פורסם 2004 בינואר 521 שנים ניסיון להדפיס מעלה הודעה שהיציאה תפוסה ע"י תוכנה אחרת [היא לא תפוסה המחשב חושב שלצורכי הדפסה הוא ברשת למרות שינוי המצב מרש לוג]ואלו הפרטיםהתקנה מחדש של וינ98 בעבריתהמדפסת עבדה תקינהבעלית המחשב היה עולה חלון שביקש סיסמאלא היה צורך להכניס סיסמא, די היה לעשות אנטר ע"מ להמשיך העליהבכל אופן חלון זה סתם היה מיותר ושאלתי כיצד לשנות זאתהסבירו ליובעיקרון שונה המצב מרשת [או ריבווי משתתפים על המחשב] למחשב בודד [וינדוז לוג]זה גרם גם לאיבוד המידע האישי כולל תכני האאוטלוקאת זה ל היה לפתור - פשוט העתקתי הקבצים למקום החדש במחשבאלא שמאז לא ניתן להדפיס ועולה ההודעה הנ"ל שצינתיניסיון ללכוד מדפסת - לא מעלה הצלחהלחיצה על סיום לכידה מעלה הודעה שלא נמצאה מדפסת ברשתכלומר המחשב חושב שלצרכי הדפסה הוא ברשת - ולא כך הוא!!י לציין שבעת עלית הוינוז המחשב מתקשר עם המדפסתצילו שאוכל להדפיס!להלן עוד מידעאכן תוכנה תופסת את היציאה עם עלית המחשבזוהי אותה התוכנה שמתקשרת עם המדפסת בעת עלית המחשבאיך שהמחשב עולה מבלי שאעשה כלוםנורת המידע במדפסת המלמדת על שליחת מידע מהבהבת [משמע נשלח מידע]אזמה שצריך לעשות הוא לסגור את התוכנה הזו שמתקשרת עם המדפסת בעת עלית המחשבהשאלה היא איך? תודה
פורסם 2004 בינואר 521 שנים איזה דגם מדפסת ?מחוברת פרללי - LPT או USB ?מאיזו תוכנה אתה שולח הדפסה ?תן פרטים כדי שננסה לעזור.
פורסם 2004 בינואר 521 שנים מחבר מדפסת דיגיטל דקרייטר 500Iזוהי מדפסת הזרקת דיולמרות שהיא של דיגטל ולמרות שיש לי דריבר מקורי שלה ולמרות שיש דריבר בוינדוזהחברה מעדיפה שנתקין עם דריבר של HP שבחלונותהבעיה איננה במדפסת היא מדפיסה מצויןוכאמור עבדה היטב עד ששונתה ההגדרה מרשת/ריבוי משתמשתים למדפסת מקומיתהיציאה היא LPT [לא USB}לגבי פרללי או אחר לא יודעאם תאמר לי ההבדל אז אשע להשיבמערכת הפעלה וינ 98 SE בעבריתכאמור הבעיה היא בתוכנה ולא במדפסתתודה
פורסם 2004 בינואר 521 שנים אני מציע שתתקין את הדרייבר המקורי של המדפסת כדי לוודא קודם שיש תגובה של המדפסת להוראת הדפסה.במידה וגם עם הדרייבר הנוסף היא לא תדפיס, תנסה להחליף כבל LPT (פרללי בעברית).
פורסם 2004 בינואר 521 שנים מחבר תודה אבל זאת לא הבעיה1. למדפסת יש טסט והיא מדפיסה מצוין2. כאמור רק וצעה התקנה מחדש של ויננבדקה והדפיסהואז נעשו שינויי הגדרות והוינ חושב שלצורך הדפסה הוא ברשת בזמן ששונתה ההגדרה למקומיתהבעיה היא בוינדוזעוד מידע [אעלה אותו גם בניפרד]ניסיתי לעשות את המופיע בקישור הבאhttp://www.netsupport.co.il/Article/?ArticleID=70029&ServiceID=62הפעלתי ונכנסתי לדוס דרכ הפעלהגעתי לC> וינדוזשם הקלדתי CD\ עשיתי אנטר והוא כתב לי שזו הוראה לא תקינה?!?!ניסתי כל מיני ולבסוף עשיתי יציאה ע"מ לחזור לוינדוזבעלית הוינדוז עלתה הודעה שהוא מבקש דריבר להתקן OCIXP100 - שאלה ראשונה היא מה זה?אישרתי לוהכנסתי דיסק של וינדוז וצינתי 98 מקומיהוא לא מצאעלתה הודעה שההתקן לא מוכר ולידה סימן של מדפסתוהונדוז עלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.