פורסם 2012 במאי 1713 שנים שלום לכולם,יש לי את המערכת הבאהI5 2500K @4.3GHzCM V6 (cooler-master)CM690 II basicהמחשב שלי עומד על איזור ה-40 בIDLE (אינטרנט וכדומה)בלילה אני משאיר את המחשב דלוק ואני שומע את המאוורר מתחיל לעלות RPM וזה מעצבן אותי !!!(מדובר במאוורר של המעבד)אני חושב להחליף את המאורר עצמו או כבר להשקיע ולעבור לנוזל (4.3GHZ עם המעבד) מה אתם אומרים ? אז בזמנו הציעו לי את הRS240 או RX240 של XSPC .. ואני חושב שאני מוכן להשקיע 150 דולר על קירור שכזה (אם כדאי).אשמח להצעות נוספות!ועוד משהו, כשאני נוגע בקירור עצמו אני מרגיש כאילו אני יכל לסובב אותו במקום(אני מצליח להזיז אותו ימינה שמאלה בקטנה בלי להפעיל לחץ) - זה קצת מלחיץ אותי, ככה זה אמור להיות?2. יש לי שנה עם המחשב, להחליף משחה ולעשות ניקוי יסודי ? נשארה לי המשחה המקורית של CMמצטער על החפירה - אבל תודה !!!
פורסם 2012 במאי 1813 שנים נוזל לא יעזור לך כי גם אז תצטרך מאורר שיקרר את הרדיאטור.פשוט תחליף למאורר שקט.
פורסם 2012 במאי 1813 שנים קירור מים לא פותר את הבעיה של הרעש, שכן ישנם מאווררים על הרדיאטור..ךפני הכל תבדוק מה הבעיה בדיוק..אם הטמפ' עולה, מה גורם לזה, ואז תדע איך לתקן, אם זה תוכנה או הקירור עצמו.
פורסם 2012 במאי 1813 שנים מחבר אני יודע שאני צריך להשים מאווררים בקירור מים (רדיאטור) אבל הם עובדים על מהירות מסויימת וכן יש להם מאווררים שקטים.אני חושב בגלל שהטמפ' בIDLE הן על כ-40 מעלות, ונגיד שהוא עובר את ה-45 אז הוא מתחיל לעלות RPM - זה כל הזמן ממשחק ואז הרעש עולה ויורד עולה ויורד ... קצת מציק ...הקירור עצמו סטוק המאוורר הוא מה שבא עם הקירור עצמו, לאיזה מאורר אתם ממליצים להחליף ? שיהיה כמה שיותר שקט ב-RPM גבוהה.ואיך אני בודק אם המאוורר תקין או לא ?
פורסם 2012 במאי 1813 שנים אם הקירור עולה ויורד לא כמו שאתה מצפה..אז פשוט תגדיר את הגדרות הSMART FAN בביוס באופן שונה וזהו.לא צריך לרוץ להחליף קירור..במקרה הגרוע אם לא הסתדרת אחרי הורדת הRPM והגדרת הטמפ'..אז תחליף מאוורר בלבד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.