פורסם 2012 במאי 1813 שנים שלום!! בזמן האחרון המחשב שלי קורס (מסך כחול). אשמח לעזרה, תקשיבו! 1. המחשב קורס במהלך משחקי רשת וסתם משחקים.. 2. ארטיפקטים (?) - מדי פעם מופיעות נקודות אדומות וכחולות על כל המסך. לא קשור למשחק או לתוכנה! 3. צירפתי תמונה של המסך הכחול מפרט: 1. מעבד Intel Core i5 2500 2. כרטיס מסך Sparkle nVidia Geforce GTX 560 Ti 3. RAM 8GB
פורסם 2012 במאי 1813 שנים וודא בבקשה שקיימת אצלך הגירסה האחרונה של הדרייבר לכ.מסך שלךhttp://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
פורסם 2012 במאי 1813 שנים נסה למחוק אותו, ולאחר מכן בעזרת Driver Sweeper תמחק את כל השאריות ממנו.תתקין אותו מחדש. ותביא את המס' גירסה של הדרייבר שהתקנת.
פורסם 2012 במאי 1913 שנים מחבר תודה רבה, בינתיים נראה שזה עזר..במהלך השבוע אני אשחק אני אבדוק אם יהיו עוד קריסות
פורסם 2012 במאי 2013 שנים מחבר מחקתי את הדרייבר ואת השאריות שלו עם הדרייבר סוויפר והתקנתי אותו מחדש..
פורסם 2012 במאי 2913 שנים מחבר איך בודקים את הRAM והקשיח?דרך אגב,שמתי לב שכשהמזגן דלוק אז לוקח למחשב יותר זמן לקרוס או שהוא לא קורס...אבל יכול להיות שזה סתם צירוף מקרים..
פורסם 2012 במאי 2913 שנים קשיח אתה יכול לבדוק עם הכלי של WIN או עם HDTUNE. את ה-RAM אתה יכול לבדוק עם MEMTEST (יש מדריך בפורום תמיכה תכנית).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.