עבור לתוכן

עישון וסביבת עבודה

Featured Replies

פורסם

תקשיב אחי אני מעשן שנתיים ואתה לא יודע כמה אני מעשן ואם אני רוצה אני מפסיק לשבוע! חוסך כמה חבילות וקונה תמסנן הזה...

כמה זמן אתה מעשן שהמסך שלך צהוב??????

פורסם

ראיתי באוטו דיפו מן איזה סופג עשן לאוטו

קוראים לזה "עשן נמוג", אתה יכול לנסות, אני לא יודע אם זה עובד.

פורסם

תקשיב

לך לגמילה תשלם איזה 1000-1500

וזה תפטר מזה

פורסם

גם אנ מעשן הרבה אבל לא הגעתי למצב שהמסך צהוב!

זה ברור שמסכים, סידירומים, מארזים נהיים צהובים עם השנים, אבל זה לא בגלל עישון, זה פשוט קורה...

כמה זמן יש לך את המסך הזה?

האם השמש שבוקעת מהחלון בוקעת עליו?

ואל תגידו לנו להפסיק לעשן זה לא הולך, זה כיף, זה נותן מרץ כשצריך וזה מרגיע כשצריך...

X-Dude לא שיחקתי איתך פעם קאונטר??

וואלה בא לי עכשיו סיגריה... ;D

פורסם

לא יעזור מכון גמילה. צריך פשוט אופי חזק.

אותו דבר לגבי אלכוהול

אותו דבר לגבי סמים

פורסם

אם באמת רוצים אפשר הכל!

פורסם

תיהיה איכותי, תיגמל מעישון.

פורסם
  • מחבר

במשך השנים העברתי 2 מוניטורים לצבע צהוב....ותאמינו לי זה צהוב של ניקוטין....עישון זו לא מחלה מי שאמר את זה אומר שטות,זו היתמכרות מהסוג הכי גרוע שיש...למה? כי זה חוקי,והממשלה,חברות סיגריות,טלביזיה,עיתונים וכו...מעודדים אנשים לעשן.

נכון זה מתחיל כשטות עלובה של לחץ חברתי,יש אנשים שיכולים להפסיק בן רגע ויש אנשים שממש לא! אני עם האלו שממש ממש לא,אני גם לא בוכה על זה שאני מעשן,אני נהנה לעשן אבל בדוגרי מפריע לי הקטע של הצהוב (ניקוטין) בכל מקום.

פורסם

ההוא עם הלחץ החברתי

פשוט אומרים לא לסיגריות! מקסימום יותר לא תיסתובב עם ה"קולים" האלו תמצא אנשים חדשים, זה החיים שלך והבריאות שלך, חבל לזרוק אותם על אנשים מטומטמים

רק לפני שבוע חברים שלי הציעו לי לעשן אמרתי יפה לא והמשכנו כהרגלנו, זה לא היה קשה

אבל זאת לא הבעיה שלי

אם יש לך חלון בחדר תנסה לפנות אליו ולעזוב את המחשב לכמה דקות...

ראיתי באיזה סרט שהפיתרון הכי מהיר להפסיק לעשן זה לקחת אזיקים, "להסגיר" את עצמך למיטה לכמה ימים ולהסתפק באוכל רגיל (לחם, מים) ואז להשתחרר כמו בנאדם חדש

:o

פורסם

וואו! אנ חייב לנסות את זה פעם 8)

פורסם

סבא שלי ז"ל עישן 50 שנה ונפטר בגיל 73. אחרי מותו הרופא אמר לנו שאם היה מעשן 10 שנים פחות הוא היה חי הרבה יותר. אם הוא לא היה מפסיק בגיל 64 הוא היה מת שנתיים-שלוש אח"כ. אבל אחרי 50 שנה, הוא הפסיק לעשן ביום אחד. למה? כי ביקשתי ממנו.

הסבא השני שלי שיהיה בריא עישן 20~ שנה וגם, תוך יום אחד, הפסיק לעשן. למה? כי אני ביקשתי ממנו.

אבא שלי מנהל מחלקה בעבודה ואחראי על 50 איש. הוא עובד בעבודה הזו כבר 20 שנה ועד לפני שנתיים 90% מהעובדים שלו עישנו.

הוא לקח יוזמה, ואמר להם להפסיק. היום יש אצלו 4 מעשנים במחלקה.

אז תגידו לי, אם זה בלתי אפשרי, למה אני מכיר כל כך הרבה אנשים שנגמלו אחרי כל כך הרבה שנים של עישון?

סבא שלי ז"ל בשנותיו האחרונות הלך כל יום לבית חולים, נשם בלילה דרך מכונה והשתעל שממש כבר כאב הלב.

כשהוא מת שמחנו שהוא כבר לא יסבול יותר.

עריכה:

'סתכלו על החתימה החדשה שלי

פורסם

אני עישנתי 3 שנים כמו קטר ואז יום אחד אמרתי דיי והפסקתי וזה לא קשה בכלל צריך רק רצון

פורסם

צריך להגיד לא לעישון מלכתחילה!

הרי עישון זה לא כמו סמים. האדם הופך להיות תלוי ומכור לזה והוא לא מפיק שום הנאה.

ההנאה היחידה כשאתה מעשן זה בגלל שהגוף שזקוק לניקוטין מתמלא בו עוד פעם, וזה יוצר

תחושת רגעון או תענוג מסוימת. אבל תכלס זה לא. הכל מסחטה של כסף, ככה זה בעולם. כולם

רוצים להרוויח ולו גם על חשבון האנשים הפשוטים ובריאותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים