עבור לתוכן

סאני הודיעה על שחרור הICS לגלקסי 2

Featured Replies

פורסם

סאני פרסמה בעמוד הפייסבוק שלה שמחר יוכלו בעלי הגלקסי 2 להגיע ולשדרג את מערכת ההפעלה שלהם לICS אצלם בפתח תקווה

ובימים הקרובים דרך FOTA או KIES:

http://www.facebook.com/SamsungMobile.IL

לידיעתכם :)

ועוד שאלה קטנה על הדרך:

בפעם האחרונה שעדכנתי FOTA לא נמחק לי שום דבר מהמכשיר, אפשר להניח שגם הפעם לא ימחק נכון?

• תגובות 41
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין שום סיבה שמשהו ימחק.

פורסם

איחולי לבעלי הגלקסי 2.

מישהו יודע מה עם ה Motorola Razr? אני יודע שהם אמרו במהלך ה Q2 של 2012. (וזאת לאחר דחייה. היה אמור להיות במקור עד סוף מרץ)

אבל Q2 מסתיים עוד חודש, ועידכון אין.

פורסם

מה לגבי מי שרכש בחנות פרטית את המכשיר? הוא יוכל לעדכן את המכשיר? זה יכלול עברית מלאה בתפריטים?

פורסם
  • מחבר

הרום יכלול עברית מלאה. יוכל לעדכן דרך FOTA או KIES או דרך סאני רק מי שרכש דרך סאני או אחת מהמפעילות הסלולריות..

תתקין בעצמך יש ברשת רומים טובים שיצאו באופן עצמאי.

פורסם

אם זה יהיה זמין דרך KIES אפשר יהיה להוריד את זה מהשרת של סמסונג (FUS) ולהתקין עצמאית דרך ODIN

מידע נוסף פה

fus.nanzen.se

פורסם

כרגע לפי מה שרץ, מדובר בגירסה 4.0.3 LP8 (שאחריה יצאו עוד 3 עדכונים של סמסונג) ויש שמועה שגם יש גירסה שלא קשורה לאחת המפעילות וגירסתה היא LP1

כמו שכתבתם פה, במהלך הימים הקרובים העדכון צפוי להגיע לכל המכשירים שנמכרים דרך המפעילות/ סאני דרך האוויר (FOTA)

פורסם

האם מי שרכש מחנויות פרטיות יכול לשדרג למערכת ההפעלה החדשה ICS 4.0?

פורסם

ממה שהבנתי החנויות הפרטיות (וזה הגיוני) לא מוכרות מהיבואן הרשמי (אחרת לא היו יכולות למכור בזול כ"כ) ולכן לא יזכור לשדרוג רשמי כזה

פורסם

לא מדויק...

אם מדובר על העדכון של סאני ספציפית, הם דורשים (גונבים) 450 ש"ח על התקנה של הרום המתורגם שלהם אם לא קנית אצלהם/חברות הסלולר.

לפי מה שהבנתי יש להם 4 גירסאות של הרום, אחת לכל מפעילה ועוד אחת שהיא "נקייה" ובלי כל מיני אפליקציות של חברות הסלולר.

לעניות דעתי, אם קנית בחנות פרטית, תתקשר אליה ותבדוק אם יש להם עדכון כבר, אני אישית קניתי את המכשיר שלי בVMOBILE לפני 10 חודשים ובחודש מרץ ניגשתי אליהם והם עידכנו לי לICS ללא עלות.

מאז כמובן אני כבר מתקין לבד את הרומים שיוצאים.

פורסם
  • מחבר

הקטע בICS שסאני משחררת הוא שגם אם יש לך גירסא של אחת המפעילות הסלולריות אפשר למחוק בקלות את כל האפילקציות.. בלי רוט ובלי כלום, פשוט למחוק כמו שמוחקים אפליקציה רגילה.

פורסם

זה פיצ'ר של ICS באופן כללי או של הגרסא שסאני מוציאה באופן ספציפי?

בנוסף, ידוע לך אולי אם יהיה אפשר להתקין בצורה כלשהי ROM Unbranded מההתחלה? למרות שאם מה שאתה אומר נכון אפשר פשוט להתקין את הרום של אחת המפעילות ולהעיף בקלות את כל הזבל

פורסם

הקטע בICS שסאני משחררת הוא שגם אם יש לך גירסא של אחת המפעילות הסלולריות אפשר למחוק בקלות את כל האפילקציות.. בלי רוט ובלי כלום, פשוט למחוק כמו שמוחקים אפליקציה רגילה.

ברומים הקודמים של הSGS2 זה היה רק בגירסה של אורנג' ככה

בשל פלאפון וסלקום זה לא היה אפשרי למחוק אותם (כלומר הותקנו בSYSTEM)

זה פיצ'ר של ICS באופן כללי או של הגרסא שסאני מוציאה באופן ספציפי?

בICS אתה יכול לעשות DISABLE לכל תוכנה, היא נעלמת מרשימת התוכנות ולא לוקחת משאבים למעט המקום שהיא תופסת שזה לא משמעותי בימינו

פורסם
  • מחבר

א. אני מתעסק הרבה עם גלקסי 2 של אורנג' אבל לא נתקלתי עדיין באחד שבו אפשר למחוק את האפליקציות של אורנג' - כמובן בג'ינג'רברד. אולי מדובר על מכשירים ישנים יותר? כי היום כבר אין את הפיצ'ר הזה.

ב. ידוע לך אם יש אפשרות לבטל את הvoice command ? כי לא הצלחתי. גם לא בICS.

ג. אם יש לכם מכשיר שנרכש בסאני או אצל אחת החברות יש אפשרות לנסוע לסאני בפ"ת ולבקש ממהם לצרוב רום נקי בלי קשר לאף מפעילה.

פורסם

א. אני מתעסק הרבה עם גלקסי 2 של אורנג' אבל לא נתקלתי עדיין באחד שבו אפשר למחוק את האפליקציות של אורנג' - כמובן בג'ינג'רברד. אולי מדובר על מכשירים ישנים יותר? כי היום כבר אין את הפיצ'ר הזה.

אני מדבר על הרום האחרון של פלאפון לעומת הרום האחרון של אורנג' (I9100T וI9100 שהם בעצם אותו מכשיר)

בזה של אורנג' אפשר למחוק את הזבל שהם שמים, בזה של פלאפון לא

ב. ידוע לך אם יש אפשרות לבטל את הvoice command ? כי לא הצלחתי. גם לא בICS.

נטשתי את הSGS2 לפני שיצא ICS :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים