עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט 4800 אלף

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?4500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תלוי אם זה הבדל משמעותי

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300-400

2. מה שימושי המחשב - משחקים כבדים, וצפייה בתכני FHD על מסך הטלוויזיה(40אינץ') בחיבור HDMI

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים ומה שיצא בעתיד, COD, BF3, AC.....

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?במשחקים, גבוהות! ULTRA

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא וכן הרכבה....

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP,IVORY, בקריות....

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB 3.0 במארז....

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? זה יעזור אם הלוח אם יתמוך במערך עתידי

טוב אז זה מה שאני צריך, בהתחלה בנו לי מפרט בTMS אבל בגלל שהם רחוקים לי החלטתי שזאת לא אופציה.

אז הלכתי לאייבורי לראות מה יש להם להציע לי, ישבתי עם מישהו שם ובנינו ביחד מפרט, שרוב החלקים זה דברים שאני רציתי מראש....

ככה שהוא לא בנה לי דברים על דעת עצמו, עשיתי שיעורי בית לפני שהגעתי לשם.

אז מכיוון שאי אפשר לבנות מחשב באתר של אייבורי בניתי את אותו מחשב בידיוק שהציעו לי שם באתר של TMS

חוץ ממארז שאין אותו בTMS אבל לקחתי משהו שהוא בערך אותו מחיר, אותו מפרט בדיוק יצא לי באייבורי 4800(יותר זול מTMS)

http://www.tms.co.il/preview/spec/ea3y6lhj

וזה המארז שיביאו לי באייבורי במקום מה שיש במפרט הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7467

באייבורי רוצים להביא לי את המעבד בגרסת הBOX כאילו עם קירור, אבל יתכן ואני אוסיף קירור לזה בכל מקרה.

מה אתם אומרים על המפרט הזה?

פורסם

כרטיס 7950 כרטיס חזק מאוד אך לא משתלם.

לפני מספר שבועות הציעו לך אחלה מפרט בדיון המקורי שלך- אין סיבה לסטות ממנו ולא לפתוח עוד דיון (מה שנוגד את חוקי הפורום).

בקש מאייבורי מפרט עם חומרה זהה באיכותה.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך הזה עולה יותר ב300 שקל באייבורי.

ולגבי המפרט שעזרו לי לפני כשלושה שבועות, בדקתי לעומק והבנתי כמה דברים שלא מצאו חן בעיני.

הלוח אם עם צ'יפסט ישן ולא משתלם, הספק לא יספיק לכרטיס כמו ה7950.

ולגבי מה שאמרת, לבקש מהם מפרט זהה באיכות, לפי מה שאני יודע ומבין המערך שבניתי באייבורי טוב בהרבה מהמפרט הזה.

אם אתה יכול בבקשה להתייחס לכלל המפרט ולשימושים שלי במחשב אני הודה לך, כי גם כמו ששמת לב התקציב שלי קצת גדל....

פורסם

אתה מתכוון שהכרטיס זול יותר באייבורי ולא יקר יותר.

זה לא משנה היות והוא עדיין לא כ"כ משתלם. אני עדיין חושב שכדאי לקחת HD7850 (עם ספק חלש יותר) כי הוא עדיין כרטיס חזק מאוד.

בהפרש המחירים שתרויח פה, תקנה בעוד כמה שנים כרטיס מסך עדכני.

אם אתה בכל זאת רוצה ללכת על הכרטיס הזה, הנה השינויים שהייתי ממליץ לך לבצע במפרט:

- אמליץ לך להחליף את המארז לזה או זה שעדיפים על פני המארז ששמו לך ועוד זולים יותר.

- היות ואתה לא מבצע אוברקלוק, ניתן ללכת על לוח-אם זול יותר כמו זה.

- אם אתה רוצה קירור משופר ושקט יותר למעבד, קח את זה.

- גם ספק של 500W יספיק למערכת הזו בלי בעיה. יש לך את זה לדוגמא.

פורסם
  • מחבר

כן התכוונתי שהכרטיס זול יותר באייבורי.

בכמה אחוזים ה7950 יותר חזק מה7850? והאם זה לא שווה להשקיע עוד 300 שקל בשביל זה?

בקשה למארז אני רציתי משהו זול עם USB3.0 מקדימה, ה-NZXT ממש מכוער חח, למה המארז שבחרתי לא טוב ביחס ל2 שאמרת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים