פורסם 2004 בינואר 421 שנים יש ווירוס חדש שפשוט משמיד את ההארדיסק... הורס אותו לתמיד (לא פירמוט, לא נזק לקבצים אלא נזק של ממש).הווירוס דופק משהו בקוד של ההארדיסק ולא נותן יותר שימוש בו, הווירוס מגיע דרך ה EMAIL ומופיע ככרטיס ברכה בשבילך מחבר או ממישהו לא יודע... לא לפתוח באף מקרה.יום טוב.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים לא שמעתי על וירוס כזה...הוירוס דופק את התוכנה בג'וק של ההרד דיסק?אם כן, מי שתכנת אותו דיי מקצועןאו, שזה סתם צירוף מקרים עצוב, שבאותה שניה שחבר שלך פתח את המכתב ההרד דיסק החליט לפרוש מן העולם.איזה הרד דיסק זה היה, דרך- אגב?
פורסם 2004 בינואר 521 שנים קצת מיותר לומר שמי שתכנת את הוירוס הוא "מקצוען" משום שוירוסים לא נכתבים בדרך כלל על ידי אנשים שלא יודעים איך לכתוב אותם.
פורסם 2004 בינואר 521 שנים גם לחבר שלי נהרס הHD השבוע ולפי מה שאמרו לו בחנות זה וירוס (אבל מי באמת מאמין להם?).
פורסם 2004 בינואר 521 שנים קצת מיותר לומר שמי שתכנת את הוירוס הוא "מקצוען" משום שוירוסים לא נכתבים בדרך כלל על ידי אנשים שלא יודעים איך לכתוב אותם.כמעט כל נוב בתכנות שיודע לכתוב תוכנה שכותבת להרדיסק יכול לכתוב וירוס דיי קטלני...
פורסם 2004 בינואר 621 שנים אני כבר מזמן שמעתי על וירוס שהורס את ההארד-דיסק ע"י בלאי. הוא מפעיל את המנוע עד שהוא נשחק.
פורסם 2004 בינואר 621 שנים אם באמת קיים וירוס כזה, בשילוב עם תולעת כמו בלאסטר זה יכול להיות קטלני במיוחד...פשוט תעדכנו את האנטי וירוס שלכם ותקוו לטוב
פורסם 2004 בינואר 621 שנים אמא שלי עכשיו הודיעה לי שאמרו להם בעבודה לא לפתוח אימיילים שהנושא שלהם הוא It Takes God to... (לא זוכר ת'המשך...) כי זה מוחק ת'הארדיסק...
פורסם 2004 בינואר 721 שנים כמעט כל נוב בתכנות שיודע לכתוב תוכנה שכותבת להרדיסק יכול לכתוב וירוס דיי קטלני...כל נוב אולי יכול לכתוב תוכנה שניגשת להארד דיסק, אבל זה מרחק עידני אור מלכתוב וירוס אמיתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.