עבור לתוכן

עזרה בבחירת סט רמקולים 2.1 למחשב במחיר 800-1200

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הסאב של הרמקולים הנוכחיים שלי (JBL Creature III) קיבל סדק בקונוס, מה שמכריח אותי, לשמחתי או לצערי ;D , לקנות רמקולים חדשים.

אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בסט רמקולים שישרת את המטרות שלי הכי טוב:

אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לחדר, 2.1.

• השימוש העיקרי הוא למוסיקה (אלקטרוני, ווליום גבוה-גבוהה מאוד ברוב הזמן).
  • שליטה מרחוק אופציונאלי אך לא מחייב (שלט רחוק או קונטרול).
  • אני מוכן להשקיע עד 1200 שח אני חושב שזה מספיק למערכת סאונד למחשב. חריגה קלה לא תשפיע על ההחלטה למקרה שלמישהו יש הצעה לסט מעט יקר יותר.

הערה: ה JBL CREATURE היו חלשים מדי לטעמי ולכן אני מחפש מערכת במחיר גבוה יותר ע"מ לקבל מוצר חזק יותר, הן מבחינת עוצמת ווליום ואיכות סאונד.

אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בסט רמקולים שישרת את המטרות שלי הכי טוב.

כרגע אני מתלבט בין הבאים:

1. Harman Kardon SoundSticks III

2. Altec Lansing Expressionist Ultra MX6021

אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לדגמים האלו או דגמים אחרים שלא מופיעים למעלה...

בתודה רבה מראש לעוזרים :xyxthumbs: ,

C-M.

פורסם

יש לי בבית את microlab x16.

הם פשוט תענוג.

אני לא יודע כמה חזק אתה צריך, אבל נראה לי שהם די חזקים (מבחינתי). תמיד תוכל לבדוק המוצר בתצוגה באחד החנויות הגדולות.

פשוט אני אף פעם לא הגעתי איתם למקסימום, פשוט כי השכנים גם ככה מתלוננים. + יש להם שלט רחוק

פורסם

הייתה באותה הדילמה לא מזמן בקשר למתנה לחבר

ושמעתי את המיקרולאב X16 ואת ההארמן קרדון,

וההארמן קרדון הרבה יותר טובים גם מבחינת האיכות של הסאונד שנשמע הרבה יותר צלול בהארמן קרדון וגם מבחינת העוצמה, היתרון היחסי היחידי של של המיקרולאב X16 זה השלט שלהם אבל זה לא חוכמה כי הם לא באותו המחיר.

את שני הרמקולים האלו אתה יכול לשמוע בא"א מחשבים בנתניה, שם קניתי(יותר יקר משאר המקומות אבל פשוט כבר הייתי שם).

בנוסף אם אתה מוכן לשקול ללכת על סטריאו(2.0) אז נכנסים לך ה- microlab solo7c וה- audioengine 2 שעל שניהם קראתי ביקורות טובות אבל לא יצא לי לשמוע אותם.

פורסם
  • מחבר

כן, ההרמן קרדון היא הבחירה ההגיונית והראשונה שלי, אבל ראיתי ביקורות טובות גם על השניים האחרים.

אני רוצה לשמוע מישהו שאולי שמע/התנסה במספר רמקולים ויכול לספק חוות דעת אובייקטיבית.

אגב, איך ה ALTEC LANSING MX6021 ? עושה רושם שגם אמורים להיות ברמה גבוהה.

פורסם

אני אחזור על המנטרה הידועה:

למוזיקה - תמיד כדאי ללכת על 2.0 ולא על 2.1!

זה מה שאמרו לי כשאני ביקשתי עצה בקנייה. אני עם מה שקניתי אז כבר כמעט שנתיים ומרוצה עד הגג בכל פעם שאני מדליק את המגבר.

אולי כאן המקום לציין שאני שומע, בין היתר, המון אלקטרוניקה, בעיקר פרוגרסיב, פסיכודליה, טקנו טק-האוס וכיוצא בזה. וגם יחסית הרבה צ'יל אואוט.

(אם כבר מדברים, החדש של Loud מצויין!)

לא מזמן הייתי אצל חבר שיש לו סט של אלטק. סאב ושני לווינים. אפילו לא שמענו מוזיקה, הפעלנו טקן למען השם! (משחק המכות)

ואני זוכר שחשבתי לעצמי "איזה חרא של סאונד...."

אני חושב שבתקציב שלך תמצא כמה מוצרים של מיקרולאב. לך ושמע אותם! ואם כבר מדברים, אל תתרשם מעוצמה בוואטים על הנייר. מנסיון, זה לא אומר הרבה.

או אפילו יותר טוב - תבדוק אופציות של יד שניה - מגבר + רמקולים. זה יכול להיות ממש עולם אחר! אם הציוד איכותי, ותקין, אין בעיה שהוא יהיה גם קצת ישן. הסט שלי בן 20 בערך ושומעים בו מ-ע-ו-ל-ה.

ועוד דבר שאציע לך, אל תלך שולל אחר באס נפוח, חפש סאונד מאוזן. כלומר רמקולים המסוגלים לשחזר את כל התדרים באופן טוב.

בהצלחה!

פורסם

אני אחזור על המנטרה הידועה:

למוזיקה - תמיד כדאי ללכת על 2.0 ולא על 2.1!

זה מה שאמרו לי כשאני ביקשתי עצה בקנייה.

זה לא נכון, מוכר אמר לך את זה? ההבדל גדול מאוד, והוא לא טובת ה-2.0, אלא ל-2.1... למרות שזה עניין של טעם.

פורסם

זה לא נכון, מוכר אמר לך את זה? ההבדל גדול מאוד, והוא לא טובת ה-2.0, אלא ל-2.1... למרות שזה עניין של טעם.

זה דבר מאד סוביקטיבי, לרוב הכלל הנכון הוא שהעדיפות היא למערכת 2.0 מכיוון שמערכות 2.1 לרוב מורכבות משני סטלייטים וסאב, ומערכות אלו (לרוב) לא מצטיינות בשיחזור המיד ריינג, ומערכות 2.0 הן מערכות שמורכבות משני רמקולים מדפיים עם שני דריברים של טוויטר וופר דבר אשר משחזר את רובו של הספקטרום, הרבה פעמים אם חסר באסים מוסיפים עוד סאב וופר בשביל ליצור באס יותר דומיננטי מה שקורה כיום הוא שרוב מערכות ה- 2.1 הן לא כאלו ולכן הן פחות עדיפות על מערכות 2.0

פורסם

אני חולק עליך, אבל כמו שאמרתי:

זה עניין של טעם.

פורסם

אתה יודע מה? אני מזמין אותך אליי הביתה לשמוע את ה2.0 שלי.

אחר כל ניסע אליך ונשמע את ה2.1 שלך.

ואז נבחן בשנית את עניין הטעם.

פורסם

Harman Kardon SoundSticks III

יש לי אותם פשוט תענוג. שווה כל שקל.

פורסם

עשיתי הרבה בדיקות בשביל לראות מה מתאים לי בטווח המחירים שלי (שקניתי אותם הם עלו לי 300~). בדקתי מספר מערכות ובסוף הסאונד של אלו היה הכי טוב ששמעתי מכל הדגמים שבדקתי, יכול להיות שמבחינתך זה דבר אחד ויכול להיות שמבחינתי זה דבר אחר, אבל מה שבטוח זה שלכל אחד הטעם שלו (והאוזן ;) ).

פורסם

אור,

לא העלית את עניין המחיר. בתקציבים האלו, זה באמת עניין של טעם ;)

מצד שני, התקציב של פותח השרשור הוא שונה לחלוטין.

פורסם

אני חולק עליך, אבל כמו שאמרתי:

הבא לא נשכח שה-0.1 הזה הוא סה"כ סאב-וופר, שברוב המקרים הינו בוצי ולא מדוייק, לכן עבור מוזיקה בתקציב הנ"ל מערכת 2.0 תהיה עדיפה.

פורסם

בוא נקרא לילד בשמו, זה לא סאב, זה רק וופר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים