עבור לתוכן

המלצה למפרט לגימינג + OC קל/בינוני 5.5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין שאזור ה 5.5 צריך להספיק.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אין שום כוונה לדחוף בגלל שיש תקציב.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם באמת צריך אז גם 500 ואפילו 1000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודות ותכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכול מהכול גם BF3 וגם סקירים וגם דיבלו ועד לFOOTBALL MANAGER.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). sumsung bx2335 1920x1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבהות ברזולציה 1980X1080

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כלום

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי כונן DVD בלי HDD

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 קריטי מארז Fractal Design Define R3 די ודאי (מחיר שפוי ושקט פתוח להמלצות בנושא)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני מניח שקל עד בינוני, ידע תאורתי בתחום אבל אני מבין שהשיפור שווה את ההשקע ואת האבדל מי לקחת I5-35507. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק במידה וזה כחלק מהעסקה אז הרכבה אם לא אני יסתדר אני מניח שרוב החוניות לא יעשו הרכבה רצינית אם כל החיוט מאחורי הלוח ואזיקונים.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אזור נתניה זה נותן לי את TMS ו RSM .

9.האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

כמה בקשות, אני בעיקר מתלבת על כמה חלקים אז אני יציג את העניין.

*לוח עדיף GYGABYTE הביוס שלהם נירא לי חביב ונוח לשימוש, 2 דגמים שראיתי (שוב פתוח לשינויים אם אני טועה)

GA-Z77X-UD3H או GA-G1.Sniper M3

כרטיס מסך אני בונה על GTX 670 - ברור לי שהוא לא ראלי במחיר של היום כי הוא חדש ולכן אני משאיר פתח לכרטיס עד 1800 ש"ח

במיקרה הכי גרוע אם הוא באמת לא התאזן במחיר כמו ה HD 7950 אפשר להזמין מחו"ל ב 2000.

קירור למעבד - אהבתי את ה noctua nh-d14 גם טוב וגם שקט יחסית לאלטרנטיבה Mugen 3 , אבל אני לא בטוח אם אני לא קצת מגזים פה ואם באמת דרוש קירור של 200+...

כמה חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?אין ממש צורך

תודה רבה!

פורסם

בבקשה מפרט לשימושים שלך. הייתי לוקח לוח אם זול יותר טיפה כדי שיהיה תקציב נחמד לכרטיס מסך

שים לב אין כרטיס מסך בתקציב כי אתה לא סגור איך ומאיפה לקנות

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1044

קירור למעבד:

Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT

כמות: 1 - מחיר: ₪203

לוח אם:

MSI Z77A-G45 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI

כמות: 1 - מחיר: ₪681

מארז:

Fractal Desing Define R3

כמות: 1 - מחיר: ₪523

ספק כוח:

Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪385

זיכרון:

4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪115

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata 3 Caviar Blue

כמות: 1 - מחיר: ₪499

כונן אופטי:

LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪98

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium English 32/64 BIT COA + DISK - למערכות חדשות מלאות ומחשבים ניידים בלבד

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4048

פורסם

^ קשיח הוא אמר שלא צריך.

אפשר לחסוך בלוח אם במעבר ל-MSI Z77A-G43.

לא שמת לו כרטיס מסך. HD7850 יהיה בסדר פה.

פורסם
  • מחבר

בבקשה מפרט לשימושים שלך. הייתי לוקח לוח אם זול יותר טיפה כדי שיהיה תקציב נחמד לכרטיס מסך

שים לב אין כרטיס מסך בתקציב כי אתה לא סגור איך ומאיפה לקנות

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata 3 Caviar Blue

כמות: 1 - מחיר: ₪499

כונן אופטי:

LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪98

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium English 32/64 BIT COA + DISK - למערכות חדשות מלאות ומחשבים ניידים בלבד

בסה"כ מאוד אהבתי תודה רבה , רק את 3 הדברים האלו אין לי צורך שזה מנקה ל עוד 975 שקל. ומשאיר אותי על אזור ה 3000 שקל

אני מניח שאני יצטרך עוד 2-3 מאוורים למארז כי הוא בא רק אם 2.

לגבי הספק אהבתי את החשיבה עלו כי לא חשבתי על הדגם הזה אני עדין יעדיף את הSeasonic M12II-620 620W Active PFC Modular

שזה ממש אותו דגם רק מודולרי ואני מעדיף לחבר רק את הכבלים שאני באמת צריך, המודולרי בא מובנה רק עם ATX 24P ו ATX 8PIN שברור לי לאן הם הולכים יש שם גם 4PIN שאת זה אני ישמח אם משהו יסביר לאן הוא הולך כי לא ראיתי שללוח יש דירשה ל ATX 4PIN

לגבי הלקוח , אשמח מאוד אם תסביר למה שווה לחסוך ומה ההיתרון (או חוסר ההיתרון של האחרים עלו)

אני ראיתי שיש לו 2 יציאות של USB 3 שזה מעט מאכזב אין לו ו2XSATA 3 גם מעט נמוך וגם חסר יציאת disaply port והוא גם חסר את התכנולוגיה Lucid Universal MVP Support שזה בעצם מעבר חלק לכרטיס מסך שעל המעבד מתי שלא צריך את הכרטיס מסך הרגיל וככה לשמר אולי מעט את הכרטיס? או לחסוך חשמל אפילו חחח. מעבר לזה נירא לי שווה את הבדל של ה 100 שקל באיחוד שאני כרגע נמצא בסה"כ על אזור ה 3000 שקל וזה בקלות משאיר לי מספיק כסף לכרטיס מסך :)

פורסם
  • מחבר

משהו ? לאן הם הולכים יש שם גם 4PIN ?

המלצות לגבי הלוח??

פורסם

זה נכון שהמארז בא רק עם 2 מאווררים אבל זה בכוונה ככה, זה כדי לשמור על השקט. אתה לא צריך יותר.

לוח אם אתה יכול לחסוך לדגם הזה: http://www.tms.co.il/product/11411

זה שני יציאות USB3 מאחורה ושניים(אפשריים) דרך חיבור מהלוח אם למארז אם הוא תומך. למארז שהוא שם יש רק חיבור USB3 אחד.

SATA3 אתה משתמש רק בשביל SSD, הארד דיסק יכול להשתמש ב-SATA2 גם אם הוא מותאם ל-SATA3, הוא גם ככה לא מנצל את זה, זה גימיק. כל השאר אתה לא צריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים