פורסם 2012 במאי 1413 שנים נדפק לי ספק כוח מסוג Thermaltake ToughtPower 600W ששירת אותי נאמנה 5 שנים בעבודה יום-יומית של המחשב.לא יודע אם קיים עדין. אבל אני מחפש ספק כוח איכותי לא יקר שחייבים להיות בו בנוסף גם:8 Pin PCI-E Connector6 Pin PCI-E Connectorעבור כרטיס מסך מדגם ATI Radeon 2900HDחנות במרכז.תודה לעוזרים.
פורסם 2012 במאי 1413 שנים מחבר בסביבות 300 ש"ח.המחשב שלי מאוד ישן כ 7 שנים אני מנסה לחסוך קצת ואולי בכל זאת להשמיש אותו מבלי להחליף.כל סכום גבוה מזה פשוט לא נראה לי שמשתלם.
פורסם 2012 במאי 1413 שנים הכרטיס שלך מאוד מאוד מאוד... חלש, אתה בטוח שאתה לא רוצה להחליף אותו? גם הכרטיסים הזולים היום (מהדורות הנוכחיים) יהיו עדיפים עליו ויצרכו הרבה (הרבה...) פחות חשמל. הייתי ממליץ לך לחשוב על זה.
פורסם 2012 במאי 1413 שנים מחבר אתה צודר לחלוטין בדיוק חשבתי גם אני על זה.אני יודע שזה לא הפורום אבל יש איזושהי המלצה ?
פורסם 2012 במאי 1413 שנים מה התקציב לשניהם (ספק+כרטיס)? יש כוונה שהכרטיס ישמש למשחקים, או שהוא רק יחליף את הנוכחי?
פורסם 2012 במאי 1413 שנים מחבר במידה ואצליח למצוא כרטיס מסך שלא צורך כל כך הרבה מתח אז מצוין כי יש לי ספק איכותי אחר 420W הבעיה שאין לו יציאה של 8 פין עבור PCI-E ובגלל זה נאלצתי להחליף ספק.
פורסם 2012 במאי 1413 שנים תשים מתאם מ 6 ל 8.....ותלוי מה השימוש של המחשב, גם לי יש מחשב בן 7 (שאני עובד עליו ברגע זה....) והוא עובד כמו חדש, לדסקטופ וגרפיקה
פורסם 2012 במאי 1513 שנים מחבר לגבי מתאם לא ידעתי שיש. היכן מוכרים ומה העלות ?שאלה נוספת האם לדעתכם הספק הזה יתאים לי ?http://skypc.co.il/pl_product~ENP500AWT~24~0.htm רכיבים:דיסק קשיח,צורב,לוח (כמובן) וכרטיס מסך Radeon 2900HD (כור חשמל).אני רואה שיש לו אפשרות ליציאה של 8 פין עבור כרטיס המסך.
פורסם 2012 במאי 1513 שנים לא סדרה טובה (לא גנרי אבל לא אנרמקס). תיקח סדרה אחרת של אנרמקס / סיסוניק / במחיר נמוך יותר Delta / Chieftec
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.