פורסם 2012 במאי 1813 שנים המחשב שסבל מכיבוי של עצמו ולאחר שגיליתי שהמאוורר של הספק הפסיק לעבוד, החלפתי ספק. מאז החלפת הספק אחרי שעולה המסך השחור עם הסמל של הווינדוס, מופיע המסך הכחול הידוע עם שגיאה: unmountable boot volume, ולמטה כתוב שחוברה חומרה ולנסות לנתק דברים, זה לא עוזר, מה אני עושה להיפטר מזה?
פורסם 2012 במאי 1813 שנים מחבר הישן codegen 400w והחדש mustiff 400w, הבעיה היא לא נראה לי השוני ביניהם, כי ניסיתי גם להחזיר את הישן, כי לפני שהחלפתי אותו לא הייתה את ההודעת שגיאה, אלא רק המחשב היה מתכבה אחרי מספר שניות וגם כשחיברתי אותו עכשיו הופיעה ההודעת שגיאה הזו
פורסם 2012 במאי 1813 שנים בדוק בקפדנות שלא ניתקת (או הזזת מהמקום) את אחד הכבלים במחשב.הערכה גסה שלי, אתה עוללת משהו לHDD שלך.תתמקד עליו קודם.
פורסם 2012 במאי 1813 שנים מג'נרי לג'נרי... אתה לא לומד.יכול להיות שה-HDD נפגע מהספק הג'נרי שהיה שם וזהו... תלמד להבא ועל הדרך תחליף את הנוכחי, גם הוא לא יסדר לך (יותר נכון למערכת) אריכות ימים.
פורסם 2012 במאי 1813 שנים מחבר איך לבדוק אם קרה לו משהו? היו פעם או פעמיים שזה כן עלה כולל הווינדוס. האמת שהמחשב הוא ממש ישן, פשוט אני רק רוצה להעלות את המחשב, כדי להוציא ממנו כמה דברים חשובים.
פורסם 2012 במאי 1813 שנים נטלי לדעתי כדאי להחליף את חיבור החשמל של הדיסק הקשיח לאחד אחר.באופן כללי מה שאמרו כאן על ספקים גנריים בהחלט נכון.הם יכולים לדפוק את החומרה.
פורסם 2012 במאי 1913 שנים מחבר גם הספק הישן חזר לעבוד, כל החיבורים במקום, נראה שהכל עובד ועדיין מופיעה אותה השגיאה עם המסך הכחול, מה אפשר לעשות?
פורסם 2012 במאי 2013 שנים מחבר טוב, הצלחתי לפתור את בעיית השגיאה, הספק הישן הוא זה שמחובר שם נכון לעכשיו, מה אתם אומרים להחליף לחדש?
פורסם 2012 במאי 2013 שנים אם אתה יודע איך, זה יהיה מצוין כי הנצילות של הספק הקודם כבר לא בשחקים ועוד הוא גנרי שבטח עבר כמה שנים טובות בקיצור החלטה שלך אני הייתי הולך על משהו חדש בסגנון HEC300 יהיה עדיף בהרבה והרבה יותר חזק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.