עבור לתוכן

זקוק ליעוץ בנוגע למפרט גיימינג בעלות של 5.5K

Featured Replies

פורסם

אהלן,אני זקוק לקצת חוות דעת בנוגע למפרט גיימינג שמסוגל להחזיק את המשחקים הנוכחים ואת אלו של השנים הקרובות על רמת גראפיקה גבוה...כבר גיבשתי מפרט אבל לפני שאני רץ לקנות חשוב לי לברר שאני לא מפספס משהו חשוב

המפרט הוא בעלות של 5.5 אלף שקל שאותו אני מזמין מKSP,אין לי צורך בשום ציוד נלווה למעט מערכת הפעלה windows7 home premium 64 ביט ,אני לא מתכנן לעשות למחשב OC אבל שוקל לרכוש כרטיס מסך שכבר עבר OC במפעל (ראו בהמשך).

המחשב לא צריך להיות שקט כמו גופה,אבל מומלץ מאוד שלא ירעיש

מעבר לזה חשוב לי שבכל תיקון שהוא של המפרט שלא יוחלף המארז כי את שאר המארזים בKSP לא אהבתי או שהם יקרים מידי עבורי

הנה המפרט:

מעבדי אינטל: Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray

מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Susanoo CPU Cooler

לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI

זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill Ares Dual Channel CL9-9-9

דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003

כרטיסי מסך: Sapphire HD 7850 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E

צורבי DVD: Asus DRW-24B3ST DVD±RW x24 Black Sata

מארזים: Antec Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority Case (No PSU)

ספקי כוח: SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem)

תוכנות / אנטי וירוס: Microsoft Windows 7 - OEM Windows 7 Home Premium English 64Bit (With New Computer Only)

מחיר החבילה: 5440

מספר שאלות נוספות:

את כרטיס המסך שכרגע אני מתכנן לרכוש ניתן להשיג גם בגרסה שעברה OC במפעל,שמעתי שOC כעיקרון הוא לא דבר מאוד בריא לחומרה ושזה יכול לפגוע בה,כדאי לי לקנות את גרסאת הOC?

אני שוקל להוסיף בעתיד מאווררים נוספים למארז,אילו מאווררים מומלץ לי לקנות לשם כך בעתיד?

האם הספק שלי יעמוד בכל צריכת החשמל של המחשב? או שאולי אפילו יש לי יותר מידי ואפשר לקצץ? ייתכן ובעתיד אני אשדרג את המעבד או את הRAM אז אם זה גבולי אשמח לדעת

תודה! ;D

פורסם

לא מילאת את השאלון שבסטיקי, אנחנו לא יודעים מה השימושים והדרישות שלך מהמפרט.

מהי חשיבות רמת השקט מ-1 עד 10 ?

האם יש לך צורך בליבה הגראפית של המעבד? אם אתה לא יודע על מה אני מדבר כנראה שאתה לא צריך.

את הקירור הייתי מחליף ל-Arctic Freezer 13 Pro.

הארד דיסק ל-Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX

ספק כוח אפשר להסתפק ב-500W.

צורב הייתי מחליף ל-LG.

פורסם
  • מחבר

לא מילאת את השאלון שבסטיקי, אנחנו לא יודעים מה השימושים והדרישות שלך מהמפרט.

מהי חשיבות רמת השקט מ-1 עד 10 ?

האם יש לך צורך בליבה הגראפית של המעבד? אם אתה לא יודע על מה אני מדבר כנראה שאתה לא צריך.

את הקירור הייתי מחליף ל-Arctic Freezer 13 Pro.

הארד דיסק ל-Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX

ספק כוח אפשר להסתפק ב-500W.

צורב הייתי מחליף ל-LG.

אני הסתכלתי על השאלון וציינתי את הדרישות שלי,פשוט לא עשיתי קונטרול C קונטרול V עליו

חשוב שיהיה שקט,לא חייב להיות נינגה אז נגיד משהו באזור 7-8

אין לי מושג מה זה אומר,אבל אשמח לדעת

אוקי,תוכל להסביר למה להחליף את הקירור וההארד דיסק?

בטוח לגבי הספק? גם אם נגיד בעתיד אני אחליף את המעבד בI7?

הצורב בחרתי יותר בגלל המראה וגם בגלל שיש לי בדיוק כזה במחשב הנוכחי ואני מסתדר איתו מצויין

פורסם

בלוח אם ששמת יש יציאות תמונה, VGA, DVI, (גם קול)HDMI. מה שזה עושה בעצם זה נותן לך את האפשרות להשתמש בליבה הגראפית של המעבד. אם נגיד אין לך כרטיס מסך תוכל לחבר את המסך לאחד מהיציאות הללו. מפרט גיימינג לא צריך את היציאות הללו כי יש כבר כרטיס מסך ייעודי שחזק בהרבה.

