עבור לתוכן

צריך ייעוץ בנושא רכישת אוזניות.

Featured Replies

פורסם

טוב, קיבלתי לא מזמן דיסקמן MP3 של סוני, ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות שישמשו אותי גם במחשב. התקציב שלי נע בין מאתיים לשלוש מאות שקלים, והשיקול היחיד שלי בבחירה הוא איכות הסאונד. אני לא מעוניין בנוחות ולא בקומפקטיות, אלא באיכות בלבד.

אז ככה, מה צריך לבחון כשבאים לקנות אוזניות? מה מבדיל אחת מהשניה? ואילו אוזניות לדעתכם עונות על הצרכים שלי בצורה הכי טובה בטווח המחירים (הנמוך יחסית) הזה?

חשבתי בינתיים על אלה:

http://www.us.aiwa.com/default.asp?page=products∏=393&action=productSpecs

ועל אלה:

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=ZcuaGnBPcSGaG0-3KqqQET9AYcOPMVZ40GY=?CategoryName=pa_Headphones_CDSeriesStudioMonitor&ProductSKU=MDRCD380&Dept=pa

מה דעתכם? איזו מהן טובה יותר? יש לכם הצעות אחרות?

פורסם

עדיף שאני לא אגיד מה אני חושב על מוצרים של aiwa...

אני מבין שאתה לא מוגבל ברכישה מחו"ל ?

Sennheiser HD-497, יש לי אותם ואני הרבה יותר ממרוצה.

לאחר חיפוש לא ארוך בכלל, מצאתי אותם באתר כלשהו במחיר של 49 דולר כולל משלוח בארה"ב (פחות מ-50 דולר, אין מכס), ומשלוח לארץ דרך mustop שעלה לי עוד כ- 150 ש"ח.

פורסם

האמת היא שגם אני רציתי לקנות אוזניות, בארץ!

לא יקרות מידי אבל שלא היו זבל

להקשיב למוזיקה בלילה או מתישהו שצריך שקט בבית..

פורסם

קודם כל - לא כל מה שAIWA עושים זה מעאפן. מאז שSONY קנו אותם חלק מהטכנולוגיה של סוני משמשת במוצרים של אוויה, ואני בטוח שזה כולל אוזניות.

הנקודה העיקרית היא מה התקציב שלך ולאיזה רמת שמע אתה שואף.

אתה אוהב יותר באס, צלילים גבוהים, או צלילי אמצע כמו קול וגיטרות?

השיקולים בקנית אוזניות ובכלל מוצרי שמע גדולים מכדי שאני אסביר לך, אבל בסופו של דבר זה מסתכם באיך אתה אוהב לשמוע וכמה אתה צריך איכות - אבל כמובן בכמה אתה מוכן להוציא.

בקשר לאלה שציינת, סדרת הCD הזאת של סוני מאוד מוכרת. הענין הוא שהן טיפה "כבדות" על דיסקמנים כי הן בנויות יותר למערכות סטריאו. השתמשתי קצת בCD280 והן היו אחלה מבחינת שמע אבל הווליום לא הספיק כשמסביב היה הרבה רעש. אני חושב שה380 לא יהיו טובות לדיסקמן שלך.

אם אתה אוהב להשתמש באוזיות שיושבות בתוך האוזן עדיף לך ללכת על כאלה - הן אופטימליות לאודיו נייד.

אוזניות צריך לשמוע, ואם לא אז לקבל המלצות מאנשים. תנסה להשתמש קצת באוזניות של חברים.

אני גם מחפש אוזניות עכשיו, והמקום הכי טוב לקבל המלצות הוא כמובן האינטרנט - הענין הוא שהפורומים הכי גדולים הם כמובן באנגלית ומדברים על אוזניות שאפשר לקנות ברחבי העולם - ו99% מהם לא מגיעים לארץ המצ'וקמקת שלנו לכן אני לא יודע לאן לכוון אותך.

את האוויה אני לא מכיר, ובסופו של דבר אם יש לך את הכסף עדיף לך ללכת על הסוני ולא האוויה.

אם יש לך קרובים בחו"ל או מישהו שנוסע לחו"ל, אתה יכול להגיד לו מה לקנות או לקנות לבד באתר ולשלוח אליו הבייתה ושיביא איתו כשהוא מגיע. אם זה המצב, אני ממליץ שתלך לwww.head-fi.org

והמלצה אישית - SONY MDR-D22 שהם משהו כמו 50 דולר. הD66 ממש ממש טובות אבל הן כבר 100 דולר.

ואם אוזניות בתוך האוזן - MDR-EX71 0 - אתה לא שומע כלום מבחוץ עם אלה!

המלצה אחרונה - תתרחק מהאוזניות קליפס כמו מאש - הרבה רעש חיצוני, אבל הכי גרוע - אחרי רבע שעה מתחיל להיות ממש לא נוח איתם.

פורסם

אני גם תומך בסנהייסר 497...מצויינות למחירם.

לי אישית יש סנהייסר 280 פרו שהן קצת יותר יקרות ב70 דולר וגם מהן אני מאד מאד נהנה.

אבל אם אתה מתכוון לחבר אותם לדיסקמן נייד ללא הגברה יכול להיות שזה לא יספיק ואז אולי אתה יכול לנסות להשיג סנהייסר PX100/200 או פיליפס HS900.

בנוסף אני חייב להמליץ על אוזניות כמו השור E2 שמעט יקרות יותר באיזור ה80-100 דולר אבל נשמעות מצויין (לא משעתי באמת אבל לפי ביקורות)

פורסם
  • מחבר

למה ה-380 לא יתאימו לדיסקמן שלי? הן יהיו פחות טובות מאוזניות קטנות, או שפשוט הדיסקמן לא ינצל את מלוא הפוטנציאל שלהם, אבל עדיין הן עדיפות על קטנות?

אל תשכחו שאני רוצה את האוזניות גם בשביל עבודה על המחשב. הגודל, כמו שציינתי, לא מפריע לי.

עריכה: אני מעדיף אוזניות שלא נכנסות לתוך האוזן.

פורסם

הסנהיססר שציינתי טובות יותר, ואם תעשה פה חיפוש תראה רק דעות טובות עליהן

פורסם
  • מחבר

לא הצלחתי למצוא אותן! הן של סוני? אתה יכול לתת לי קישור, או מידע שיעזור לי למצוא אותן ברשת?

פורסם

שם החברה: sennhiser

שם דגם: HD 497 / HD280 PRO /PX200 / PX100

בנוסף:

שם חברה: sony

שם דגם: V6 (שים לב הייטב! V6 ולא(!) V600)

עריכה:

עכשיו אני מקשיב לסנהיססר MX300 שלי, מעולות יחסית לאירבאדס! אם כך אני חייב להוסיף את הMX 400/500 (שיפורים של ה300) לרשימה של הסנהייסרים, רק 15 דולר!!!!

פורסם

Hola everyone from the southest city in the world (close to antarktika) , about earphones - the sony MX71 could be also nice for low budjet like 200 or 250 nis , its not the best hifi in the world but sound is really nice.

and more about earphones - a week ago i hade a chance to hear maybe the best smallest earphones in teh world and onw of the best hifi that i have ever heard -the 400$ Ethymorphic earphones - its amazing how good they are the sound is totally amazing soething like a dream , the bass is a little weaker than the sony EX70 but its much much better , after listening to the ethmorphic the EX70 sounded totally flat but totally , the way to go is the 400$ ethymorphic :) and they are also really really small , i tested them with 40 GB ipod and my sony discman ,well thats it with technology - lets back to the nature of south america - chao :)

פורסם

שיבי מה יש לך נגד הV600? הם אוזניות מעולות אני לא יודע מה יש לך

הם והV6 הם כמעט אותו דבר

אתה בחיים שלך שמעת אותם שאתה צמדבר?

פורסם

לא.

אני מבסס את דברי על דעותיהם של דיי הרבה אנשים, דיודעים יותר ממני או ממך.

ה600 לא קשור בכלל לV6 זוהי סידרה חדשה לגמרי (הV600) עם רכיבים חדשים לגמרי ומכאן שונים לגמרי.

בקיצור, יש דברים הרבה יותר טובים מהV600.

פורסם

אין דבר כזה לבסס את דבריך על דברי אחרים

אין דבר כזה בסאונד כמו שאתם תמיד אומרים... זה סובייקטיבי

הV6 הם אוזניות ענתיקה הם מאוד מאוד ישנות יש אותם בערך כבר 15 שנה והם כל כך מוצלחות שסוני עדיין מייצרת אותם ולחבר של אבא שלי יש אותם והוא כל כך אוהב אותם שהוא כבר החליף 5 פעמים את הפדים שלהם (אוזניות סטודיו גדולולת זה לא פשוט)

שסוני עשתה את הV600 היא ניסתה לחכות את הV6 יש כאלה שיגידו שלא הצליח להם בכלל ויש כאלה שיגידו שכן

אני חושב שהV600 הן אוזניות מעולות ועד שלא תשמע אותם אל תבסס את דבריך על דבריי אחרים

אמרת לי אותו דבר על הMDR-G72 שהם לא משהו על פי מה שאנשים אומרים

ואני איתם כבר הרבה זמן ואני מת עליהם

ואתה יודע מי המליץ לי עליהם למינידיסק לבחוץ? חבר טוב שלי בן 25 שהוא סאונדמאן ויש לומ אולפן והוא עובד כבר כמה הרבה שנים הייתי באולפן שלו אתה מת איזה יופי

קיצר

הG72 מעולות ולא פחות טובות מהקוס פורטא טרוס או איך שלא אומרים את זה

וגם הV600 טובות

ברור שיש יותר טובות כמו הCD3000 אבל תשווה את המחיר?

קיצר אתה לא יכול להגיד אל תקנה את אלה כי אחרים אמרו שהם לא משהו עד שאתה לא שומע ועד שמי שיקנה אותם לא שומע

אז זהו

פורסם

אוקי, אני מבין את מה שאתה אומר, אתה נהנה מהם? תהנה!

אבל אני לא ימליץ על משהו שהרבה (מאד) אנשים שמבינים עניין לא מעיזים להשמיע באותה נשימה עם איכות. ואולי אתה חושב שבן טובות, אבל שוב צר לי, אני יקח את דעתם של אנשים עם ציוד בשווי אלפי דולרים על דעתך בכל יום.

אני ימשיך להמליץ על מה שהמליצו לי ולאחרים.

אני בחרתי בסנהייסר 280 PRO ונהנה מכל רגע ורגע!

פורסם

אז אני ישתמש בדעה של אבא שלי שכבר הרבה מאוד שנים (הרבה הרבה הרבה לפני שתיכננו פה את כולנו) עובד עם סאונד

הוא מוזיקאי הוא מנגן בפילהרמונית ובעוד מלא מקומות

איזה אוספים של סרטים מוזיקליים ותקליטים (יותר מ5000) יש לנו בבית את לא מאמין

אז אני סומך על אבא שלי ועל השמיעה שלו ועם הוא מרוצה מהאוזניות האלה אני חושב שגם הבחור םה ששאל יהיה מרוצה

ומה הקשר ציוד באלפי דולרים?? אז מה??? למה אתה יודע בכלל איזה מערכת יש לנו בסלון?? דיי כבר

בקיצר

מומלץ הHD497 אני חושב שזה הדגם? הסנהייזר שעולות 60 דולר בערך

או שאתה יכול לבחור גם בוני V600 הם לא רעות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים