עבור לתוכן

ההבדל בין דגמי ה UPS אלפסק של ADVICE

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מה ההבדל בין דגמי האל-פסק הללו של אדוויס?

PRPC

PRV

PRS

כל השלושה באותו סדר גודל של מחיר.

באתר שלהם לא מצאתי מידע.

מה עדיף?

תודה.

פורסם

PRPC - הדגם הפשוט ביותר אם גל ריבועי

PRV - דגם פשוט קצת יותר משודרג אם גל שלבים פשוט כלשהוא

PRS - לא מכיר, אני חושב שהוא דומה ל PRV

שים לב ש UPS בוחרים לפי נתונים אחרים ולא רק סדרה / צורת גל, כמו כן שאין קשר ישיר בין ה VA של ה UPS לספק שעומד במחשב אלא החישוב מסובך יותר וה UPS שצריך באמת הוא גדול יותר ממה שניתן לחשוב לפי VA

פורסם
  • מחבר

היום יש לי prpc 750 שמחזיק שני מחשבים ישנים אחד עם ספק 300 והשני עם 430 active pfc ללא מסכים.

הבטרייה שלו נחלשה ומספיקה בקושי ל 3-4 שניות.

איזה דגם כדאי לקנות?

תודה.

פורסם

תקנה סוללה אתה לא צריך UPS חדש

פורסם
  • מחבר

היכן קונים רק סוללה?

אני מחליף סוללה בעצמי?

תודה.

ד"א, אני מנחש שמדובר בסוללה, אולי משהו אחר גם לא תקין?

פורסם

יש מעבדות מחשבים שבהן ניתן לקנות, כמו כן מעבדות אלקטרוניקה/חנויות רכיבים אלקטרוניים ומי שמתעסק אם אזעקות וכדומה (בלוח של אזעקה משתמשים אם אותו סוג של סוללות)

אני מניח שהסוללה ב UPS שלך היא 12V 7AH או תואמת מבחינת גודל (יש סוללות גדולות יותר של 7.5 / 8 / 9 AH. כל הסוללות בין 7-9 AH הן אותו גודל סטנדרטי וניתן להחליף ביניהן ללא בעיה. ההבדל הוא הזמן שה UPS מחזיק את המחשב בהפסקת חשמל בהתאם לגודל של הסוללה). הסוג הזה של סוללה נקרא SLA / Sealed Lead Acid

לפניי שאתה קונה את הסוללה תכבה את ה UPS ותנתק ממנו את כל הכבלים. תפתח אותו

תבדוק שאין סימנים של שרוף (אם יש זה יהיה בולט) במעגל, אם אין אז רוב הסיכויים שהבעיה רק בסוללה. (ואם לא אז תהיה לך סוללה ספייר ל UPS הבא, בדרך כלל מה שנדפק זה הסוללה)

תבדוק איזה חוט הולך ל + ואיזה - בסוללה הישנה ותנתק אותה

יש סוללות אם מגעים צרים ומגעים רחבים. תשיג סוללה אם אותו רוחב של מגעים כמו מה שיש לך (ניתן לשים סוללה אם מגעים צרים ל UPS שצריך מגכעים רחבים אבל תצתרך ללחוץ קצת את החיבורים אם פלאייר)

תקנה סוללה חדשבה ותשים. תחבר את ה + ו - כמו שהם היו בסוללה הישנה

תסגור את ה UPS לפניי שאתה מפעיל אותו (כשהוא מופעל אז יש בפנים מתח גבוה)

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים