עבור לתוכן

מחפש מקלדת גיימינג אלחוטית, כן, אלחוטית :) המלצות?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ראיתי שמקלדות הגיימינג האלחוטיות מומלצות פחות, מקבל. מאחר שבשבילי מקלדת אלחוטית היא האפשרות היחידה, אני בכל זאת מחפש המלצה על מקלדת כזו. 150-350שקל התקציב.

המלצות?

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

גם סט עם עכבר אופטי אלחוטי הולך, במקרה כזה התקציב הוא 300-500 ש"ח

תודה!

פורסם

האם המקלדת האלחוטית חייבת להיות מקלדת גיימינג?

עד כמה שידוע לי אין מקלדות גיימינג אלחוטיות בארץ אלא רק מקלדות גיימינג חוטיות, מקלדות גיימינג אלחוטיות יש רק בחו"ל וכמובן שהמחיר בהתאם.

אם תסתפק במקלדת גיימינג חוטית או סט מקלדת ועכבר שלא בהכרח ממותג לגיימינג, זה כבר סיפור אחר.

כמו כן, עכברי גיימינג אלחוטיים יקרים משמעותית מעכברי גיימינג חוטיים כך שהתקציב שלך לא יספיק.

תצטרך להתפשר על מקלדת ועכבר חוטיים או להעלות את התקציב אם אתה בכל זאת מעוניין בציוד גיימינג אלחוטי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוי, לא קיבלתי עדכון במייל על הפוסט הזה, הייתתי בטוח שלא ענו לי :)

אז קודם כל תודה רבה על התגובה!

בינתיים המשכתי לבדוק ומצאתי שאני אכן צריך להעלות את התקציב וגם לקנות בחו"ל.

המקלדת המכאנית __היחידה__ שמצאתי: http://www.amazon.com/XArmor-U9W-wireless-mechanical-keyboard/dp/B004S862FW

אבל למען האמת, אני לא צריך מקלדת מכאנית, אלא רק מקלדת גיימינג, כלומר, שלא יהיו ענייני ghosting או delay.

מאחר שdelay הוא לחלוטין לא בעיה באלחוטיות מזה שנים רבות (בעבר זה היה הקמת הקשר, היום הקשר נשאר קבוע, ומה שנשאר זו תקשורת אלחוטית שההבדל בינה לבין USB מבחינת התקשורת נטו הוא זניח), אז זה משאיר אותי כמעט בלעדית עם עניין הanti-ghosting. אז הנה צמצום של הגדרה של מה שאני צריך:

מקלדת אלחוטית עם anti-ghosting מיצרן מוכר.

לגבי העכבר יש המון שבחים על הG700 האלחוטי, וזה אכן היטב מחוץ לטווח שלי, אבל אם הוא היחיד so be it. טוב, לא מדוייק, יש משהו של razer, אבל קראתי שהוא מעט קטן, והידיים שלי גדולות למדי.

ושוב - תודה רבה על התגובה!

פורסם

חיפשתי ונראה שהמקלדת שמצאת היא האופציה היחידה שעונה לצרכים שלך (מקלדת אלחוטית מתאימה לגיימינג).

לגבי עכבר, ה-G700 גדול יותר פיזית מה-Mamba וגם זול ממנו בלא מעט כך שהוא יותר משתלם (עד כמה שאפשר לקרוא לו משתלם).

פורסם
  • מחבר

אוה! עכשיו יש לי יידוע במייל!

טוב, גם לדעת שכיוונתי לדברי חכמים זו עזרה גדולה :)

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים