עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד בסביבות ה-6500

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אחרי הרבה זמן החלטתי שאני רוצה מחשב נייד ובשביל זה צריך להתחיל קצת סקר שוק בשביל להבין איפה אני עומד אז ככה

* מטרות המחשב? הוא יהיה מחשב לימודים כמובן (תואר שני עוד מעט) + מחשב משחקים כבד (Diablo 3, Skyrim, World of warcraft) שכולם אני רוצה שיעבדו לפחות ב-High, יותר דגש על wow ו-d3 ב-high.

* גודל המסך? 15-17

* משקל רצוי? כמה שיותר נמוך כמובן אבל אני מנחש שפה תהיה ההקרבה הראשית שלי ואני אגיד בסביבות ה-3 ק"ג

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך הכי טוב אבל בסביבות ה 4-5 שעות בלי מטען זה יהיה מעולה למרות שאני תמיד ליד שקעים של חשמל גם בלימודים וגם בעבודה.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כמובן

* בלוטות? חובה, יש לי עכבר Razer Orochi שאני חייב שיתחבר ב-Bluetooth

* גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודע יותר מדי כמה מקום שזה סטנדרט בשוק אבל ב-PC שלי יש כרגע 4TB בשימוש, אז לפחות 1TB זה מבחינתי המינימום ואם אין אז לפחות אפשרות להרחיב

* כונן CD/DVD? צורב? צורב אבל לא חובה משום שיש צמוד אלי disk on key

* כונן Bluray? אפשר אבל לא חובה

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

זה בגדול זה הסדר גודל של מה שאני מחפש, צריך להיות מעבד i7 כמובן, וכרטיס מסך כמה שיותר חזק יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

באמת המליצו לי על המחשב הזה, השאלה שנשאלת היא מה עוד יש בקטגוריה הזאת כדי להשוות אליו?

פורסם

מה"מבחר" שיש בארץ אין למחשב הזה מתחרים בקטגוריה שלו - רק קח בחשבון שהוא ממש לבנה ויחזיק על הסוללה אולי שעתיים.

פורסם

המתחרים האמיתיים שלו הם asus g54 ו alienware m14x r3 , הם עומדים על אותה רמה מבחינת חומרה, והרבה יותר יקרים

פורסם

לאיזה מחשב נתת לינק בבקשה כי כרגע אני רואה שהם הורידו את זה מהמלאי :/

פורסם

זה היה MSI GT683 , ממש מוזר שהורידו אותו...

אולי זה אומר שהמחליף שלו אמור להגיע.. GT60

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים