עבור לתוכן

בעיה עם TRIXX

Featured Replies

פורסם

אני לא מצליח לשלוט על השעונים דרך TRIXX או להעלות את המתח לליבה

אני ב 935@1375 עם ביוס שצרבתי של HD 6970 (הכרטיס הוא 6950 )

אני מנסה לעשות מה שהתוכנה אומרת לי (לבטל את AMD צריכה אולטה נמוכה) אבל זה לא עובד לי

אני מכבה את זה וזה ישר חוזר למצב עובד ...

עוד שאלה , המצב המדובר (של הצריכה הנמוכה ) זה מה שמוריד את השעונים ל 250@150 ? אם אני מכבה אותו ... זה משפר את היציבות של הכרטיס ? זה אומר שאני יוכל לייצב אותו על תדר גבוהה יותר בלי תוספת מתח ?

אם אני מכבה אותו . . . השעונים יהיו תמיד על 935@1375 ?

ועוד דבר . . . איך אני יכול להעלות את תדר הזכרון ולשמור על היציבות שלו ? כי אם אני עולה מעל 1375 הביצועים יורדים (לפני מה שהבנתי זה בגלל שיש הרבה שגיאות וזה דורש מהכרטיס לעשות כול דבר כמה פעמים עד שיצא טוב ) ורק ב 1450 הביצועים עולים ב כ 50 נקודות ב 3DMARK11 לאומת 1375 ..

תודה

פורסם

תצרוב ביוס עם תדרים סטוק..יכול מאוד להיות שהביוס שצרבת פשוט לא מאפשר את זה..

אצלי עם 6950 צרוב של 6970 הכל עובד מצויין..

כמו כן נסה את MSI AB...ואין שום סיבה לכבות את הורדת התדר וכו..זה רק יפגע בכרטיס ויבזבז משאבים, כמו כן סתם יגרום לחימום במצב מנוחה..

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להביא לי את הביוס שאתה משתמש בו ?

המתחים בביוס שלך לזכרונות הם כמו אצל ה 6970 ?, אם לא, זה ישפיע על היציבות שלהם ב 1375 ?

אגב עוד שאלה על הדרך .... כול פעם כשאני מעלה את התדר של הזכרון מעל ל 1375 הביצועים יורדים .... ורק ב 1450 אני מקבל שוב ביצועים גבוההים (כמעט אותו הדבר כמו עם 1375)

מה הבעיה ? למה אין עליה לינארית ? איך אפשר להמשריך אצ ה OC ? או ש 1375 זה הגבול ...

איזה הגדרות OC אתה ממליץ ?

אני כרגע על 935@1375 במתח של 1.175 ....

פורסם

אם הביצועים יורדים זה אומר שפשוט הOC לא יעיל שכן הזיכרון עובד במצב של Throttling מה שגורם להנחה בביצועים..

הביוס מצורף..מיוצר לציין שהצריבה על אחריותך..

פורסם
  • מחבר

צרבתי וזה עדיין אותו הדבר ...

עדיין אי אפשר לגעת המתח של הכרטיס או בשעונים דרך TRIXX

ולא היו שום שינויים בכללי ...

למה זה ?

אני לא רוצה להשתמש ב MSI AB בגלל שהוא מאלץ אותך להשתמש בפרופילים שמורים מראש שצריך לזמן כול פעם ... אני מעדיף את המעבר בין מבצים האוטומטי של CCC . . .

עוד שאלה, לגבי המאוורר

יש צורך לדעתך לתכנת מחדש את המאוורר ב OC כזה ? או שזה לא כזה קריטי עדיין ?

פורסם

אצלי עם הTRIXX אין בעיה לשנות מתח בלי ההתראה, אתה חייב לבצע את מה שרשום בהתראה על מנת שזה יאפשר לך גישה..

אם זה לא מתבטל מכל סיבה שהיא תנסה אולי לעדכן דרייבר..

פורסם
  • מחבר

רשום בהתראה לבטל את המצב " ULPS"

אבל כשאני הולך להגדרות של TRIXX הוא כבר עם V ואם אני מכבה אותו, אני עובר ללשונית אחרת וחוזר וזה עוד פעם מופעל

עדכנתי את הדרייבר כבר כמה פעמים ... במתקווה שזה יעזור, עוד לפני שפניתי לעזרה

זה לא עזר ...

הביוס שהבאת לי הוא של ספיר ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עם התוכנה וזה לא עבד

סגרתי את CCC ו TRIXX הפעלתי את "התוכנה" שאמורה לעשות את זה

כיביתי והדלקתי ונשאר אותו הדבר :|

למה זה ככה ? אם אני רוצה לעשות OC טיפה רציני יותר ולמשוך את הכרטיס ל 950 .... זה בעיה ... על 1.175 אני יכול רק 935

פורסם

אם לא מסתדר לך אז אין ברירה תשתמש בMSI AB..

פורסם
  • מחבר

אם אני רק מעלה את המתח ... המתח יהיה קבוע ? כול הזמן ? זה ממש באסה ככה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים