עבור לתוכן

INTEL APPLICATION ACCELLERATOR RAID EDITION

Featured Replies

פורסם

יש לי 865PE CHIPSET בלוח ASUS P4P800 ואני פועל עם הארדיסק MAXTOR 80GB 7200RPM 8MB S-ATA

ואני לא מצליח להגדיר אותו בביוס כRAID כי אז או שהוא מעלה את הווינדוס ועושה מיד REBOOT או שהוא אומר לי שאין

לי BOOT כך שאני לא יודע איך להפעיל את הRAID והוא לא נותן לי להתקין את התוכנה.

כיוון שהגרסה ללא הRAID לצ'יפסטים ישנים עד 860 בלבד אני לא יכול להתקין אותה גם כן.

בבקשה ממכם עזרה! 8)

פורסם

RAID זה לא למקרה שיש לך 2 הארדיסקים ביחד או משהו כזה ????????

אפשר לעשות את זה גם על הארדיסק אחד?

ומה זה נותן בכלל ??!!?

פורסם

מה הלחץ הזה של אנשים להתקין את ה IAA ? הוא פשוט לא מועיל.

פורסם

את הRAID אתה יןצר עם מספר דיסקים ולא עם אחד

לפני הRAID יש להמיר את הכוננים לDYNAMIC DISK

ואז במערכת תינתן האפשרות ליצור מערך RAID

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומר שאני לא יכול להתקין את התוכנה?

אז בואו ואני יזכיר לך שיש לרוב העולם הארדיסק אחד כן אחד!!

אז בכל הצ'יפסטים החדשים INTEL החליטה להתפרע לה ולא לתת אפשרות התקנה לבעלי הארדיסק אחד נכון? >:(

פורסם

Oprapc,

ה IAA הוא בעיקר מנהל בקר דיסק קשיח. הדבר העיקרי שהוא עושה זה מעביר את השליטה על DMA/PIO מהחלון במנהל ההתקנים במאפיינים של הבקר לתוך חלון בתוכנה שהוא שם בתפריט ההתחלה. אין בזה שום תועלת.

ה IAA-RAID Edition זה סתם שם מפוצץ לדרייבר לבקר RAID, זה שום דבר חוץ מדרייבר שאין לך צורך בו אם אתה לא משתמש במצב ה RAID של בקר ה SATA המובנה ככה שגם אם תיצור כזה מערך בכדי להתקין את ה IAA ברגע שתחזוק לדיסק הבודד הדרייבר לא יטען יותר כי הוא לא ימצא את הבקר שלו.

במצב רגיל וינדוס מטפל בבקר בעצמו באמצעות הדרייברים שנמצאים ה INTEL INF או הדרייברים המובנים שלו אם לא התקנת את ה INF.

את הRAID אתה יןצר עם מספר דיסקים ולא עם אחד

לפני הRAID יש להמיר את הכוננים לDYNAMIC DISK

ואז במערכת תינתן האפשרות ליצור מערך RAID

לא דיברנו על RAID דרך מנהל הדיסקים של וינדוס, בכלל אי אפשר להפעיל RAID כזה על הבוט דיסק.

פורסם
  • מחבר

דוקא חבר שלי עם הלוח INTEL שלו והצ'יפסט 845 הוא מתקין את הגרסה ללא הRAID והוא אומר

שזה ממש שיפר לו את כל המהירות שהווינדוס פועל לו וגם את טעינת ווינדוס רק שאני לא יכול להתקין את הגרסה הזאת שתומכת

עד צ'יפסט 860.

פורסם

הכל פסיכולוגי

כבר השתמשתי ב IAA על הרבה לוחות ומעולם לא נראה שיפור שניתן להבחין בו, ובפעמים נדירות זה גם קורס יחד עם כל ההרדיסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים