עבור לתוכן

מחפש אזניות לשמיעת מוזיקה - 450 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

לא משנה...

פורסם

אהלן,

תבדוק את המודעה שלי לגבי AKG K271mk2 במדור יד-שניה פה, אמנם אוזניות מוניטור אבל הן יחסית נצילות ונשמעות בכלל לא רע מהcowon שלי. מן הסתם זה תמורה גבוהה הרבה יותר מכל מה שתמצא חדש בתקציב הזה, לדעתי הבלתי משוחדת. :)

אבל אם אתה מתעקש על חדש- למרות לא באותה רמה כמו הAKG הנ"ל מבחינה טכנית, הCreative Aurvana Live הן פשוט מציאה במחיר שנמכרות בחו"ל ונותנות תמורה טובה גם למחירן פה, שרק מעט גבוה יותר מהתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

אהלן,

תבדוק את המודעה שלי לגבי AKG K271mk2 במדור יד-שניה פה, אמנם אוזניות מוניטור אבל הן יחסית נצילות ונשמעות בכלל לא רע מהcowon שלי. מן הסתם זה תמורה גבוהה הרבה יותר מכל מה שתמצא חדש בתקציב הזה, לדעתי הבלתי משוחדת. :)

אבל אם אתה מתעקש על חדש- למרות לא באותה רמה כמו הAKG הנ"ל מבחינה טכנית, הCreative Aurvana Live הן פשוט מציאה במחיר שנמכרות בחו"ל ונותנות תמורה טובה גם למחירן פה, שרק מעט גבוה יותר מהתקציב שלך.

תודה על התגובה המהירה.

לגבי הAKG שלך, הן טובות לסגנון שאני שומע? אני קצת חושש מיד שנייה אבל המחיר די מושך.. תנסה לשכנע אותי (אה, ראיתי במדור שנשארו חודשיים אחריות).

הן נראות באמת נוחות (אני מאוד אוהב את האזניות בסגנון של הAKG האלה - לחבר טוב שלי יש אזניות עם מבנה די דומה של הקשת וזה נוח..).

אם אני יחבר אותן מידי פעם לאייפוד (אני יודע.. אייפוד לא ינצל אותן) עדיין ישמעו טוב (יחסית?)

יש לי מגבר בבית של KENWOOD (אני לא יודע מה הדגם) ויש לו כניסה לאזניות - רוב הזמן אני בבית עם אזניות.

אם באמת הAKG יתאימו לי (מבחינת סאונד שיהיה באסים טובים אבל שלא יהיו מוגזמים בצורה מגעילה), אני אשקול את ההצעה ברצינות. - סתם שאלה, לאיפה אתה יכול לשלוח\להגיע? ירושלים זה טוב?

אם תוכל לומר לי אם יש איזו שהן בעיות בAKG K271 שאתה מוכר עדיף שאני אדע.. (תגיד לי בפרטי) ואם אפשר גם לדעת למה אתה מוכר אני גם אשמח.

לגבי הCREATIVE, אני מעדיף לא להזמין מחו"ל וכמה שפחות לחרוג מהתקציב.

מצטער על השאלות פשוט אני מאוד לא רגוע בעניין :)

פורסם

כל הדברים "לוגיסטייים", עדיף בפרטי.

לגבי הסאונד, בהיותן אוזניות לעבודה מקצועית הן נוטות לאיזון בין התדרים כלומר, סאונד יחסית נייטרלי. הבאס שלהן הוא מצויין לטעמי, הדוק למדי ויורד עמוק לאזור הסאב-באס בלי בעייה, וגם מבחינת הכמות יש יותר ממה שציפיתי למצוא באוזניות כאלה למען האמת, גם קטעים עם "הנחתות" רציניות לבאס יש נוכחות טובה מאוד. ויש להם גם יכולת אנליטית לרווח צלילים באופן מאוד משכנע בהתחשב בזה שהן אוזניות סגורות ואטומות, בהחלט אחת האוזניות היותר טובות למי שמחפש סאונד עם "אוויר" בדגם סגור.

במוזיקה של אינפקטד למשל, למרות שאני לא בדיוק מכיר אותם לעומק, אני חושב שיכולת הפרדה כזו תהיה חיובית מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים