פורסם 2012 במאי 1713 שנים היי,לאחרונה החלטתי ללכת על מחשב חדש למטרות גיימינג. במהלך השבועות האחרונים התחלתי לקרוא וללמוד המון על הנושא, ולבסוף החלטתי להזמין את החלקים ולהרכיב את הכל בעצמי, כמעין אתגר..זה המפרט שבחרתי לי:Intel Sandy Bridge Core i7 2700K NZXT Source 210 Elite USB3 Black Seasonic S12II-620 620W CPU SCYTHE MUGEN 3 Heat Pipemsi Z77A g45Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9SAPPHIRE HD 7850 2GB (OC EDITION) GDDR5 256Bit Dual Fan Crucial M4 128GB SSDDell U2412M סיימתי היום להרכיב הכל. חיברתי את המסך עם כבל אחד לכניסת DVI של הכרטיס מסך. חיברתי כבל שני מהמסך עם יציאת USB לIO בגב המחשב (בהתאם להוראות המסך - DELL U2412M). חיברתי את הספק והמסך לחשמל. כעת אני מדליק את המחשב, יש מעין "פלאש" על המסך של התוכנה של הלוח-אם שלי, אבל שנייה אחרי זה המסך נהפך לשחור ואני מקבל את ההודעה:Reboot and select proper boot deviceor Insert Boot Media in selected Boot device and press a keyכאשר אני מחבר את המקלדת ולוחץ על מקש כלשהו - הוא פשוט נותן לי את אותה הודעה...אני לא יכול לחשוב על משהו שעשיתי לא בסדר.... ולכן באתי לכאן להתייעצות. אעריך מאוד כל התייחסות ועזרה!
פורסם 2012 במאי 1713 שנים זה אומר שהמחשב לא יודע מאיזה כונן הפעלה לקרוא את המערכת ההפעלה.אם הרכבת את ההארד דיסק נכון, בBIOS יש לך אפשרות BOOT DEVICES או BOOT SEQUENCEתרשום בגוגל תמונות את המילה הזו ואתה תראה תמונות של הBIOS שלך, לפי תדע איפה נמצא.לאחר שמצאת תשנה ש1ST BOOT יהיה ההארדיסק שלך2ND BOOT הCD וכו'...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.