עבור לתוכן

צריך המלצה למחשב חדש במחיר נמוך (לא מוגדר)

Featured Replies

פורסם

שלום,

החלטתי שצריך להתחדש כבר. יש לי כרגע מחשב בערך בן 4.

המחשב כבר לא מסוגל להריץ פיפא/פרו ברמות גבוהות (וגם אם כן, מקרטע), כנ"ל לגבי קאונטר סטרייק (שאני משחק פה ושם).

זה המפרט:

E4500

לוח אם של ג'יגהבייט (לא זוכר דגם מדוייק)

HDD 160GB

2GB

GEFORCE 9500

אני מעוניין במחשב עם מעבד אינטל i3/i5

לוח אם - מה שיהיה טוב ומתאים

הארד דיסק של לפחות 300GB (למרות שאני לא מהמורידים הגדולים, אבל ה-160 שלי מתחיל להתמלא)

4 ג'יגה זיכרון לפחות (אני מאמין שזה המינימום היום כדי שהכל יסחוב כמו שצריך, נכון?)

כרטיס מסך שיריץ לי פיפא/פרו/קאונטר סטרייק על הגדרות גבוהות בלי בעיה.

אני עם מסך 19' של LG ואולי אחליף אותו יותר מאוחר ל-DELL בגודל 22-23.

תקציב? כמה שייצא. אין לי משהו מוגדר מראש.

תודה רבה!

פורסם

אתה סתם תזרוק כסף אם תשקיע ב-I3 ומעלה

פורסם

מה רזולוצית הצג שלך לוודא שזה 1024X1280?

מה הרכב הזיכרון שלך? סטיק בודד של 2GB או שני סטיקים של 1GB (האם יש עוד חריצים פנויים?)

איזה ספק יש לך?

נשמע שרוב הבעיה במערכת שלך היא כרטיס מסך חלש למדי.

מעבר לזה, בכל מקרה צריך תקציב, ומומלץ לענות על השאלות שבסטיקי של המדור ולערוך בהתאם.

פורסם
  • מחבר

מה הסיבה שאמרת ש-i3 ומעלה זה בזבוז? הרי ה-i3 זה המינימום של אינטל היום, לא?!

yz101, המסך שלי הוא 19'. אני עם רזולוציה של 1024X768. כמו שאמרתי, יכול להיות שבקרוב אשדרג את המסך לגודל 22-23 אינץ' והרזולוציה תעלה בהתאם. הרכב הזיכרון שלי הוא 2 סטיקים של ג'יגה. יש עוד 2 פנויים. בקשר לספק - אין לי מושג.

אם אתה חושב שהבעיה אצלי היא כרטיס המסך, איזה כרטיס היית ממליץ לי לרכוש? (כרטיס טוב שיריץ את המשחקים שאמרתי בלי בעיה)

מה לגבי זיכרון? 2 ג'יגה עדיין מספיקים היום? אולי להוסיף?

בכל זאת, אענה על השאלות של הסטיקי:

1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 (סתם כי אתם רוצים לראות מספרים, באמת שלא משנה לי כמה ייצא, אבל שיענה על הדרישות שלי. לא צריך מפלצת משחקים, רק שיריץ פיפא, פרו וקאונטר סטרייק בקלות)

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל :)

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים יחסית קלים: CS, FIFA, PES וסרטי HD.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, PES, CS

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LG 19 אינץ', רזולוציה 1024X768. ישודרג בעתיד הקרוב למסך 22-23 אינץ'.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא!

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). רק מעבד של אינטל (לא מוכן לשמוע על AMD), כונן קשיח מינימום 300GB, לוח אם מחברה אמינה.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא קריטי

מקווה שעניתי בהתאם

:)

פורסם

בשביל לתת המלצה לכ.מסך צריך לדעת איזה ספק יש לך כדי לדעת מה הוא מסוגל להחזיק.

אם משדרגים, אז תוספת זיכרון (ועדיף יד שנייה במקרה של DDR2) גם מהותית. ועם מעבד כמו שלך גם OVERCLOCK יהיה רעיון לא רע.

אבל, אם יש תקציב ובכל מקרה אתה נוטה להחליף את המסך הקיים, אז כדאי לתת חידוד לסעיף התקציב, לתת תקציב אמיתי ולבצע החלפה אחת כוללת וזהו. עם תקציב אמיתי ומסך FHD ניתן יהיה להרכיב מפרט לצרכיך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז בוא נגיד שהתקציב יהיה 5000 ש"ח (מאמין שבשביל מה שאני מבקש זה הרבה פחות, אבל נצא מנק' הנחה שזה 5000).

תוכל לבנות לי מפרט נחמד (שוב, בשביל הצרכים שלי - FIFA,CS וסרטי HD) בלי להחשיב את המסך שאני מתכנן לקנות? חשוב לי שיהיה מעבד אינטל ולא AMD (זו השריטה שלי, מה לעשות?!)

פורסם

המחשב שלך אמור להריץ פיפ"א ברמה טובה ו-CS אמור לטוס.

לדעתי תבדוק בעייה אחרת שיש לך.

אם אתה הולך לשדרג מסך, כרטיס מסך כמו GTS450 או 6770 יספיקו בהחלט.

תנסה גם לבצע OC למעבד ותראה אם יש שינוי.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה להתעסק עם OC וכאלה, לא מבין בזה בכלל.

כשאני משחק פיפא ברמה הכי גבוהה (של גרפיקה) המשחק מקרטע... CS רץ לי אחלה, בלי תקיעות על הגדרות גבוהות, אבל בגלל שאני רוצה לשדרג את המסך שלי אז הייתי בטוח שצריך לשדרג גם את הכרטיס מסך (כי מה שטוב ל-19' לא בהכרח טוב ל-22'/23').

כדאי להוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון למחשב ולראות אם יש שיפור בפיפא לפני שאני מתעסק עם הכרטיס מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים