עבור לתוכן

צריך חוות דעת על הקירור מים שאני הולך לקנות.

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים

אחרי מלא התלבטויות החלטתי שאני סגור על זה והולך לקנות לי קירור מים מיPerformance-PCS.

בקיצור בקצרה ולעניין התקציב שלי הוא עד 320$ בניתי את הBuild הזה אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמבינים בנושא..מה להוסיף או להוריד וכוליי..

2djwhf8.jpg

מה אתם אומרים?תודה ויום טוב

המחשב שלי:

3930k

Asus Rampage IV Extreme

GTX 680

Seasonic 1250w gold xeries

ssd 128gb crucial

מארז Thermeltake Level 10GT

פורסם

1. אתה רוצה לקרר רק את המעבד ? אם כן אז הקיט יספיק.

2. אתה קצת מתבלבל עם המתאמים והצנרת, שים לב שיש OD שזה הקוטר החיצוני והID שזה הפנימי ואצלך זה לא תואם, תעבור על זה שוב.

3. אתה ממש לא צריך כל כך הרבה צנרת..2 מטר זה יותר מדי..

פורסם
  • מחבר

1. אתה רוצה לקרר רק את המעבד ? אם כן אז הקיט יספיק.

2. אתה קצת מתבלבל עם המתאמים והצנרת, שים לב שיש OD שזה הקוטר החיצוני והID שזה הפנימי ואצלך זה לא תואם, תעבור על זה שוב.

3. אתה ממש לא צריך כל כך הרבה צנרת..2 מטר זה יותר מדי..

כן אני מעוניין לקרר את המעבד בלבד תוכל להביא לי איזה מתאמים וצנרת אני צריך שיתאימו לי למעבד?וכמה צנורות אז לקחת?

פורסם

קצת גולש מהנושא אבל אני חייב להגיד לך שהמחשב שלך חלומי, תתחדש ותהנה.

פורסם

כמו שציינתי אתה צריך להבדיל בין גודל פנימי לחיצוני, תבחר איזה צנרת שאתה רוצה ובהתאם את המתאמים..

כמו כן תתכנן לפני את המיקום של הדברים כמה תוכל לדעת אם אתה זקוק לזוויות וכו..

איפה אתה הולך למקם את הרדיאטור ? שכן המארז שלך מאוד בעייתי, ומאפשר רק חיבור של הרדיאטור מאחורה, מה שאומר שאתה זקוק למתאם.

אם הסתבכת או משהו לא מובן שאל כאן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כמו שציינתי אתה צריך להבדיל בין גודל פנימי לחיצוני, תבחר איזה צנרת שאתה רוצה ובהתאם את המתאמים..

כמו כן תתכנן לפני את המיקום של הדברים כמה תוכל לדעת אם אתה זקוק לזוויות וכו..

איפה אתה הולך למקם את הרדיאטור ? שכן המארז שלך מאוד בעייתי, ומאפשר רק חיבור של הרדיאטור מאחורה, מה שאומר שאתה זקוק למתאם.

אם הסתבכת או משהו לא מובן שאל כאן :xyxthumbs:

איך לא מתאים?אני כרגע משתמש בH100 והרדיאטור שלו דיי ענק עם 2 מאווררים..תוכל להביא לי קישורים מהאתר PERFORMANCE-PCS מה אני צריך?כי אני עכשיו מבולבל לגמריי

תודה

פורסם

הרדיאטור שלך הוא 240 ומה שאתה רוצה להזמין זה 360?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים