עבור לתוכן

פירמוט-asus 1215n

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב נייד asus 1215n כשאני מנסה לעשות פורמט לכונן C מופיעה הודעה-you canot format this volume. האם יש דרך אחרת לפרמט אותו-דרך וינדוס או דרך ביוס? ויותר חשוב האם מישהו יודע מה קורה לתוכנת ההפעלה (הגיע עםwindows 7 מובנה) האם היא נשמרת איכשהו על הדיסק הקשיח או שהיא נמחקת ברגע שאני מפרמט וצריך להתקין דרך DOK?

פורסם

מה זה תוכנת ההפעלה? (אני מניח bloatware כלשהו)

בכל מקרה תתקין דרך DOK. אחרי פרמוט שום דבר לא נשאר.

פורסם

אתה רוצה להתקין מערכת אחרת או פשוט לבצע התקנה מחדש של חלונות?

פורסם

כי אם זו רק התקנה מחדש כדי לרענן את המחשב, אז אתה יכול פשוט להיעזר במחיצת השחזור שקיימת במחשב ולהחזיר את המחשב למצב שבו קנית אותו.

רק תזכור לגבות את כל מה שאתה צריך, כי זה ימחק.

פורסם

מה זה תוכנת ההפעלה? (אני מניח bloatware כלשהו)

בכל מקרה תתקין דרך DOK. אחרי פרמוט שום דבר לא נשאר.

תוכנת ההפעלה = מערכת הפעלה :)

נו, אי דיוק סמנטי קטן.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אני לא רוצה להתקין מערכת אחרת אלא רק לרענן את המחשב ולהתקין מחדש את הווינדוס בעדיפות גבוהה לתוכנה שהגיעה עם המחשב.

שימוש במחיצה של המחשב כדי להחזיר אותו למצב שבו הוא הגיע נשמע בדיוק כמו מה שאני מחפש( כבר גיבית את כל מה שצריך). אם תוכל לפרט איך עושים זאת אני מאוד אודה לך.

פורסם

הנה :

F9 Quick Recovery Key

On Eee PCs, users can easily recover system files that were accidentally altered or deleted. During boot up, by pressing the F9 key, users reset the factory default system files to external USB storage, and users can also easily restore the system back to its original factory settings. The system restore function is especially important when the Eee PC is infected with a virus or important system files are accidentally deleted.

או בקיצור, בהדלקה תלחץ F9 ותעקוב אחר ההוראות.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים