פורסם 2012 במאי 1313 שנים היי, התקנתי היום מחשב חדש עם לוח אם Asus Maximus gene-z/gen3 ויש לי בעיה מוזרה. בהתחלה היה לי bios רגיל, ואז התקנתי bios, ועכשיו כשאני מפעיל למחשב זה ישר קופץ לי למסך איתחול של ה windows ופשוט מדלג על החלק שבו אפשר להכנס לbios. אם עושים clear cmos אז זה נותן להכנס לbios אבל זה רק חד פעמי, ואחרי זה זה שוב פעם חוזר.מישהו יודע למה זה קורה? יש איזה הגדרה ב-bios שאולי גורמת לזה?עריכה: פשוט למסך לוקח זמן לעלות, ובזמן הזה כבר windows מתחיל להטען. פשוט צריך ללחוץ del מייד כשמדליקים את המחשב.
פורסם 2012 במאי 1313 שנים תנסה קודם לעשות LOAD BY DEFAULT או משהוא כזה ותראה אם זה היסתדר. תעדכן בהצלחה
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מחבר ניסיתי ולא עזר... ועוד קטע מוזר- הלוח אם מזהה רק מאוור אחד שחיברתי אליו למרות שחיברתי שניים
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מחבר אז ככה שני דברים אחרי בדיקה קצרה שלי:- את המאוורר השני חיברתי למקום לא נכון (נראה בדיוק כמו מקום לחבר אליו מאוור)- לגבי ה-bios, הוא עולה כל כך מהר, עד שכבר שהמסך עולה windows בשלבי טעינה. אם ישר עם הדלקת המחשב אני לוחץ del ארוך אז זה כן נכנס ל-bios.
פורסם 2012 במאי 1313 שנים יש מצב ביטלת את מצב ה IDE?זאת אומרת ממש לפני חלונות האם הוא מתחיל בזיהוי AHCI?
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מחבר יש מצב ביטלת את מצב ה IDE?זאת אומרת ממש לפני חלונות האם הוא מתחיל בזיהוי AHCI?מה זאת אומרת? יש לי ssd שהוא הכונן ממנו עולה המערכת שהוא מזוהה כ ahci
פורסם 2012 במאי 1313 שנים כשהביוס עולה, לרוב הוא מתעקב על זיהוי כונני IDE במידה ויש (פלופי, כונן תקליטורים, כונן קשיח כזה או אחר וכו..)במידה ואתה משתמש ב AHCI, יש סיכוי שביטלת בכלל את אפשרות זיהוי IDE, ואז כתוצאה מזה הביוס "נעלם" כלכך מהר.
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מחבר כן יש לי כונן ssd, ואין לי מושג אם ביטלתי את ה-ide.. אם כן איך מחזירים אותו?
פורסם 2012 במאי 1313 שנים תחפש בביוס, זה אמור להיות באותו המקום שיש שם את ההגדרות של AHCI, יכול להיות אפילו זה נמצא תחת אותה ההגדרה.
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מחבר כן, הbios במצב AHCI הבנתי שזה נותן boost לביצועים של ה-ssd. פשוט להפוך את ה-ahci ל-ide?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.