פורסם 2012 במאי 1913 שנים שלום לכולם,יש לאחותי מחשב בן 3 שעבד ופעל מצויין עד כה. לאחרונה המסך שלו החל לבצע כיבוי בזמן העבודה. זמני הכיבוי רנדומליים לחלוטין ומתרחשים אחת לשתיים שלוש הפעלות מחשב לאחר כחצי שעת עבודה. לאחר הכיבוי לא ניתן להדליקו אלא בפעולת ריסטרט. המסך הוא lcd של סמסונג אבל הבעיה כנראה אינה בו כי כשחיברתי מסך תקין אחר (CRT) למחשב, הבעיה חזרה על עצמה. פתחתי את המארז וציפיתי למצוא משהו שרוף או קבל דולף אבל הכל נראה לפחות מבחינה ויזואלית כשורה, יש למישהו רעיון ממה זה יכול לנבוע?תודה.
פורסם 2012 במאי 1913 שנים רק המסך נכבה? יכול להיות בעיה חומרה.אם כל המחשב נכבה אז נורא מזכיר לוח אם בעייתי
פורסם 2012 במאי 2013 שנים מחבר כרטיס מסך On board על לוח של GIGABYTEאיך אפשר לבדוק תפקוד של כרטיס מסך כזה? אם אקנה כרטיס מסך פשוט ביותר שיש (אחותי סה"כ גולשת באינטרנט) האם לדעתך הבעיה יכולה להיפתר?
פורסם 2012 במאי 2113 שנים ישנן תוכנות המנטרות טמפרטורה - הייתי מתחיל לפני בניקוי ושימון המאוורר (אם קיים) בכרטיס המסךדעתי האישית - מחשב בן 3 שנים - לא כדאי להשקיע עליו יותר מדי ברכש חומרה - עניין של עלות\תועלת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.