פורסם 2012 במאי 1513 שנים יש לי ספק מבית SeaSonic דגם SS-400ET.השאלה היא, אם הוא מספיק חזק בשביל מחשב במפרט דלהלן.Core i5 2500K 3.3GhzGAHA65MUD3HB3DDRIII 1333Mhz 4GbX2 GTX 560 Ti 1Gb GDDR5שאלה נוספת, לגבי מארז.קניתי מארז HEC Cougar, שהחיבור הקדמי שלו ל USB 3.0 לא מקושר לצמה, אלא לחוט עם תקע USB 3.0.לאן אני אמור לחבר את זה?תודה מראש.
פורסם 2012 במאי 1513 שנים קניתי מארז HEC Cougar, שהחיבור הקדמי שלו ל USB 3.0 לא מקושר לצמה, אלא לחוט עם תקע USB 3.0. לאן אני אמור לחבר את זה?תודה מראש. יש לך כזה? אז אתה אמור להשחיל את זה דרך פתח ייעודי, שאמור להיות בחלק האחורי של המארז, ולחבר את זה ל USB3 שעל הפאנל האחורי של הלוח, מחוץ למארז, אחרי שתרכיב אותו. או שיש לך כזה? אז בחלק התחתון של הלוח שלך יש חיבור מתאים.
פורסם 2012 במאי 1513 שנים מחבר יש לי חיבור, כמו שמופיע בציור העליון.אבל אני לא רואה בחלק האחורי של המארז, מקום ייעודי להשחיל דרכו את הכבל.אני מניח שזה לא חשוב, אבל צד אחד שלהכבל מחובר לשקע במארז, ישירות ללא תקע.
פורסם 2012 במאי 1513 שנים יש לי חיבור, כמו שמופיע בציור העליון.אבל אני לא רואה בחלק האחורי של המארז, מקום ייעודי להשחיל דרכו את הכבל.אני מניח שזה לא חשוב, אבל צד אחד שלהכבל מחובר לשקע במארז, ישירות ללא תקע.מוזר. גם על הפאנל האחורי של הלוח אין פתח?אולי הם רוצים שתעשה פתח בעצמך בחלק האחורי התחתון של המארז.
פורסם 2012 במאי 2313 שנים לא נראה לי שהספק יספיק.תיקח 520 וואט סיסוניק יחזיק בלי בעיהhttp://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940 גם לי יש כזה רק את המודולרי (תוספת ממוצעת של 40 שקל למודולרי מומלץ!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.