הקירור ששמת יותר מדי חייתי. אתה לא עושה אוברקלוק, אין טעם בו. הקירור שנתתי עדיף שגם הוא יותר שקט ממה ששמת.

ההארד דיסק כי הוא עולה פחות, חברה אמינה, ושנה יותר אחריות.

בספק כוח אני בטוח, אתה יכול אפילו להסתפק ב-400W והוא יספיק. אם אתה עושה אוברקלוק צריך יותר. לכן 500W יספיק.

ל-I7 ו-I5 יש אותו צריכת חשמל.

הצורבים המומלצים היום הם של LG או סמסונג.

פורסם
  • מחבר

לבקשתך ולנוחות המשתמשים האחרים אני אמלא את השאלון מהסטיקי:

1.מה התקציב המקסימאלי? 5,700 (תשלום במזומן,מKSP)

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך בכוח ולא לבזבז בכוח,שפשוט יהיה מפרט טוב בהתאם למגבלות

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעשרות שקלים בודדים

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיהיה חזק מספיק לקראת המשחקים של השנים הקרובות

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כלום

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא,אבל אני שוקל לקנות כרטיס מסך שעבר OC במפעל

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוז 7 הום פרימיום 64 ביט באנגלית,המחשב יורכב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP ב"ש

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא,אבל USB3 יכול להיות נחמד

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

עשיתי כמה שינויים במפרט,תגיד לי מה דעתך:

מעבדי אינטל: Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray

מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 13 Pro

לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI

זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill Ares Dual Channel CL9-9-9

דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB Sata III WD10EZRX

כרטיסי מסך: Sapphire HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E

צורבי DVD: Asus DRW-24B3ST DVD±RW x24 Black Sata

מארזים: Antec Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority Case (No PSU)

ספקי כוח: Thermaltake TR2 450W PSU Active PFC (Retail)

תוכנות / אנטי וירוס: Microsoft Windows 7 - OEM Windows 7 Home Premium English 64Bit (With New Computer Only)

מחיר החבילה: 5825

במזומן זה יוצא לי 5,700 שזה ממש שיא השיאים של התקציב שלי

את הצורב יש לי כבר עכשיו במחשב הנוכחי ואני מסתדר איתו,אני לא כל כך משתמש בצורב במילא

פורסם

אין הבדל בין I7 ל-I5 חוץ מ-HT, וזה לא עוזר במשחקים.

לקחת ספק כוח לא איכותי.

אפשר לחסוך בלוח אם בזה שלוקחים לוח שלא תומך בליבה הגראפית המובנית.

לקחת כונן קשיח מהסדרה הירוקה שחוסכת בחשמל.

אני צריך שתציין לך מה הרזולוצייה של המסך שלך. זה נראה לי שיש לך רזולוצייה של 1680X1050, אני צודק?

אם כן, אפשר לחסוך פה בכרטיס מסך.

פורסם

ואיטי יותר

פורסם
  • מחבר

אין הבדל בין I7 ל-I5 חוץ מ-HT, וזה לא עוזר במשחקים.

לקחת ספק כוח לא איכותי.

אפשר לחסוך בלוח אם בזה שלוקחים לוח שלא תומך בליבה הגראפית המובנית.

אני צריך שתציין לך מה הרזולוצייה של המסך שלך. זה נראה לי שיש לך רזולוצייה של 1680X1050, אני צודק?

אם כן, אפשר לחסוך פה בכרטיס מסך.

אז לחזור למעבד ממקודם?

איזה ספק אתה ממליץ? כנ"ל לוח אם

בכונן קשיח להחליף לסדרה הכחולה?

אני שם על רזולוציה נמוכה יותר ממה שהמסך שלי מסוגל לה,לא זוכר בדיוק כמה כרגע כי אני לא בבית

אני מתכוון להישאר עם המחשב הזה במשך הרבה זמן,בכל זאת כדאי לקצץ בכרטיס מסך? אם כן איזה דגם לקחת במקום?

פורסם
  • מחבר

כן.

דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX

http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11651

ספקי כוח: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem)

http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9239

אני צריך לדעת מהי הרזולוצייה המקסימלית של המסך שלך.

אהלן,זה המסך שלי,קצת יותר קטן מ22" :

http://www.lg.com/il/it-products/monitors/LG-led-E2290V.jsp

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים