עבור לתוכן

עזרה במציאת מחשב (תקציב 7000) שיענה על כל הדרישות הבאות

Featured Replies

פורסם

המלצתי ללקוח על X220 של לנובו. הם קנו שניים ואחד מהם נגנב. הוא קטן, קל, זמן סוללה טוב. אבל מה, הtrack pad לא מצא חן בעיניו. הלקוח רוצה בכספי הביטוח לרכוש נייד אחר שיענה על כל הדרישות הנ"ל רק שהעכבר יהיה נוח. התקציב הוא 7000. הוא חושב על מקבוק אייר שלדעתי לא שווה את ההתעסקות מפני שרוב העבודה מתבססת על אופיס 365 שאני מקווה שתואמת לmac os ואין לה שום תחנת עגינה רשמית (הX220 הגיע עם אחת בילט אין) וזה רק ייצור לי כאב ראש בלתחזק. אם לדעתכם זה הפתרון האידיאלי אני אשקול את זה.

הלקוח נסחב עם המחשב הרבה אז המשקל משחק תפקיד חשוב, העבודה היא משרדית וצריכת מדיה שכל מחשב יכול להתמודד איתה, עכבר חיצוני בדרכים הוא לא אופציה מבחינתו.

בקיצור הרבה דרישות ואני צריך את עזרתכם. אני יודע שהוא צריך ללכת לחנות ו"להרגיש" את המוצר, אבל הוא לא עושה את זה.

הכוונה בבקשה ???

עריכה: הלקוח נוסע בסוף החודש לארה"ב אז אם מדובר על הפרש של 200$ ואחריות תתפוס אז זאת אפשרות

פורסם
  • מחבר

לא ברור לי מה הפריע לו. הוא מודה שאם היה חייב להישאר עם המחשב הזה אז כנראה שהיה מתרגל אליו. לגבי ההמלצות אני משער שהוא יהיה חייב לגשת ולראות אם זה נוח לו. לגבי המק בוק אייר מישהו חושב שזה שווה את זה?

פורסם

לא, וגם ה-UX31 לא מומלץ במקרה הזה.

תנסה להציע לו את ה-vostro131 של דל. הוא גם יחסוך הרבה כסף וגם יקבל מחשב קטן וקל.

מעבודה של מספר שעות על אחד, הטראקפד סביר מאוד לדעתי.

פורסם

אכן הטרקפד של הזנבוק על הפנים וגם המקלדת שלו לא מוצלחת.

אני יכול להמליץ מנסיון אישי על ה HP Folio 13. בעל משקל זהה ל X220, מקלדת מצוינת ומוארת (מבחינתי מעבר חלק ממקלדת מלאה של מחשב נייח), סוללה מצוינת כך גם הביצועים. איכות הבנייה שלו מצויינת והוא בעל מראה מושך אבל מאד מכובד.

הטרקפד - או קליקפד במקרה הזה, נוח מאד עם אפשרויות נוחות של שימוש בכמה אצבעות.

חסרון שלו הוא העובדה שהוא קליקפד, אבל לדעתי HP עשו עבודה טובה. חסרון נוסף של הוא המסך - לפחות בהשוואה ל 220, המסך ב HP הוא לא מט, ולפי מה "שאומרים" ללנובו מסך הרבה יותר טוב משאר הניידים בקטגוריה (בכל מקרה, מבחינתי הוא מצוין).

לגבי מחיר, בארה"ב הוא עולה בערך 600 דולר פחות מבארץ, לדעתי האישית זה מאד משתלם (למחשב שעולה במקרה הגרוע 850, כאשר כל הזמן מגיעים מבצעים).

אם אתה מוצא גם את גרסת ה - 2000, אני חושב שיש סיכוי שהיא נכללת בסדרה "העסקית" של HP ובאה עם אחריות בינלאומית (אבל זה טעון בדיקה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים