פורסם 2004 בינואר 1321 שנים אני מדבר על ציוד אוזניות באלפי דולרים...ושוב, אני מעבי הלאה מה שאמרו לי...למה להתפשר על V600 שה V6 טובים יותר??
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים דגמים ישנים יחסית....אני כבר לא זוכר אם ביקשת סגור או פתוח, אבל מבחינת סנהייסר האופציות הכי טובות שלך הן 497 או 280 PRO
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים אז אני ישתמש בדעה של אבא שלי שכבר הרבה מאוד שנים (הרבה הרבה הרבה לפני שתיכננו פה את כולנו) עובד עם סאונדהוא מוזיקאי הוא מנגן בפילהרמונית ובעוד מלא מקומותאיזה אוספים של סרטים מוזיקליים ותקליטים (יותר מ5000) יש לנו בבית את לא מאמיןאז אני סומך על אבא שלי ועל השמיעה שלו ועם הוא מרוצה מהאוזניות האלה אני חושב שגם הבחור םה ששאל יהיה מרוצהומה הקשר ציוד באלפי דולרים?? אז מה??? למה אתה יודע בכלל איזה מערכת יש לנו בסלון?? דיי כברבקיצרמומלץ הHD497 אני חושב שזה הדגם? הסנהייזר שעולות 60 דולר בערךאו שאתה יכול לבחור גם בוני V600 הם לא רעותאתם מתווכחים על טעם (שמיעה) וריח שזה ממש לא רלוונטירציתי לישאול איזה אוזניות קטנות (פשוט שישבו לי באוזן) כדאי לקנות מביאים לי IPOD 40G ואני רוצה להנות משמיעת המוזיקה!!אני מחפש איכות ובאס גבוה אבל בעיקר ואיכותתתת.
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים מה עם הNC5? או NC20?יש להם Noice Cancelling.אני גם אמור לקבל דיסקמן MP3 (Panasonic ShockWave)ואני קונה איתן את הNC20. (מצאתי ב100 דולר בPriceGrabber)אם זה יקר מידיי אתה יכול לקחת את הNC5 שעולה בערך 55$ באתר Buy.Com.
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים בזבוז של כסף... רוצה אוזניותצ איכותיות עם NS? אך ורק סנהייסר PX250. מצויינות!לא הסוני האלה...ואם אתה יכול למצוא יש גם HN 100 של פיליפס, מאד מאד נחמדות.
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים שאני חושב על זה את צודקראיתי עכשיו אוזניות של סנהייזר HD 212S/N 112Dbכך שזה עוצמה חזקה (!).Noise Cancelling12Hz - 19Khzקצת נמוך לטעמי..אבל ב34 דולר (!).
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים מחבר תודה לכולכם על התגובות. החלטתי ללכת על ה-HD497 של Sennheiser. השאלה עכשיו היא איפה אני מוצא את האוזניות האלה? איפה אפשר לחפש? אין לי בעיה להזמין מהאינטרנט, כל עוד מדובר באתרים ישראליים. ואם אין באינטרנט, אז באילו חנויות יש מבחר גדול ושווה לבדוק באזור המרכז?אגב, מה ההבדל בין אוזניות פתוחות לאוזניות סגורות?
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים לא יודע אם אפשר להשיג בארץ...פתוח-קול יוצא ונכנס מהאוזניות-אין בידוד טוב.סגור-קול לא יוצא ולא נכנס (יחסית)-יש בידוד טוב.וה212 של סנהייסר הן לא אוזניות NC...
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר טוב, קיבלתי את הדיסקמן. סוני דחפו לי איתו אוזניות זולות ומעפנות, ושומעים ממש חרא. האם רק האוזניות הן הבעיה, או שישנו הבדל משמעותי באיכות הצליל בין דיסקמנים שונים?
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים פתוח-קול יוצא ונכנס מהאוזניות-אין בידוד טוב.סגור-קול לא יוצא ולא נכנס (יחסית)-יש בידוד טוב.וגם:פתוח: נוחות יותר לשימוש ממושך, האוזניים יכולות "לנשום".סגור: פחות נוח, האוזניים מתחילות להזיע לאחר שימוש ממושך..
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר חבר'ה, מצאתי פיתרון. אני מזמין מאמזון לבית של דוד שלי בארצות הברית, והוא יביא לי אותן לארץ עוד שבועיים. בגלל ביטול עלות המשלוח והצורך לקנות בארץ, התקציב עולה לשמונים דולר. יש המלצות של הרגע האחרון לאוזניות יותר טובות לדיסקמן מה-HD497?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.