עבור לתוכן

חוות דעת על אוזניות iBeats

Featured Replies

פורסם

אהלן,

ברצוני לדעת מאנשים שכבר מכירים את הדגם (האיזניות) הללו.

האם הם שווים את ה450-500 ש"ח?

אפשרי להשוות אותן לאוזניות של סנהייזר?

נכון לעכשיו אני עם אוזניות סנהייזר CX500, לטעמי האוזניות מדהימות עם איכות שמע מדהימה, הצליליו הנמוכים והגבוהים מעולים.

השאלה האם הBEATS יתנו לי גם חוויה שאולי באמת שווה את הכסף הנ"ל?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

תריץ חיפוש בפורום.

ובקצרה? לא.

פורסם

מסנהייזר לאיי-ביטס?

נשמע לי בערך כמו "האם כדאי לי להחליף bmw בהיונדאי"

פורסם

מסכים עם השניים מעלי.

beats הם מותג של חברת הכבלים monster שידוע בכך שכמעט בכל הכבלים שלה יש זהב ( זהב ידוע כמתכת שמוליכה בצורה טובה יותר מכסף ונחושת שנמצאים ברוב הכבלים היום), האוזניות עצמן בעלות איכות קול סבירה לחלוטין עבור המחיר שאתה משלם עליהן.

רמז קטן הבס חזק מדי במידה לא מתונה לכל אוזן.

אם יש לך סנהייזר cx500 אין לך מה לחפש ב beats אתה רק תוריד את איכות השמע

פורסם

חברת מונסטר ידועה בכך שהיא הראשונה שהתחילה לשווק באופן אגרסיבי כבלים לאודיו. בכבלים שלהם יש נחושת, כמו ברוב כבלי האודיו שיש בשוק. זהב מוליך פחות טוב מנחושת, מקובל לצפות את המחברים בשכבה דקיקה של זהב על מנת להגן עליהם מקורוזיה וגם מסיבות שיווקיות (נראה יוקרתי ואיכותי יותר וגם בגלל שהרבה אנשים מאמינים שזהב מוליך טוב יותר - מה שכאמור לא נכון).

בהמשך חברת מונסטר התרחבה לתחומים רבים מעבר לכבלי אודיו ובשלב מסוים הפכה להיות קבלן המשנה ושותפה של beats by dr dre ונכנסה לתחום האוזניות, בנוסף לסדרת אוזניות עם המותג שלהם. חברת beats נרכשה זה מכבר על ידי HTC (יצרנית הטלפונים) ובקרוב יסתיים החוזה שלה עם מונסטר והיצור יעבור כנראה ליצרן משנה אחר (בכל מקרה היצור הוא בסין).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים