עבור לתוכן

גודל של razer deathadder יחסית ל- logitech mx518

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע G500.. זה עכבר מצויין למשחקי FPS אבל לאחרונה עברתי לשחק Starcraft II והעכבר מרגיש כבד וגדול מדי (משחק בלי המשקולות).

חשבתי גם לקנות את ה DA 3.5G אבל מסתבר שהמשקל והמידות שלו דומים ל G500, בסוף הלכתי על ה Abyssus, אני אוכל לתת התרשמות כשהוא יגיע.

גם ה sensei צריך להיות אופציה טובה אבל הוא קצת יותר יקר.

כרגע הסנסי במבצע של 266 ש"ח. מחיר מעולה לעומת 400 בממוצע בארץ ו-90 דולר בחו"ל.

לי יש את "עכבר הדיאבלו" שלהם שהוא זהה לסנסי רק בלי מערכת התאורה, המסך והמיתוג "SENSEI" אבל בגלל יציאת המשחק הקפיצו את מחיריהם למעל 400 ש"ח (למרות שבחו"ל הם עולים 70$)

פורסם
  • מחבר

אחרי שקניתי את MX518 והתאכזבתי בגלל שהוא גדול מידי אז אני כבר מפחד לקחת עכבר כמו sensei שנראה ממש טוב בביקורות אבל אני לא בטוח לגבי הגודל שלו, כלומר שלא יהיה גדול מידי ליד שלי

פורסם

YMAC איך עכבר לעומת האחרים אם יצא לך לגוון? אני מעוניין בסנסי השאלה היא האם יש לו יתרון על MX518 או DA? ולגבי הנוחות?

פורסם

מה לגבי הroccat kone+ איך הוא בהשוואה לגודל של mx518?

ניסיתי לחפש תמונות של ההשוואת גדלים כמו ששמו פה מקודם ולא מצאתי

?

פורסם

יש לי את שניהם. לי אישית, הDA מרגיש הרבה יותר נוח מהMX-518, גלגלת הרבה יותר נוחה ובכלל תגובת הכפתורים הרבה יותר מהירה.

אך שניהם פחות או יותר אותו גודל אז ככה שאם הMX-518 היה לך גדול, הDA יהיה גם כן.

תבדוק את הZowie ec2 הוא עכבר מצויין ליד בינונית עד קטנה, בנוי טוב ומדוייק יותר משניהם. יש לי ניסיון טוב עם הec1 הגדול יותר שזכור לי רק לטובה.

פורסם

YMAC איך עכבר לעומת האחרים אם יצא לך לגוון? אני מעוניין בסנסי השאלה היא האם יש לו יתרון על MX518 או DA? ולגבי הנוחות?

יצא לי להשתמש ב-DA, 3.0A, 1.1A ובעכבר הנוכחי שלי שזה "עכבר הדיאבלו". כנראה שה-3.0A הכי נוח אבל הוא החל להתיישן והחיישן שלו מעט איטי לי מדי אז קניתי את ה"דיאבלו" (שהוא זהה לסנסי פרט למעט שינויים בגימיקים) ואני מאושר :) הוא מהיר באופן פסיכי (אם אתה רוצה) או איטי להחריד (נפלאות הדריבר) ומתכוונן בין 1(!) ל-11400 (!!!) DPI (או CPI לפי SS) והפרופילים המובנים כ"כ שימושיים ב-LAN. לגבי הנוחות, לי הוא נוח מאוד והתרגלתי מהר מאוד, הוא מעט קטן מה-G500 או MX518 אבל לא בצורה שהופכת אותו ללא נוח (ככה הוא מתאים ל-CLAW וגם לפאלם אם הידיים שלך לא מפלצתיות)

תמהר עם הסנסי, עוד מעט הוא לא יהיה במבצע ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים