עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעוניין בחוות דעת על מפרט למחשב שמיועד לתכנות ועריכה גרפית

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר עבור תכנות ועריכה גרפית.

הדרישות שלי מהמחשב הן:

[list type=decimal]

[*]תכנות:

רוב התכנות יעשה ב - Ruby on Rails, Javascript, Java ועבודה עם כלים כמו Git כך שדרוש לי Unix.

כמו כן אני ארצה לעבוד עם IDE כמו Rubymine ו - Eclipse שהם כבדים מבחינת ניצולת זיכרון.

[*]עריכה גרפית:

Photoshop ו - 3D Max Studio.

אני מעוניין שהם ירוצו בצורה חלקה אבל כנראה שאני לא אעשה איתם דברים יותר מדי מטורפים.

[*]סרטים:

סרטים ב - 1080P צריכים לרוץ חלק.

[*]משחקים:

אני רוצה להיות מסוגל להריץ את המשחקים של היום (גם אם לא באיכות הכי גבוהה).

פחות אכפת לי אם המשחקים שבעוד שנה לא ירוצו טוב על המחשב.

[*]חום:

הכי חשוב שלא יתחמם ויעשה לי downclocking בזמן שאני רואה סרט 1080P או כל פעולה אינטנסיבית אחרת גם אם זה שיא הקיץ והטמפרטורה היא 40 מעלות.

הסידור שחשבתי עליו זה שמערכת ההפעלה הראשית במחשב תהיה וינדוס ואת הלינוקס אני אריץ כ - VM באמצעות VMWare Player.

זה למעשה הסידור שיש לי בעבודה וזה עובד לא רע בכלל, במיוחד של - VMWare Player יש אפשרות להריץ את החלונות בלינוקס כחלונות וינדוס רגילים.

חשוב לי להיות מסוגל להריץ תוכנות כבדות בלינוקס (למשל Rubymine או Eclipse) במקביל עם תוכנות כבדות בוינדוס כגון Photoshop ולכן אני צריך הרבה RAM.

חיפשתי קצת באינטרנט וזה המפרט שחשבתי עליו (אני כנראה מתכוון לקנות את הרכיבים ב - RSM אז כל הרכיבים במפרט הם רכיבים שיש ברשותם):

• CPU: Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz - 1,514.00 NIS
  • Memory: Kingston 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G - 464.00 NIS
  • Video card: GigaByte ATI Radeon 5750 OC 1GB GDDR5 HDMI - 560.00 NIS
  • Hard drive: Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX Caviar Blue WD10EALX - 496.00 NIS
  • Motherboard: Asus P8H67-M B3 H67 CHIPSET Socket 1155 - 594.00 NIS

יש לי מספר שאלות:

[list type=decimal]

[*]איזה מארז וספק כוח אתם ממליצים לקנות עם המפרט הזה?

[*]דבר נוסף, התלבטתי מאוד לגבי כונן SSD, אבל מהמחירים שראיתי כונן SSD בנפח של 40-60GB עולה כמעט כמו הכונן הקשיח של 1TB. האם זה באמת שווה?

[*]באופן כללי האם המפרט שהרכבתי נראה לכם מתאים לדרישות שלי מהמחשב?

באופן כללי אני מעוניין לשמור על התקציב של 5000 ש"ח, וכרגע עם המפרט שיש לי + המארז + ספק כוח שאני אקנה אני עומד בתקציב הזה.

יש לי מסך ורמקולים + מגבר כך שאני לא צריך לקנות אביזרים היקפיים נוספים.

תודה,

עידו

פורסם

זה הכיוון:

Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray, יחידות 1

מאוור OCZ Vendetta CPU Cooler For Socket 775 1156 1155 AMD , יחידות 1

Gigabyte GA-Z68AP-D3 Z68 CHIPSET, יחידות 1

A-Data Premier 16GB (8GBx2) DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1

Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX Caviar Blue, יחידות 1

TwinTech GeForce GTS450 1GB GDDR5, יחידות 1

צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1

ANTEC NSK4450B Midi 450Watt Black , יחידות 1

הרכבת מחשב כולל בדיקות

סה"כ מחיר כ:₪4400

בשארית התקציב, אפשר בתלות בחשיבות של גיימינג, לעלות בכרטיס המסך או לכלול SSD בנפח 128GB שישפר את חווית השימוש הכללית במערכת. בכל מקרה, עדיף ללכת כבר עם מעבד IVY BRIDGE עדכני, זיכרון בשני סטיקים שיאפשר הרחבה וכרטיס מסך תומך CUDA.

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה המהיר, יש לי כמה שאלות:

• יש בעמוד הראשי של HWZone קישור לכתבה על התחממות יתר של מעבדי ה - Ivy Bridge, יצא לך או למישהו אחר כאן באתר להיתקל בעיות מהסוג הזה? אריכות החיים של המעבד חשובה לי ואני לא רוצה שעוד שנה מהיום הוא יתחיל לעשות לי בעיות.
  • אני מסכים איתך לגמרי שעדיף לקנות שני סטיקים של 8 כדי שתהיה לי אופציה להרחבה בעתיד. השאלה שלי היא לגבי החברה עצמה, Kingston היא חברה שידועה בכך שהיא מייצרת מוצרים אמינים, את A-Data אני פחות מכיר. השאלה שלי האם יש הבדל משמעותי באמינות של הסטיקים לעומת הסטיקים של Kingston?
  • שאלה דומה לגבי הכרטיס מסך. מן הסתם הצ'יפ עצמו הוא של nVidia אבל האם יש כאן איזשהי עדיפות לכרטיסי מסך שמורכבים ע"י Gigabyte או שמאחר והצ'יפ הוא אותו צ'יפ אז זה פחות משנה מי מרכיב את כרטיס המסך?
  • אני מחפש ספק עם הספק של לפחות 500W, האם יש מארז בהספק הזה שהיית ממליץ עליו?
  • אם אני בכל זאת אחליט ללכת על הוספה של כונן SSD, יש לך המלצה של כונן כזה, כאשר מדובר על לפחות 60GB, ואמינות היא כן גורם משפיע כאן.

תודה,

עידו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.