עבור לתוכן

דרוש מפרט לגיימינג וקצת גרפיקה עד 3.8K ש"ח, ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכל משתתפי הפורום היקרים

אני מחפש מפרט לשדרוג את המחשב שלי.

חשוב לציין שאני רוצה לנדוד עם כמה שיותר חלקים מהמחשב הנוכחי אל החדש. אז הרכיבים הבאים צריכים להיכנס למפרט:

כוננים קשיחים:

Western Digital 80GB 7200 RPM SATA wd800jd-60lua0

Hitachi 500GB 7200 RPM SATA hds721050cla362

כונן + צורב DVD:

NEC DVD-RW ND-3520A

LG HL-DT-ST DVD-ROM GDR8163B

כרטיס טלוויזיה:

PCI AVerTV Super 007

ואחרי החפירות שלי, הנה השאלון:

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת עריכה גרפית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן- Blender3D, Adobe Flash

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, בהחלט :hat:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis 2, Batman: Arkham City, Skyrim, להמשיך? ;D

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ', 1920x1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות :xyxthumbs:(בינוניות אם התקציב מקשה)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:

מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רשום למעלה - כונני DVD וכוננים קשיחים, מסך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בכלל לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה - לא, הרכבה - כן

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). PCI לכרטיס טלוויזיה, USB מקדימה, סוג של ידית נשיאה למארז (לא קריטי)

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מאסיבי, אולי שדרוג כ. מסך

תודה רבה מראש לכל חברי הפורום שישקיעו לקרוא ולהגיב, כל טוב :hi:

Z

פורסם

זה הכיוון:

הרכבת מחשב כולל בדיקות

Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1

MSI P67A-C43 B3 P67 CHIPSET, יחידות 1

Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray, יחידות 1

מאוור OCZ Vendetta CPU Cooler For Socket 775 1156 1155 AMD , יחידות 1

SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 256Bit Dual Fan, יחידות 1

Hec Cougar Solution Front USB3 Black + XFX 450Watt P1-450S-XXB9 - ProSeries, יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪3500

בהתבסס על הכוננים מהמחשב הקודם וכרטיס הטלויזיה.

פורסם

לדעתי חלק מהכוננים (צורבים ודיסקים קשיחים) שאתה רוצה להכניס הם בחיבור IDE (פחות שכיח כיום בלוחות).כדאי לדעת אם כן,כמה והאם המערכת תותקן על אחד מהקשיחים הללו.

פורסם

הקשיחים הם SATA (הוא ציין).

הצורבים לצערי הם אכן IDE. אם אין צורך בשניים (וגם אם כן) ניתן לקנות בכ-100 ש"ח לחתיכה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות!! :yelclap:

sasha אתה צודק שהצורב והכונן DVD הם IDE וגיל גם אתה צודק שאפשר לסגור את הפינה הזו ב 100 ש"ח לחתיכה.

(קלטתי את זה קצת אחרי שרשמתי את הפוסט הראשון)

כמה שאלות קטנות:

1. yz101, המפרט שהרכבת זמין ב rsm, נכון?

2. עכשיו שרוב המפרט כבר ברור, הייתי רוצה לדעת איזה רכיב או שניים (חוץ מהכוננים שהזכרתי למעלה) הייתם משפרים כדי לנצל את כל התקציב (ואולי קצת מהחריגה ;) )?

אישית מאוד מצא חן בעיני הפיצ'ר הזה בחלק מהמארזים שיש מסנן אבק שאפשר להוציא ולנקות בקלות (כמו במזגן ;D )

שוב תודה על הכל

Z

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים