פורסם 2012 במאי 1713 שנים שלום לכולם, אחרי הרבה זמן החלטתי שאני רוצה מחשב נייד ובשביל זה צריך להתחיל קצת סקר שוק בשביל להבין איפה אני עומד אז ככה* מטרות המחשב? הוא יהיה מחשב לימודים כמובן (תואר שני עוד מעט) + מחשב משחקים כבד (Diablo 3, Skyrim, World of warcraft) שכולם אני רוצה שיעבדו לפחות ב-High, יותר דגש על wow ו-d3 ב-high. * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך כמובן אבל אני מנחש שפה תהיה ההקרבה הראשית שלי ואני אגיד בסביבות ה-3 ק"ג* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך הכי טוב אבל בסביבות ה 4-5 שעות בלי מטען זה יהיה מעולה למרות שאני תמיד ליד שקעים של חשמל גם בלימודים וגם בעבודה.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כמובן* בלוטות? חובה, יש לי עכבר Razer Orochi שאני חייב שיתחבר ב-Bluetooth* גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודע יותר מדי כמה מקום שזה סטנדרט בשוק אבל ב-PC שלי יש כרגע 4TB בשימוש, אז לפחות 1TB זה מבחינתי המינימום ואם אין אז לפחות אפשרות להרחיב* כונן CD/DVD? צורב? צורב אבל לא חובה משום שיש צמוד אלי disk on key * כונן Bluray? אפשר אבל לא חובה* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לאזה בגדול זה הסדר גודל של מה שאני מחפש, צריך להיות מעבד i7 כמובן, וכרטיס מסך כמה שיותר חזק יותר טוב.
פורסם 2012 במאי 1713 שנים יש כאן את רוב הדברים שביקשת, חוץ מזמן הסוללה לדעתי.. הוא יהיה פה קצר יותרhttp://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7764
פורסם 2012 במאי 1713 שנים מחבר באמת המליצו לי על המחשב הזה, השאלה שנשאלת היא מה עוד יש בקטגוריה הזאת כדי להשוות אליו?
פורסם 2012 במאי 1713 שנים מה"מבחר" שיש בארץ אין למחשב הזה מתחרים בקטגוריה שלו - רק קח בחשבון שהוא ממש לבנה ויחזיק על הסוללה אולי שעתיים.
פורסם 2012 במאי 1913 שנים המתחרים האמיתיים שלו הם asus g54 ו alienware m14x r3 , הם עומדים על אותה רמה מבחינת חומרה, והרבה יותר יקרים
פורסם 2012 במאי 2013 שנים זה היה MSI GT683 , ממש מוזר שהורידו אותו...אולי זה אומר שהמחליף שלו אמור להגיע.. GT60
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.