פורסם 2004 בינואר 521 שנים היי חברה, אני רוצה לקנות מחשב נייד שמיועד בעיקר לעבודה משרדית, אבל שאם ארצה לשחק עליו Counter Strike לדוגמא, הוא לא יגיד לי לא.ראיתי את ההצעה שיש ל NEWRON באתר שלהם ואני רוצה לקבל את חוות דעתכם.הנייד הוא מדגם NEWRON Eximus 360XPמעבד - Mobile Intel Pentium 4לוח אם - Intel 885mמסך - 14.1 TFTזיכרון - 256MB PC2100דיסק קשיח - 30GB 5400rpmכרטיס קול - AC97 onboardכרטיס מסך - מובנה כרטיס רשתכרטיס רשת אלחוטי 802.11bמודםכונן COMBOיציאות שונות (USB 2.0 x 2, TV out ,FireWire)המחיר עומד על 6985 ש"ח.ניתן לראות את המוצר בקישור הבא:http://www.sinapsa.com/sites/eim/item.asp?item=3470אם יש לכם איזו שהיא הצעה טובה יותר באותו מחיר או אילו היסתיגויות מNEWRON , תשתפו אותי בבקשה.תודה מראש
פורסם 2004 בינואר 521 שנים הכרטיס מסך הוא מובנה ולא מיועד למשחקים.הנייד הזה מבוסס על מעבד סנטרינו שאמור להיות מצויין לעבודה משרדית מבחינת שעות עבודה של בטריה.בעיקרון מותג Newron אינו מומלץ במיוחד.בניגוד לשאר הניידים שמגיעים מחברות ענק בינלאומיות..
פורסם 2004 בינואר 521 שנים מחבר אני יודע שהכרטיס לא מיועד למשחקים, השאלה היא האם הוא יקרטע לחלוטין או יאפשר ריצה? בנוסף הייתי רוצה לדעת האם במחיר זה אני יכול לקבל מחשב ממותג טוב יותר ובאותה רמת מפרט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.