פורסם 2012 במאי 1513 שנים יש לי לוח GA-P55-US3L ומעבד i5-750עם 4 GB זכרון : 2x2Gb G.Skill 1600MHz CL-9-9-9-24 Ripjawsהחלטתי לשדרג זיכרוןלכמה GB כדאי לשדרג?איזה זכרונות לקנות בהנחה שכסף זה לא פקטור רציני בסכומים האלה, אבל גם לא כדאי לזרוק כסף ללא תמורה אמיתיתאני מחפש בעיקר מהירות ו"קלילות" במערכת ההפעלה windows 7 64bit ובהחלט לא אתנגד גם במשחקים (שמעתי שב witcher2 יש שימוש במעל 4GB)אין חשיבות לשימוש בזכרונות הקיימים - יש לי לאן להעביר אותםלדעתי חשוב לשמור על ההכפלה של המהירות (לא שאני מבין מה זה אומר) .
פורסם 2012 במאי 1613 שנים אתה בטוח שהזכרון הקיים הוא 1600 מ"ה? עפ"י המידע באתר של ג'יגהבייט הלוח לא תומך במהירות הזו.בכל אופן, תשדרג לפי הרגלי השימוש שלך.לדעתי 8 ג"ב זה מעל ומעבר לכל דרישה ביתית היום.מבחינת מותג, זה לא משנה ולא תרגיש הבדל בביצועים.
פורסם 2012 במאי 1613 שנים מחבר לינק לאתר של הכרטיס:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3502#spציטוט:[table][tr][td] [table][tr][td]Memory[/td][/tr][/table][list type=decimal] [*]4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory [*]Dual channel memory architecture [*]Support for DDR3 2200/1333/1066/800 MHz memory modules [*]Support for non-ECC memory modules [*]Support for Extreme Memory Profile (XMP) memory modules [/t][/c][/t] אני כנראה באמת אלך על 8GB , אבל באיזו מהירות? הלוח לכאורה תומך עד 2200איזה חברה זה לא משנה לי , משנה לי איזה דגם? [/td][/tr][/table]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.