פורסם 2004 בינואר 521 שנים לאחרונה כשאני גולש כל הזמן מופיעות לי הודעות מעצבנות ששואלות אותי בחלון קטן אם אני רוצה לתקן טעות מסוימת שיש באתראיך אני נפתר מזה ???
פורסם 2004 בינואר 521 שנים Start >> Control Panel >> Internet Options >> Advancedתסמן אתDisable script debuggingאו שפשוט תלחץ עלRestore Defaults
פורסם 2004 בינואר 521 שנים חחח כן בעיה באקספלוררוזה לא בגלל שעשית משהו לא בסדרסתם מיקרוסופט החליטה שככה צריך להיותכל פעם שאני רואה את זה אני אומראני צריך לדבג?!?!שאמא שלכם תדבגזאת אחת הסיבות שעברתי לפיירבירד
פורסם 2004 בינואר 521 שנים דווקא לא. מייקרוסופט לא החליטו ככה. ברירת המחדל היא שכן מסומן Disable script debugging.אם קשה לאנשים לעבור קצת על הגדרות התוכנות שהם עובדים איתן, ולשמור עליהן מוגדרות כמו שצריך, זו לא אשמת מייקרוסופט.נ.ב.- אם זאת הסיבה היחידה שעברת לפיירבירד אז... :-X
פורסם 2004 בינואר 521 שנים זאת אחת הסיבות שעברתי לפיירבירדוזאת כן אשמת מיקרוסופט כי ההגדרה הזאת משתנה לבדאני לא נגעתי בהגדרות האלה וזה קרה
פורסם 2004 בינואר 521 שנים שום דבר לא משתנה לבד.אקס-פים שלי עובדים מספר שנים בלי שהאפשרות הזאת "תשתנה לבד".כמו שאמרתי פעמים רבות, זה הכל עניין של תחזוקה נכונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.