פורסם 2012 במאי 1213 שנים שלום,לאחרונה קניתי מ- BUG עכבר MX518 תמורת 99 ש"ח וככל שעובר הזמן אני פחות ופחות אוהב אותו כי הוא פשוט גדול מידי בשביל היד שליKSP נותנים עכשיו מחיר טוב על DEATHADDER תמורת 168 ש"ח השאלה כמובן איך הוא מבחינת גודל ?והאם בכלל DEATHADDER מומלץ במחיר הנ"ל או שיש משהו יותר מומלץ ?תודה !
פורסם 2012 במאי 1213 שנים מחבר הבעיה שאין לי איפהאני לא מכיר אף אחד שיש לו את העכברמזל שאחי מאוד מעוניין ב- MX518 ככה שזה לא בזבוז של כסף לאויר
פורסם 2012 במאי 1213 שנים זה יעזר לךhttp://www.overclockersclub.com/reviews/deathadder/4.htmבעיקרון הם אותו גודל.
פורסם 2012 במאי 1313 שנים ה-G300 פיצפון והרבה משבחים את הדיוק שלו. לי הוא קטן מדי... http://www.overclockersclub.com/reviews/deathadder/4.htm בעיקרון הם אותו גודל. הייתי משוכנע שה-DA גדול יותר. ה-518 נוח מאוד אבל רציתי משהו גדול ממנו ולפי התמונות הנ"ל הם נראים באותו גודל. למען האמת, במבט על הם נראים אותו גודל אבל בצילום של החלק התחתון ה-DA נראה קטן משמעותית
פורסם 2012 במאי 1313 שנים יש לי MX518, G5 וG500. הם אותו גודל. שידרגתי בהתחלה לG5 בגלל שהוא אותו גודל וצורה וככה גם לG500.בתמונה נראה כאילו שהG5 הרבה יותר קטן בגלל שהצילום בזווית.הDA נראה לך גדול גם בגלל צורת המקשים שלו, בלוגינטק זה מעוגל כלפי מטה מה שמקטין אותו.ברייזר יש לך מין תעלה לאצבע שעולה כלפי מעלה בסוף וזה "מגדיל" אותו.
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מצתרף לשאלת פותח הדיון - אם אפשר.יש לא מעט טענות כנגד איכות הבניה של ה DA - יש למישהו דעה בעניין ?(חשבתי לקחת MX518 אחד נוסף - אבל המחיר של ה DA בKSP די קורץ..) מה עדיף מבינהם ? (לגיימינג ושימוש כללי)
פורסם 2012 במאי 1313 שנים אני משתמשת ב-DA (הרגיל) ואין לי איתו שום בעיות. אומרים שאיכות הבנייה של DA Black Edition עדיפה. אם אתה לא בטוח, לך על ה-Black Edition. בכל מקרה ה-DA הוא עכבר מצויין ומומלץ.לגבי גודל העכבר, עד כמה שידוע לי, ה-Lachesis וה-Imperator של Razer יותר קטנים מה-DA.
פורסם 2012 במאי 1313 שנים Explorer 3? עכבר אופטי מדהים וישן למדי תוצרת מיקרוסופט. אפשר למצוא אותו במחירים מצחיקים באיביי וגרסאות מוד שונות שלו.לפותח התרד, התנסית פעם עם 1.1A? כי אם כן אז לעכברי סטיל המתקדמים יש את צורתו, והמחיר של הסנסי בKSP גורם לי למכור את עכבר הדיאבלו שלי (שת'אמת הם זהים למעט הפיצ'ור והמיתוג)לפי תיאורך DA או MX גדולים לך מדי אבל G300 קטן מדי, באמצע יש את ה-1.1A ותואמיו.
פורסם 2012 במאי 1313 שנים יש לי כרגע G500.. זה עכבר מצויין למשחקי FPS אבל לאחרונה עברתי לשחק Starcraft II והעכבר מרגיש כבד וגדול מדי (משחק בלי המשקולות).חשבתי גם לקנות את ה DA 3.5G אבל מסתבר שהמשקל והמידות שלו דומים ל G500, בסוף הלכתי על ה Abyssus, אני אוכל לתת התרשמות כשהוא יגיע.גם ה sensei צריך להיות אופציה טובה אבל הוא קצת יותר יקר.
פורסם 2012 במאי 1313 שנים תנו מבט על עכברי Saitek שמתכווננים.אולי זה יכול לתת פיתרון אידיאלי.אני בספק בכדאיות שלהם, לחבר יש אחד נראה לי הRAT 7.למען האמת אני לא נלהבנתי ממנו, אבל היי על טעם וריח אין מה להתכווח.
פורסם 2012 במאי 1513 שנים מה לגבי הroccat kone+ איך הוא בהשוואה לגודל של mx518?ניסיתי לחפש תמונות של ההשוואת גדלים כמו ששמו פה מקודם ולא מצאתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.