עבור לתוכן

דרושות אוזניות גיימינג, FPS בעיקר, עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני לא נחשפתי לזה עד לא מזמן, אבל בתור מי שמשחק בהרבה משחקי FPS אני יכול לומר שלסאונד יש תפקיד חשוב ואפילו חשוב יותר מהכל.

סאונד היקפי זה חובה. נקודה. סימן קריאה וסימן קריאה +!

מכיוון שאי אפשר להסביר את הנושא על רגל אחת חפש בגוגל Dolby Headphone או CMSS-3D Headphone.

בגדול, זה עיבוד ממקור של 5.1 או 7.1 או 8.1 אל תוך אוזניות סטריאו ונותן לך מיקום מדוייק של כל צליל במשחק. זה עדיין סראונד וירטואלי אבל ממש לא כמו האוזניות 7.1 USB שנקראות "אוזניות סראונד"..

בקיצור, כל מה שתצטרך זה כ.קול שתומך (חומרתית) באחד מהDSP שציינתי למעלה + אוזניות סטריאו איכותיות ותאמין לי לא תבין איך שיחקת בלי זה.

אני משתמש בכרטיס של creative שתומך בCMSS-3D אך גם הכרטיסים של ASUS יעשו את העבודה עם Dolby Headphone.

כמובן שזה תקף רק למשחקי FPS כי אחרת זה לא נותן לך שום יתרון.

פורסם

אני עדיין חושב שזה מיותר. אתה כמו כל בן אדם - יש לך 2 אוזניים. אתה שומע בסטריאו, ולמרות כל זאת אתה כן יכול להבחין ולמקם במציאות איפה מישהו נמצא מסביבך ב 360 מעלות. ככה המוח שלך עובד, ואתה לא צריך שום טכנולוגיות אחרות, הכל נמצא בראש! זה נקרא אלגוריתם ה Cetera. ככה אותו דבר במשחק - יש לדמות שלך 2 אוזניות (כשאתה משחק בסטריאו) והסאונד עובר בדיוק לאוזניים שלך דרך האוזניות. האפקט הוא 1:1.

רוצה דוגמא? שים אוזניות ותפעיל את הוידאו הבא (סטריאו לחלוטין!):

הייתרון היחידי שאני רואה שיש לכל ה "CMSS3D / DOLBY DIGITAL / VIRTUAL SOURROND" זה כשמששתמשים ברמקולים, כי אז האפקט יורד דרסטית, מכיוון שהאקוסטיקה של החדר, והמרחק הפיזי בין האוזניים לרמקולים + אפקט ה Crossfeed גורמים לסאונד "להתערבב", ולכן משתמשים בכל הטכנולוגיות האלו כדי "לפצות".

פורסם

לא מדוייק. הוידאו שהעלת הוקלט באמצעות 2 מקרופונים וללא דחיסה, ז"א RAW. וזה בדיוק הדרך שבה מקליטים סאונד במשחקים.

ברגע שאתה שם אוזניות ושומע ללא אפקט DSP כלשהו אתה מקבל סטריאו ללא צליל היקפי בכלל. מהסיבה שהסאונד הרב ערוצי שמגיע מהמשחק נדחס ל2 ערוצים בלבד כי אין מה שישחזר ויפריד את הערוצים אחד מהשני. במידה ואתה כן מפעיל DSP אז אתה מקבל וירטואליזציה של 5.1 או 7.1 ערוצים ב 2 ערוצים וכרטיס הקול יודע לשחזר כל צליל לכל אוזן במידה הרצויה ובמרחק והגובה הרצוי.

אם למשל אני יכנס למשחק כלשהו ויגדיר 7.1 ערוצים לדוגמה ואז אני יקליט את המשחק - ושוב אני חוזר: *ללא דחיסה* עם הDSP פועל אז אנחנו נקבל את אותה התוצאה כמו שבסרטון ואז גם אתה תוכל לשמוע את הסראונד שאני שמעתי. השאלה הגדולה היא האם כשאתה תשחק ולא תפעיל DSP אתה תשמע בסראונד כמו בוידאו? התשובה היא לא.

פורסם

מזה הקשקוש הזה? משחקים לא "מוקלטים" מראש. הסאונד מעובד ומרונדר בזמן אמת בהתאם להגדרות הקול שבחרת - אם בחרת 2 Channels - אתה תקבל סטריאו ישירות מהמשחק ללא שום "דחיסה".

פורסם

ארז. כגיימר שטס לחו''ל לתחרויות אני מבטיח לך שסטריאו תמיד עדיף על סראונד וירטואלי

פורסם

מזה הקשקוש הזה? משחקים לא "מוקלטים" מראש. הסאונד מעובד ומרונדר בזמן אמת בהתאם להגדרות הקול שבחרת - אם בחרת 2 Channels - אתה תקבל סטריאו ישירות מהמשחק ללא שום "דחיסה".

אין משחק שלא הוקלט בו הסאונד מראש.

ארז. כגיימר שטס לחו''ל לתחרויות אני מבטיח לך שסטריאו תמיד עדיף על סראונד וירטואלי

כל אחד ומה שהוא מעדיף כמובן. אני אישית לא יכול לדמיין משחק בלי סראונד. ואני מבטיח לך, תקפוץ לפה תשמע, תשחק, בכיף.. אחר כך תגיד לי אם אתה מעדיף סטריאו.

פורסם

אין משחק שלא הוקלט בו הסאונד מראש.

נכון, בקבצי RAW של כל סאונד בנפרד, ואח"כ מעובדים בזמן אמת לפסקול של המשחק.

כל אחד ומה שהוא מעדיף כמובן. אני אישית לא יכול לדמיין משחק בלי סראונד. ואני מבטיח לך, תקפוץ לפה תשמע, תשחק, בכיף.. אחר כך תגיד לי אם אתה מעדיף סטריאו.

אילו אוזניות בדיוק יצא לך לנסות?

פורסם

ארז אני יודע איך זה נשמע.

עברתי המון אוזניות כולל איכותיות מאוד (כמו הHD205)

כרטיס הקול שלי הוא AUDIGY שתומך CMSS-3D ועל מצב סטראו אני יכול למקם כל סאונד בדיוק מאיפה שהגיע.

במצב CMSS-3D או DSP 7.1 של כרטיסי הקול של SS שומעים מגניב מאוד אבל מיקום מדויק וצליל נקי של אותו מיקום הרבה יותר קשים .

תיאוריה לחוד ומציאות לחוד , בסטראו פשוט שומעים יותר טוב.

רוב משחקי הFPS כיום מבוססי מנועים ישנים\יחסית ישנים כמו הסורס וQ3 , יכול להיות שזו הסיבה.

פורסם

אין קשר למנוע, יש לך 2 אוזניים ולכן סטריאו יישמע טוב יותר - כל משחק של אלגוריתמים רק הורסים את הטבעיות ומבלבלים את המוח שלך.

פורסם

אילו אוזניות בדיוק יצא לך לנסות?

היה לי AD-700 ולא אהבתי אותם בכלל. לא נוחות לי.

עכשיו אני עם Philips shp 5400 והם ללא ספק עושות את העבודה ומאוד נוחות! לי לפחות..

האוזניות חייבות להיות עם Soundstage יחסית גדול על מנת להפיק את המיטב מהצליל ההקיפי ובדרך כלל אוזניות OPEN BACK

הם אלה שיש להם את זה..

ארז אני יודע איך זה נשמע.

עברתי המון אוזניות כולל איכותיות מאוד (כמו הHD205)

כרטיס הקול שלי הוא AUDIGY שתומך CMSS-3D ועל מצב סטראו אני יכול למקם כל סאונד בדיוק מאיפה שהגיע.

במצב CMSS-3D או DSP 7.1 של כרטיסי הקול של SS שומעים מגניב מאוד אבל מיקום מדויק וצליל נקי של אותו מיקום הרבה יותר קשים .

תיאוריה לחוד ומציאות לחוד , בסטראו פשוט שומעים יותר טוב.

רוב משחקי הFPS כיום מבוססי מנועים ישנים\יחסית ישנים כמו הסורס וQ3 , יכול להיות שזו הסיבה.

אם הרגע השוות את כרטיס הקול USB של SS למה שאני מדבר עליו אז כנראהשאנחנו לא על אותו גל..

AUDIGY לא תומך בCMSS-3D HEADPHONE אלא בCMSS-3D שזה שתי טכנולוגיות שונות למטרות שונות. ז"א התמיכה היא לא לאוזניות אלא לרמקולים (בדומה לDolby Pro Logic) בנוסף, התמיכה היא תוכנתית בלבד בניגוד לכרטיסים עם הצ'יפ של X-FI. כל כרטיסי הX-FI של סאונד בלאסטר למעט Xtreme audio, תומכות חומרתית בCMSS-3D HEADPHONE ועל זה בדיוק אני מדבר..

פורסם

ארז אפילו שחקנים עם X-FI TITANIUM משחקים על סטריאו.

תפסיק לקרוא מאמרים ותתחיל לשחק משחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים