עבור לתוכן

דרושות אוזניות גיימינג, FPS בעיקר, עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

טוב, בגלל שהרמקולים שלי די גרועים ואני לא רוצה להפריע את מנוחת הסובבים בזמן שאני מוריד אנשים ב-BF אז החלטתי שאני רוצה אזניות.

הדרישה היא לאוזניות גיימינג, עד 500 ש"ח (או סכום זהה רק בדולרים קנדיים = אמריקאים) שיהיו איכותיות וישרתוני מס' שנים טובות.

את הסיביריה אני מכיר , הסיבה שאני נרתע היא תלונות חוזרות ונשנות מאנשים שהן ברשותן על מיתה של אזנייה אחת או שתיהן ואיכות מיקרופון ירודה.

אני מאוד אוהב את סטיל ומן הסתם שאבדוק גם דגמים נוספים, איך ה-7H? והאם הגרסא הנמכרת ב-KSP כרגע ב-495 היא USB?

אני אשמח להמלצות אחרות מהאנשים המבינים של הפורום.

ד"א יש לי אפשרות קנייה מחו"ל, אם באמת יש אלטרנטיבה טובה מאוד שבארץ לא קיימת \ לא נכנסת בתקציב

תודה רבה וערב טוב :)

פורסם

ההמלצה שלי היא מכיוון אחר: אוזניות רציניות שישמשו כאוזניות גיימינג, ויתנו לך חוויה טובה בהרבה כמעט מכל אוזנית גיימינג (כי בכל זאת הסיברייה בעלת איכות אודיופילית מובהקת).

תחפש על ה-Audio-Technica ATH-AD700. יש להן במה מעולה ורבים בוחרים בהן כאוזניות גיימינג.

פורסם

תרד מאוזניות "גיימינג" ותרכוש אוזניה מחברה מוכרת ומכובדת אחרת, כמו AKG, SONY, DENON, SHURE, SENNHEISER וכו'. תקבל תמורה מלאה יותר לכסף שלך, עם איכות צליל שאשכרה גם תוכל לשמוע בהם מוסיקה - ואיכות בנייה טובה יותר.

פורסם
  • מחבר

חשבתי שזו תהיה התשובה :)

תודה על ההכוונה עכשיו יש מעט מיקוד, איזה אוזניות טובות (הן ישומשו גם למוסיקה וסרטים, דגש על שמיעה טובה של דיבור)

שמעתי דברים טובים רבים על אודיו טכניקה, הדגם שהצעת זמין בארץ? מה מחירו בערך בחו"ל?

תודה רבה.

שכחתי להוסיף, בקיץ אני מתכוון להתחיל Build Log ואני אקנה כרטיס קול מסדרת Xonar של אסוס (או סנס או פיבאס) אז בקשר להגברה או איכות אין מה לדאוג. ;)

פורסם

ה-AD700 עולות בארץ כפול ממה שהן עולות בחו"ל (בערך 100 דולר). הן לא זקוקות בכלל להגברה, אבל באמת חשוב שיהיה מקור נורמלי (האסוס אסנס יספיק בהחלט).

פורסם

תרד מאוזניות "גיימינג" ותרכוש אוזניה מחברה מוכרת ומכובדת אחרת, כמו AKG, SONY, DENON, SHURE, SENNHEISER וכו'. תקבל תמורה מלאה יותר לכסף שלך, עם איכות צליל שאשכרה גם תוכל לשמוע בהם מוסיקה - ואיכות בנייה טובה יותר.

הבעיה שהחברות האלה לא מייצרות אזניות עם מיקרופון מובנה, וגם אם כן, אז הן לא תומכות ב-7.1 או 5.1 וירטואלי. שזה דבר חשוב מאוד למשחקי FPS.

לי יש אזניות 7H USB של SteelSeries. נמצאות כרגע בדנמרק בדרך לחברה אחרי שנתקלתי בבעיות שציינת בנוגע לשמיעה באחת האזניות. עבדו סבבה במשך שנה :)

פורסם

^^

אני לא יודע על מה אתה מדבר.

קודם כל הוירטואל סראונד קשור לכרטיס קול ובכלל לא לאוזניות עצמן (כרטיס הקול של ה7H מכיל את האופציה)

דבר שני לכל כרטיס משולב AZALIA (כל הרילטקים למיניהם) יש את האופציה הזאת תחת סטריאו והיא נקראת virtual surround

דבר שלישי אין גיימר אחד מהטופ של משחקי FPS שאשכרה משתמש בזה, זה אולי מגניב ונשמע טוב אבל אתה לא יכול לדעת בוודאות איפה שמעת בגלל שזה וירטואלי.

ה7H יקרות ואיכות הסאונד שלהן שווה אם לא נופלת מאוזניות כמו הHD205.

ATH AD700 נחשבות לאוזניות מעולות והמון גיימרים ברחבי העולם משתמשים בהם.

אם אתה באמת רוצה לשמוע טוב אל תשקיע המון באוזניות ותזניח את כרטיס הקול.

אני ממליץ על הHD205 של סנהייסר ביחד עם כרטיס קול לא משולב

אפילו עם הaudigy se שנמכר בKSP ב160 ש''ח אפשר לשמוע הרבה יותר טוב מאשר בכרטיסים משולבים. (בתנאי שמתקינים לו את חבילת השירות של daniel k )

פורסם

כלומר SIBERIA V2 USB זה סתם גימיק ואפשר לקבל את הסראונד הזה גם ה-V2 הרגילות פשוט עם AZALIA?

פורסם
  • מחבר

הואודיו טכניקה קצת מכוערות (כן, זה קצת ילדותי אני מודה) הן ממש שוות את זה? יש אוזניות טובות מהן בחו"ל המנצלות את התקציב? (130$)

אני אבדוק לגבי מלאי היום.

ד"א, איך ה-PC350 של סנהייזר? הם פשוט מגיעות עם הסנס

פורסם

הבעיה שהחברות האלה לא מייצרות אזניות עם מיקרופון מובנה, וגם אם כן,

לי יש אזניות 7H USB של SteelSeries. נמצאות כרגע בדנמרק בדרך לחברה אחרי שנתקלתי בבעיות שציינת בנוגע לשמיעה באחת האזניות. עבדו סבבה במשך שנה :)

ואז נהרסו? אתה באמת חושב שלשלם פי 2 ולקבל א. אוזניות נחותות באיכות הבנייה ב. אוזניות נחותות בכל פרמטר אודיופילי אפשרי אחר, זה שווה רק בשביל המיקרופון? מה אתה חושב שעשו לפני כל הטרנד הזה של אוזניות הגיימינג / PC Headset?

קונים מיקרופון נפרד ומצמידים עם קליפס לחולצה, גם א. יותר נוח ב. יש לך הפרדה בין 2 המוצרים ואתה לא חייב להיות קשור ביניהם (אם אחד מהם מפסיק לעבוד, או אם סתם בא לך לשמוע מוסיקה).

אז הן לא תומכות ב-7.1 או 5.1 וירטואלי. שזה דבר חשוב מאוד למשחקי FPS.

שזה בולשיט טהור - אוזניות נורמליות מחברה מוכרת יודעות לשחזר את הצליל בצורה טובה ותלת-מימדית, עם במה ואימג'ינג יחסית רחבים, מה שאומר שתוכל להבחין באוייבים מכל מיני מקומות, גם בסטריאו. איך אתה בתור בן אדם עם 2 אוזניים מצליח להבחין אם בנאדם הולך מאחוריך, מלפניך, מצדדייך או כל שילוב של זה?

פורסם

^ אני גם רוצה להוסיף שאם אתה ממש נעול על הסראונד הוירטואלי, כמו שאמרו כאן כרטיסי הקול של אסוס וקרייאטיב יודעים לשחזר את האפקט הזה בדיוק באותה צורה שזה נעשה באוזניות 7.1 USB, אם רק תבחר את האפשרות הזו בדרייבר.

פורסם
  • מחבר

מי נעול? לי לא ממש חשוב הגימיק של הסראונד, אני רוצה אוזניות טובות לשימושי גיימינג ולא אכפת לי איזה.

האודיו טקניקה הן הכי טובות שניתן להשיג בתקציב? (שאני אדע אם להזמין)

פורסם

הATH AD700 מדהימות.

הכי טובות לתקציב הזה.

אני מציע שתשקיע גם בכרטיס קול. אפילו כרטיס פשוט לא משולב של creative יהיה עדיף בהרבה.

פורסם
  • מחבר

אמרתי כבר, אני אקנה כרטיס קול כחלק מהקנייה הגדולה ל-"Build" שלי עוד חודש בערך ~.

תודה רבה על הייעוץ, אני אעדכן כשיהיו ברשותי (כנראה ה-21 ליוני שבו הדודה באה לארץ ומביאה את מה שאני קונה ומזמין אליה הביתה ;) )

יש כרטיסי קול מומלצים לשימושי גיימינג? 150-200 דולר?

עריכה

האוזניות עולות הרבה יותר בקנדה, וזה עוד בלי מיסים: http://www.amazon.ca/Audio-Technica-ATH-AD700-Audiophile-Headphones/dp/B000CMS0XU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1337341330&sr=8-1

פורסם

ה-ASUS Xonar Essence ST\X מומלץ מאוד, הוא גם מתאים מאוד לאוזניות איכותיות כי יש לו יציאת אוזניות מוגברת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים