עבור לתוכן

זהירות ווירוס שמשמיד את ההארדיסק פשוטו כמשמעו.

Featured Replies

פורסם

יש ווירוס חדש שפשוט משמיד את ההארדיסק... הורס אותו לתמיד (לא פירמוט, לא נזק לקבצים אלא נזק של ממש).

הווירוס דופק משהו בקוד של ההארדיסק ולא נותן יותר שימוש בו, הווירוס מגיע דרך ה EMAIL ומופיע ככרטיס ברכה בשבילך מחבר או ממישהו לא יודע... לא לפתוח באף מקרה.

יום טוב.

פורסם

יש לך (או למישהו אחר) לינק למידע על הוירוס הזה ועל דרכים להתחסן ממנו?

פורסם

name?!

פורסם

לא שמעתי על וירוס כזה...

הוירוס דופק את התוכנה בג'וק של ההרד דיסק?

אם כן, מי שתכנת אותו דיי מקצוען

או, שזה סתם צירוף מקרים עצוב, שבאותה שניה שחבר שלך פתח את המכתב ההרד דיסק החליט לפרוש מן העולם.

איזה הרד דיסק זה היה, דרך- אגב?

פורסם

קצת מיותר לומר שמי שתכנת את הוירוס הוא "מקצוען" משום שוירוסים לא נכתבים בדרך כלל על ידי אנשים שלא יודעים איך לכתוב אותם.

פורסם

גם לחבר שלי נהרס הHD השבוע ולפי מה שאמרו לו בחנות זה וירוס (אבל מי באמת מאמין להם?).

פורסם

נחמד מאוד על האזהרה, אבל בלי שם או מידע נוסף זה קצת מיותר לא?

פורסם

קצת מיותר לומר שמי שתכנת את הוירוס הוא "מקצוען" משום שוירוסים לא נכתבים בדרך כלל על ידי אנשים שלא יודעים איך לכתוב אותם.

כמעט כל נוב בתכנות שיודע לכתוב תוכנה שכותבת להרדיסק יכול לכתוב וירוס דיי קטלני...

פורסם

אני כבר מזמן שמעתי על וירוס שהורס את ההארד-דיסק ע"י בלאי. הוא מפעיל את המנוע עד שהוא נשחק.

פורסם

אם באמת קיים וירוס כזה, בשילוב עם תולעת כמו בלאסטר זה יכול להיות קטלני במיוחד...

פשוט תעדכנו את האנטי וירוס שלכם ותקוו לטוב

פורסם

אמא שלי עכשיו הודיעה לי שאמרו להם בעבודה לא לפתוח אימיילים שהנושא שלהם הוא It Takes God to... (לא זוכר ת'המשך...) כי זה מוחק ת'הארדיסק...

פורסם

נאץ להגיד שכנראה נפגתי ממנו אבל שטויות pch החליפו לי אותו על המקום ;D

פורסם

כמעט כל נוב בתכנות שיודע לכתוב תוכנה שכותבת להרדיסק יכול לכתוב וירוס דיי קטלני...

כל נוב אולי יכול לכתוב תוכנה שניגשת להארד דיסק, אבל זה מרחק עידני אור מלכתוב וירוס אמיתי.

פורסם

bah scary

נראה לי אני לא ישתמש יותר באימייל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים