגרסה, ניסה להתקין, נכשל ועכשיו אי אפשר לעדכן שוב דרך KIES או דרך FOTA

גם אני באורנג

פורסם

עבר חלק כמו חמאה

שודרג לגירסה 4.0.3

פלאפון

פורסם

עבר חלק כמו חמאה

שודרג לגירסה 4.0.3

פלאפון

fota ?

פורסם

fota ?

כן

עכשיו אני עסוק בלהעיף את כל השטויות של פלאפון ששמו לי על המסך

פורסם

התרשמות ראשונית

אם היה למכשיר ROOT אז הוא כנראה נעלם אחרי השדרוג

נאכלה לי הבטריה, לפני העדכון היה לי 90 ואחרי העדכון 20

המפעילות מנצלות את ההזדמנות לדחוף לך למסך הראשי הרבה שרותים שאתה לא מעוניין בהם

המהירות לא מי יודע מה, אולי זה הולך להשתנות אבל המכשיר מגמגם ויש דברים שנתקעים ואחר כך משתחררים

לא הכל תואם, הייתי צריך להעיף את האנטי וירוס

פורסם

עידכנתי דרך ה- KIES לרום של אורנג' והמכשיר מאוד מגמגם בגלילה ואפילו בפעולות בסיסיות כמו הקלדה.

או בקיצור- תתקינו CM9 ותקבלו 100% מהמכשיר שלכם.

פורסם

ממש לא צריך CM בשביל להנות מהמכשיר, בטח שלא 100% ממנו, מימלא CM לא נותן 100% מהמכשיר.

רוב הגרסאות של ICS החל מגירסת LP8 עובדות טוב, הטאץ' והגלילה השתפרו פלאים, המכשיר עובד חלק.

אפשר לא להתעסק בכלל עם עדכוני FOTA או KIES. אפשר לצרוב עצמאית דרך ODIN, זה יחסית פשוט, רק צריך לעשות הכל בדיוק לפי המדריך.

ממליץ לבקר פה

פורסם

העדכון הזה הוא כשלון

כל הזריזות של ה-SGS2 נעלמה ובסה"כ מבחינת המשתמש אין יתרון בשדרוג

פורסם

בגלל זה מתקינים רום מקוסטם... אפילו רומים שהם "סטוק" יותר טובים מ-סטוק אורגינלי של חברות הסלולר...

על קצה המזלג, יש לך את הרום של פיילוטX ו firefds, את NEAT ROM, את wanamlite (על שלל גירסאותיו כולל זאת שמבוססת על הרום של אורנג' אבל נקייה משטויות) ויש עוד...

אז נכון שלא הכל היה "ורוד" מהגירסא הראשונה של ICS שיצאה אבל יצאו עדכונים רבים מאז והמצב הוא טוב מאוד כרגע...

אפילו בלי לשחק עם קרנלים וכד', לא נתקלתי באיזו בעית סוללה, טאץ' או מהירות.

אני כרגע עם הרום של firefds בגירסה LPD (מקווה שהוא יוציא את LPF או LPG בקרוב) עם ערכת נושא של TIGER שמשלבת את המוד של JKAY לICS... פשוט חלומי... :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים