עבור לתוכן

החלפתי ספק, המחשב לא עולה

Featured Replies

פורסם

המחשב שסבל מכיבוי של עצמו ולאחר שגיליתי שהמאוורר של הספק הפסיק לעבוד, החלפתי ספק.

מאז החלפת הספק אחרי שעולה המסך השחור עם הסמל של הווינדוס, מופיע המסך הכחול הידוע עם שגיאה: unmountable boot volume, ולמטה כתוב שחוברה חומרה ולנסות לנתק דברים, זה לא עוזר, מה אני עושה להיפטר מזה?

פורסם

איזה ספק בדיוק היה לך לפני כן?, ולאיזה ספק בדיוק החלפת?

פורסם
  • מחבר

הישן codegen 400w והחדש mustiff 400w, הבעיה היא לא נראה לי השוני ביניהם, כי ניסיתי גם להחזיר את הישן, כי לפני שהחלפתי אותו לא הייתה את ההודעת שגיאה, אלא רק המחשב היה מתכבה אחרי מספר שניות וגם כשחיברתי אותו עכשיו הופיעה ההודעת שגיאה הזו

פורסם

בדוק בקפדנות שלא ניתקת (או הזזת מהמקום) את אחד הכבלים במחשב.

הערכה גסה שלי, אתה עוללת משהו לHDD שלך.

תתמקד עליו קודם.

פורסם

מג'נרי לג'נרי... אתה לא לומד.

יכול להיות שה-HDD נפגע מהספק הג'נרי שהיה שם וזהו... תלמד להבא ועל הדרך תחליף את הנוכחי, גם הוא לא יסדר לך (יותר נכון למערכת) אריכות ימים.

פורסם
  • מחבר

איך לבדוק אם קרה לו משהו? היו פעם או פעמיים שזה כן עלה כולל הווינדוס. האמת שהמחשב הוא ממש ישן, פשוט אני רק רוצה להעלות את המחשב, כדי להוציא ממנו כמה דברים חשובים.

פורסם

נטלי לדעתי כדאי להחליף את חיבור החשמל של הדיסק הקשיח לאחד אחר.

באופן כללי מה שאמרו כאן על ספקים גנריים בהחלט נכון.הם יכולים לדפוק את החומרה.

פורסם

אם צריך להוציא פרטים מההארדיסק. כדאי לחברו למחשב אחר

פורסם
  • מחבר

גם הספק הישן חזר לעבוד, כל החיבורים במקום, נראה שהכל עובד ועדיין מופיעה אותה השגיאה עם המסך הכחול, מה אפשר לעשות?

פורסם
  • מחבר

טוב, הצלחתי לפתור את בעיית השגיאה, הספק הישן הוא זה שמחובר שם נכון לעכשיו, מה אתם אומרים להחליף לחדש?

פורסם

שניהם אותו הזבל, כנראה שהחדש יהיה עדיף.

פורסם

אם אתה יודע איך, זה יהיה מצוין כי הנצילות של הספק הקודם כבר לא בשחקים ועוד הוא גנרי שבטח עבר כמה שנים טובות

בקיצור החלטה שלך

אני הייתי הולך על משהו חדש בסגנון HEC300 יהיה עדיף בהרבה והרבה יותר חזק :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים