עבור לתוכן

מאוורר מרעיש! שוקל לעבור לנוזל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי את המערכת הבאה

I5 2500K @4.3GHz

CM V6 (cooler-master)

CM690 II basic

המחשב שלי עומד על איזור ה-40 בIDLE (אינטרנט וכדומה)

בלילה אני משאיר את המחשב דלוק ואני שומע את המאוורר מתחיל לעלות RPM וזה מעצבן אותי !!!(מדובר במאוורר של המעבד)

אני חושב להחליף את המאורר עצמו או כבר להשקיע ולעבור לנוזל (4.3GHZ עם המעבד)

מה אתם אומרים ? אז בזמנו הציעו לי את הRS240 או RX240 של XSPC .. ואני חושב שאני מוכן להשקיע 150 דולר על קירור שכזה (אם כדאי).

אשמח להצעות נוספות!

ועוד משהו, כשאני נוגע בקירור עצמו אני מרגיש כאילו אני יכל לסובב אותו במקום(אני מצליח להזיז אותו ימינה שמאלה בקטנה בלי להפעיל לחץ) - זה קצת מלחיץ אותי, ככה זה אמור להיות?

2. יש לי שנה עם המחשב, להחליף משחה ולעשות ניקוי יסודי ? נשארה לי המשחה המקורית של CM

מצטער על החפירה - אבל תודה !!!

פורסם

קודם תבדוק מה גורם לו לעלות בRPM..

הוא נכנס למאמץ בגלל פונקציה כלשהיא?

פורסם

נוזל לא יעזור לך כי גם אז תצטרך מאורר שיקרר את הרדיאטור.

פשוט תחליף למאורר שקט.

פורסם

קירור מים לא פותר את הבעיה של הרעש, שכן ישנם מאווררים על הרדיאטור..

ךפני הכל תבדוק מה הבעיה בדיוק..אם הטמפ' עולה, מה גורם לזה, ואז תדע איך לתקן, אם זה תוכנה או הקירור עצמו.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאני צריך להשים מאווררים בקירור מים (רדיאטור) אבל הם עובדים על מהירות מסויימת וכן יש להם מאווררים שקטים.

אני חושב בגלל שהטמפ' בIDLE הן על כ-40 מעלות, ונגיד שהוא עובר את ה-45 אז הוא מתחיל לעלות RPM - זה כל הזמן ממשחק ואז הרעש עולה ויורד עולה ויורד ... קצת מציק ...

הקירור עצמו סטוק המאוורר הוא מה שבא עם הקירור עצמו, לאיזה מאורר אתם ממליצים להחליף ? שיהיה כמה שיותר שקט ב-RPM גבוהה.

ואיך אני בודק אם המאוורר תקין או לא ?

פורסם

אם הקירור עולה ויורד לא כמו שאתה מצפה..אז פשוט תגדיר את הגדרות הSMART FAN בביוס באופן שונה וזהו.

לא צריך לרוץ להחליף קירור..במקרה הגרוע אם לא הסתדרת אחרי הורדת הRPM והגדרת הטמפ'..אז תחליף מאוורר בלבד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים