פורסם 2004 בינואר 421 שנים אהלן חברס בעוד מספר ימים (אני מקווה) אני מקבל את המחשב החדש שלי שיגיע עם המארז השחור של קומפיוקייס (תמונה בסוף) עכשיו ככה , בתור היותי חובב כדורסל מושבע תכננתי לבצע רעיון מקורי וליצור דוגמא של הסמל של Air Jordan הרעיון הוא לבצע חיתוך ולהוסיף נורית אדומה ע"מ לגרום לסמל להיות בולט. העזרה שאני זקוק לה - א) כיצד מבצעים את החיתוך (איזה מכשיר) ב) באיזה חומר שקוף משתמשים כדי למלא את החלל שנוצר והיכן משיגים אותו בקיצור מה שאני שואל זה איך עושים את המודינג הזה של חיתוך המחשב ומהו החומר השקוף הזה ששמים במקום שעשיתי בו את החור והיכן משיגים אותו בנוסף רציתי לדעת מה דתעכם על הרעיון המארז ד"א
פורסם 2004 בינואר 421 שנים חותכים עד דרמל והחומר השקוף זה פרספקס(פלסטיק) ויש אותו אצל זגגים או ב"פלסטיק" בצומות וולקן או בזיגזג
פורסם 2004 בינואר 421 שנים עד כמה שהבנתי אתה מתכוון בדלת (בצד) לחתוך בצורה הזאת של האיש עם הכדור סל, בלי העיגול מסביב כי זה בעצם יוציא לך את כל הפח החוצה מנותקאו פשוט לעשות את העיגול עם שתי חתיכות למעלה למטה מחוברים כמו זה ( )זה אמור לצאת יפה.. מה אתה מתכוון לעשות חוץ מפרספקט, נאון כחול מבפנים שיתן אור לצורהאו החוטים הזוהרים האלה שמחברים לחשמל?
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר מובן שזה הולך להיות בלי העיגול אחרת כל העיגול יפול ומה עשינו? הבאתי את זה רק כדי להראות את הלוגו בגדול. מעבר לחיתוך שאני מקווה שיצא מדויק ב"ה (זאת עבודה מאוד מאוד קשה) אני אשים גם את הנורית האדומה כפי שרשמתי. הנורית תיצור אפקט מדהים... זה בשביל צד ימין או שמאל של המארז... בצד השני אני עוד לא סגור... אני לא יודע אם לעשות צורה נחמדה ופשוטה ולהוסיף מאורר או שניים או לעשות למשל את הסמל של נייק ולהוסיף מאורר בקשר ל"גג" אני מרסס בספריי את הלוגו הבא ועכשיו נשאר לדאוג רק למקדימה
פורסם 2004 בינואר 521 שנים He could do the circle, and put a layer of "perspeks" behind everything, and glue it all... (know what i mean ? :\)anyways... i think it's nice.. here's a few guidelines:1. make sure the air jordan character is big, it'll satisfy you more thatw ay, seeing the inside of the computer.2. use a "dramel" to cut the hole, most reliable for such curves.3. as for a lighting source, i'd use a red cold cathode... it gives nice results.
פורסם 2004 בינואר 521 שנים מחבר אני באמת בהתלבטות בקשר לקטע הזה עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי לחתוך עיגול ולהדביק את האיר ג'ורדן או רק לחתוך ישר אותו. כי אם אני מוריד עיגול שלם והחיתוך לא יוצא טוב אז מקסימום יש לי חלון עגול במארז בכל מקרה אני מקווה להעלות תמונות כבר בשבוע הבא
פורסם 2004 בינואר 521 שנים כדי שהשבלונה תהיה גדולה אתה יכול להגדיל את התמונה בחנות צילום. אני עשיתי דוגמא כזאת על המארזיצא ממש יפה אני יביא תמונות בקרוב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.