עבור לתוכן

מחפש אוזניות לנגן iAudio Cowon C2 8GB

Featured Replies

פורסם

קניתי את הנגן

iAudio Cowon C2

עכשיו יש לי אוזניות שחברתי אותם שומעים איתם ברור אבל יש באקוליזר אפשריות כמו X-BASS ועוד מצבים שאני שומע במצבים האלה מוזיקה

האוזניות מתחפרנות לי ולא שומעים נקי כמו בס מוגזם וצורם.לידע הכללי האוזניות שיש לי הם

sony MDRED21LP

כנראה שהם לא הכי מקוצעיות לדגם הזה ואם אפשר לתת לי כמה דגמים שיעבדו בצורה מקצועית ושאני ימצל את הנגן הזה כמו שצריך

תודה

האוזניות בעיקר למוזיקה דאנס אלקטרו באסים חזקים שלא יצרבו

אני מצאתי תדגם הזה

SHURE SE215

מה לדעתכם הוא יעשה תעבודה

או שאתם מכירים דגמים יותר טובים וגם אולי יותר זולים שעושים תעבודה

פורסם

והתקציב הוא?

אתה מעוניין באוזניות קטנות בתוך האוזן (IEM), אוזניות מעל האוזן או אוזניות גדולות שמקיפות את האוזן?

פורסם
  • מחבר

אוזניות עד 400 שקל יש משהו שיעשה תעבודה

וכן אוזניות בצורת

IEM.

פורסם

תחליף את הכותרת ל-"אוזניות IEM ב-400 ש"ח, עם דגש לבאסים חזקים".

השוק היום מ-פ-ו-צ-ץ באוזניות IEM לחובבי הבום-בום.

תמתין בסבלנות ויצוצו פה המלות מבעלי ניסיון. אישית אני לא חובב מאוד תדרים נמוכים הולמים ולכן אני מעדיף שתמתין לעצות מאחרים.

כהערת אגב -

מוזיקה אלקטרונית מתוחכמת לרוב כוללת רבדים רבים ואם אתה שם דגש על הבאס (דרך האקווליזר) אתה עשוי לפספס אותם. יכול להיות שחלק "מהבס הצורם" נובע מהגזמה שמוביל לקטימה (clipping) בתדרים הנמוכים. אחרי שתרכוש אוזניות טובות נסה להאזין לטרקים שלך באיכות טובה (flac שנתלשו מהדיסקים המקוריים) ועם אקווליזר ואפקטים מכובים.

פורסם

אם באסים זה מה שאתה מחפש אז בSE215 אתה יכול לעצור.

הרשת מפוצצת בביקורות טובות עליהן בעיקר בתחום הLOWS והMIDS, נוחות, ובידוד רעשים. איכות בנייה גם כן מצויינת.

לי יש את האוזניות האלה כבר כחצי שנה ואני יכול להגיד שאני נהנה מכל רגע! הן נורא נוחות (האוזניות היחידות עד עכשיו שלא יוצאות לי מהאוזן בריצות) יש להן סאונד נורא נורא כיפי, ובאסים פשט מצויינים. אני בנאדם שאוזניות לא שורדות אצלו הרבה זמן, ובגלל זה עכשיו רכשתי דגם זול יותר לפעילויות אקטיביות, אבל עד עכשיו טפו טפו טפו הSE215 הן כמו טנק.

חלוקה לפי סגנונות-

מוזיקת באסים -A++

רוק, מטאל וכאלה -B\A+ תלוי במה מדובר

קלאסית -F, לא יודע פשוט לא נשמע טוב, מרגיש שהדגש לא על הצלילים הנכונים.

אני רק רוצה להוסיף שאם הניסיון שלך עם עם אוזניות מסתיים באלה של SONY שיש לך עכשיו אתה תוכל למצוא גם דברים בתחום ה100~200 ש"ח שבהחלט יספקו לך את הסחורה, אין טעם ישר לקפוץ לSE215.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים